Şimdi Ara

Topladığım sisteme öneri getirirseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kendime full hd kalitede akıcı oyun oynatabilecek bir sistem toplamak istedim yakın zamanda almayı planlıyorum alttaki gibi bir sistem topladım fakat önerileriniz olursa sevinirim..
     Topladığım sisteme öneri getirirseniz sevinirim

• OgnC kullanıcısına yanıt
    olmamış.
  • Anakart 3400mhz ram 2400. Ya rami arttırın ya da anakartı düşürün bütçenize göre. Monitör hakkında bilgim yok. Birde kasa içinden çıkan psu model nedir ne değildir baktınız mı. Kalitesiz bişeyse farklı kasa veya kasa ayrı psu ayrı bişeyler bakabilirsniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    haklısınız 70 tl civarı bir fark var 3000 mhz ram takabilirim kasanın içindeki psu ya baktım 80 plus thermaltake bronze bir güç kaynağı yeterli olacağını düşündüm açıkcası.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    olmamış deyip geçmekte komik bir olay gerçekten başlıkta farkederseniz öneri istemiştim madem beğenmediniz öneri getirirseniz sevinirim.
    olmamış deyip geçmedik, kahvaltıya çağrıldık. ;)

Intel Core i5-6600K
    Gigabyte Z170-HD3 D4 2133Mhz
    Corsair Vengeance 8GB DDR4 2666MHz
    Sandisk Ultra II 240GB
    Zalman ZM600-LX 600W
    Zalman Z1 NEO Mid Tower Siyah Kasa
    Zotac GTX1070 AMP! Edition 8GB GDDR5X
    monitör - 700 tl ye kadar
    200 tl ye kadar işlemci soğutucu
    harici hdd ya da yedek hdd 200 tl ye kadar

5050 tl,
    topladığınız sistem gerçekten iyi fakat işlerimide yapacağım için fazladan ram ihtiyacım oluyor bazen o yüzden 16 gb seçmiştim kart olarak zotac markasına alerjim var malesef daha önce 3 tane zotac kartım oldu üçüde 6 ay dayanmadılar kuruntu yapıyorsun diyeceksiniz belki ama gerçekten böyle birşey yaşadım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    e.kartını msi alırsın. rami de 16 gb yaparsın.
    o şekilde bütçeyi aşıyorum ama gtx1070 almak biraz israf gibi geliyor bana en azından benim için 2k yada 4 k oyun için monitöre ihtiyacıım olacaktır tam anlamıyla gtx1070 in verimini alabilmek için o yüzden 1060 tercih ettim fakat 1060ında şuan piyasadaki en iyi olanını tercih ettim baya araştırdım asus strix versiyonu yüksek oc potansiyeline sahip 2150 mhzlara kadar çıkartılabiliyor üstelik 70 dereceyi geçmiyor yinede ısısı en azından izlediğim yabancı incelemelerde böyleydi birde ben çok depolama yapan bir adam değilim normal harddisk i çıkartıp 480 gblık ssd ile kullansam bir sorun olmaz herhalde değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgnC -- 7 Ağustos 2016; 11:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgnC

o şekilde bütçeyi aşıyorum ama gtx1070 almak biraz israf gibi geliyor bana en azından benim için 2k yada 4 k oyun için monitöre ihtiyacıım olacaktır tam anlamıyla gtx1070 in verimini alabilmek için o yüzden 1060 tercih ettim fakat 1060ında şuan piyasadaki en iyi olanını tercih ettim baya araştırdım asus strix versiyonu yüksek oc potansiyeline sahip 2150 mhzlara kadar çıkartılabiliyor üstelik 70 dereceyi geçmiyor yinede ısısı en azından izlediğim yabancı incelemelerde böyleydi birde ben çok depolama yapan bir adam değilim normal harddisk i çıkartıp 480 gblık ssd ile kullansam bir sorun olmaz herhalde değilmi?

tercih sana kalmış, fiyatları sinerji.gen.tr den yazmıştım. yine de 300-350 tl verip 1070 tercih ederdim.
    yardım için teşekkürler açıkcası popüler olduğu için asus z170 pro gaming tercih etmiştim kötü bir kart değil tabiki ama sizin söylediğiniz gigabyte hd3 inceledim fiyat performans açısından gerçekten güzel bir kart sanırım onu tercih edeceğim böylece biraz bütçe açılmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgnC

haklısınız 70 tl civarı bir fark var 3000 mhz ram takabilirim kasanın içindeki psu ya baktım 80 plus thermaltake bronze bir güç kaynağı yeterli olacağını düşündüm açıkcası.

Psu tamamdır. Diğer bleşenler fena durmuyo. Burda herkez kendisine göre bi sistem yazar. Varsa eksiği gediği çok daha bilgili arkadaşlar görürse yardımcı olurlar.

Ekran kartı konusunda da şanssızlık yaşamışsınız. 4buçuk 5 sene zotac gts250 kullandım ve kartı ikinci el almıştım. Bi süre gtx960dan sonra tekrar eski kartıma dönmek zorunda kaldım ama hala maşallahı var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    ekran kartı konusunda bende öyle düşünüyorum ama yinede insanın eli gitmiyor almaya böyle bi durum yaşayınca seçtiğim kartı gerçekten çok araştırdım 200 tl gibi bir fark var çünki diğer gtx1060larla arasında ama asus un 1080 ve 1070 strix modeli ile birebir aynı soğutma sistemine sahip gerçekten overclock potansiyeli çok yüksek o yüzden tercih ettim bikaç değişimim oldu kasayı ayrı psu ayrı almayı tercih ettim kasa zalman z11 plus hf1 oldu psu da cooler master ın 80 plus 650 watt bir güç kaynağını tercih ettim sanırım yeterli olur bu sisteme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.