Dengesiz bir sistem olmuş.Konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha çabuk yardım alırsın ama ben sana bir sistem yazayım.Birde bütçeyi belirtsen iyi olurdu.
gereksiz onu kabul ediyorum. ama en iyi performansı bu ramlerden almaz mıyım? ister gerekli ister gereksiz. en iyi performansı hangisi verecekse o iyidir. Bütçe 4000 lira civarı diyebiliriz. o yüzden üst düzey bir sistem istiyorum ki 4 - 5 yıl götürsün beni.
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Dengesiz bir sistem olmuş.Konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne açarsan daha çabuk yardım alırsın ama ben sana bir sistem yazayım.Birde bütçeyi belirtsen iyi olurdu.
neden dengesiz olduğunu söylerseniz sevinirim. Ayrıca işlemci olarak amd istiyorum.
lerincL
kullanıcısına yanıt
Bence PSU'suz bir kasa alın, ekstradan daha güçlü bir PSU ekleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: JB.Burak
700 W yetmez mi?
quote:
Orijinalden alıntı: lerinc
quote:
Orijinalden alıntı: JB.Burak
700 W yetmez mi?
yeter ama 80+ gold yada bronze almak varken o kasa ve psu hafif aklmış.imzamdaki kasa ve psu öneririm sana. madem bütçe çok iyi olanlardan al. ayrıca oyun için sistem kuruyosan 2400 ram ile 1600 ram arasındaki farkı hissedemezsin. boşa yatırm ış olursun. rander falan alacaksan bilmem. kasada önemli oğutma için. karar senin.
Şu sistem nasıldır bir öneri yazar mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerinc -- 23 Mayıs 2014; 21:31:47 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme