Overclock vs. uğraşmam dersen seçtiğin anakart gayet yeterli daha düşük model alınmaz, ancak overclock yaparım vs. dersen en az Gigabyte'ın 970A-UD3 gibi anakartını almalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Overclock vs. uğraşmam dersen seçtiğin anakart gayet yeterli daha düşük model alınmaz, ancak overclock yaparım vs. dersen en az Gigabyte'ın 970A-UD3 gibi anakartını almalısın.
Seçtiğim anakart yeterli fakat hepsiburada'da yok. Sistem konularında da anlamadığım tek şey anakart malesef :) Sitede bu kartın muadili hangisi var çözemedim bu yüzden.
Anexilea
kullanıcısına yanıt
en ucuz 970a chıpsetlı kart olur oda bu gozukuyor sıtede gigabyte-970a-ds3p
quote:
Orijinalden alıntı: Anexilea
Merhaba arkadaşlar,
Hd 7870 ekran kartım var. Ekran kartı hariç sistem topluyorum.
su anda en ucuz vatan ayrıca maltepe subesinde %30 indirim var ben az önce vatandan ASUS SABERTOOTH 450 liraya . gold bilgisayardan fx 8350 de 469 liraya aldım
quote:
Merhaba arkadaşlar,
Hd 7870 ekran kartım var. Ekran kartı hariç sistem topluyorum.
GIGABYTE 970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 206 TL
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Seçtiğim anakart yeterli fakat hepsiburada'da yok. Sistem konularında da anlamadığım tek şey anakart malesef :) Sitede bu kartın muadili hangisi var çözemedim bu yüzden.