Şimdi Ara

Topladığım Sistem Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar,topladığım sistemle ilgini sizlerin değerli yorumlarını merak ediyorum. SSD'yi önümüzdeki ay alacağım oda aklımda :)) Bütün parçaları satın aldım sadece kasanın içine montajı kaldı. Full oyun oynamak için aldım overclock yapmayacağım ve sizce işletim sistemi windows 8.1 mi yükleyim windows 10 mu?

Anakart : MSI H170 GAMING M3 Intel H170 Soket 1151 DDR4 2133MHz HDMI&DVI USB 3.1

İşlemci : Intel Core i5 6600 Soket 1151 3.3GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO GAMING 8GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX12

HDD : WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

RAM : HyperX Fury Black DDR4 2133Mhz C14 16GB (2x8GB) DUAL (14-14-14) 1.2V Bellek

KASA : XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX

CD OKUYUCU : PIONEER DVR-221LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmonth -- 19 Haziran 2016; 5:03:42 >

• Darkmonth kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun şahane sistem lakin keşke polarise sabretseydiniz.
    Keşke bekleseydiniz. İmkanınız varsa ekran kartını iade edin hocam.
  • Üstadlar merhaba cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet bende polaris çıkışlı ekran kartlarından almak istiyordum fakat yaz sonuna doğru gelme ihtimalleri varmış bu yeni ekran kartlarının. Bende ekran kartı konusunda amd yanlısı olduğum için bu ekran kartını aldım. 1080p oynayacağım için 2 3 sene beni götürse kafi diye düşünüyorum :)

Ram olarak heryerde 2400mhz vardı en son bu ram'i 2133mhz olup anakartımla tam uyumlu olduğu için inventus şirketinden bulup aldım sizce bu tatmin edici bir ram mı? Ayrıca sistemi windows 8.1 mi windows 10 mu yapayım? Hangisi daha randımanlı çalışır oyun için.
    Windows 10 yapın hocam. Bekleme imkanınız yoktuysa birşey diyemem hocam, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.