resmen berbat berbat berbat..oynadım hatta sistemden kaldırıyorum şimdi...MOH Warfighter Multi'ye devam
C3 beğenmeyip moh warfighter mp oynamak
quote:
Orijinalden alıntı: sin goat
hocam şimdi oyundan çıktım.
Kusura bakma ama hile yapıyormuşsun gibi geldi.
1. Daha 8 kill deydin,(max nanosuit değildin yani) ardı ardına füze atan bir silah varya(5 kill yapıncamı çıkıyor ne) ben sana onunla 2-3 tane attım ve isabet etti ölmedin. Üzerine arkan dönüktü yumruk attım yine ölmedin. Sonra döndün beni öldürdün. Killcam'de baktım healt'ın fulldü. Ve bu elden 0 ölümle birinci oldun galiba. Sürekli kontrol ettim çünkü.
Böyle birşey olmaz.
2- Oyunun tam başında elinde ağır makine ile tam önümde bittin (5-6 metre vardı) ve tek kurşunda öldürdün. Yine killcam'de izledim okadar hızlı hareket ediyordun ki manevre özelliği aktifken bile okadar hızlı hareket edemezsin. Üzerine elinde ağır makineli var.
3- Oynadağın oyunların hiç biri birbirini tutmuyor. Kardeşin filan varda o mu oynuyor arasıra bilmiyorum ama. Bir oyunda 35 kill birinci oluyorsun. Bir oyunda 10 ile 3. oluyorsun. Bir tanesinde sıralamaya bile giremedin. Sonra tekrar 25-40 kille tekrar birinci.
ya şu anlık silah filan deniyorum 3. olduğum zaman uçağın en tepesine çıkmaya çalıştım bide faceye filan baktığım için oyunda oluyorum ama oyun oynamıyorum arkadaşımda vardı yanımda onunla ilgilenmekten yine oynayamamıştım öyle mal mal ateş ediyordum milletin boğazını filan kesiyordum ama hack diye bir şüpen varsa eğer ispatlamak için istersen teamwiever veriyim oynarken beni izle yada başka bir şey yapayım video çekmiştim istersen ona bir göz at derim 46 kill yapmıştım videoda hack filan yok orda zaten ben hack kullanmıyorum bunuda kanıtlayabilirim kimsenin böyle düşünmesini istemem http://www.youtube.com/watch?v=6-6ngv8r6Tc
Yanlış anlama seni itham etmek gibi bir amacım yok, sadece oynarken yaşananlardan öyle bir hisse kapıldım. Hile yapmadım diyorsan yapmamışındır.
haklısın aslında ama 60 saat boyunca oynadım ben bu oyunu yani tecrübem baya bi çok oyunun zayıflıklarını biliyorum kaç mermide adam öldüğünü biliyorum herşeyi biliyorum şimdiden istersen gel oynayalım biraz canım sıkıldı oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: arcanbaris
haklısın aslında ama 60 saat boyunca oynadım ben bu oyunu yani tecrübem baya bi çok oyunun zayıflıklarını biliyorum kaç mermide adam öldüğünü biliyorum herşeyi biliyorum şimdiden istersen gel oynayalım biraz canım sıkıldı oyunda
Malesef gelemiycem, haftasonu finallerim var ona çalışıcam şimdi. Zaten dünya 1.siyim diyince nasıl oynadığını merak ettiğim için girdim oyuna. Yine oynarız bir ara.
oynarız ya bekliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
resmen berbat berbat berbat..oynadım hatta sistemden kaldırıyorum şimdi...MOH Warfighter Multi'ye devam
C3 beğenmeyip moh warfighter mp oynamak
arkadaş , oyunu indirdim multiplayer bakımından resmen vasat altında olan bir oyun crysis 3 ... ben beğenmedim,tabii zevk meselesi. sen beğendiysen bişi diyemem ama single playerinin çok iyi olacagından eminim..multiplayerde oynanış çok kötü geldi
alışınca güzel oluyor ya :)
çok hızlı geldi bana ama alışınca zevkli olabilir
cl_fov u düşür o zaman daha yavaş gidersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme