Şimdi Ara

Toplam 15 saat boyunca beta oynadım her türlü soruyu sorabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Örnek:hangi silahlar kuvvetli ve vuruş mesafeleri DX11 ile gelen yenilikler vs vs

• gördüklerini anlat
  • SS ver biraz
  • resmen berbat berbat berbat..oynadım hatta sistemden kaldırıyorum şimdi...MOH Warfighter Multi'ye devam
  • alın size SS beyler videoda birazdan geliyor
    bu arada gördüklerim şunlar oyundaki pompalı silahı çok güçlü olmuş ve herkez yumruk atıyor yani silahla vuruyor sonra yumruk atıyor daha çabuk öldürüyor ve yay silahı çok kötü iğrenç olmuş adamın 4te3ü canını götürüyor 8e8 oyunlarda değilde teke tek oyunlarda yay daha iyi kullanılabilir bence scar fy71 gibi silahlar yine güzel aynı oyundan sokak lambası filan sökülüyor ve bunlarla vurduğunda tek atıyorsun bu biraz kötü olmuş oyunda çok fazla bug var bide ve saçma sapan silah alıyor millet onlara ölünce baya bir sinirleniyorum yani bu oyunu oynamak baya bir çok sabır istiyor
    Video :http://www.youtube.com/watch?v=6-6ngv8r6Tc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcanbaris -- 2 Şubat 2013; 12:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arcanbaris

alın size SS beyler videoda birazdan geliyor
    bu arada gördüklerim şunlar oyundaki pompalı silahı çok güçlü olmuş ve herkez yumruk atıyor yani silahla vuruyor sonra yumruk atıyor daha çabuk öldürüyor ve yay silahı çok kötü iğrenç olmuş adamın 4te3ü canını götürüyor 8e8 oyunlarda değilde teke tek oyunlarda yay daha iyi kullanılabilir bence scar fy71 gibi silahlar yine güzel aynı oyundan sokak lambası filan sökülüyor ve bunlarla vurduğunda tek atıyorsun bu biraz kötü olmuş oyunda çok fazla bug var bide ve saçma sapan silah alıyor millet onlara ölünce baya bir sinirleniyorum yani bu oyunu oynamak baya bir çok sabır istiyor
    Video :http://www.youtube.com/watch?v=6-6ngv8r6Tc

o bindiğin makineyle eğilerek güç dalgası nasıl atılıyor hangi tuşla?

• v tuşuyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence yay silahı alışınca güzel oynamaya başlıyorsun ama biraz daha vuruşunu artırabilirler. Taktik basit patlayıcı oku adama atıyorsunuz. 2 sn sonra patlayıp tekde ölüyor. Ayrıca yanında başka adamlarda varsa onlarda gidiyor. 3 Kişiyi birden aldığım oldu öyle. Oku isabet ettirmesi zor. Yılmadan yayla oynamaya devam ederseniz headshot ile tek atmaya başlıyorsunuz. Yay kullananlara benden tavsiye yayı gerdirip 2 saat nişan almaya çalışmayın adamı gördünüzmü bırakın oku tekrar gerdirin. Yoksa 2 saat nişan almaya çalışınca adam sizi fark edip siz oku elinizden çıkartıncaya kadar sizi öldürmüş oluyor. Patlayıcı okları uzun mesafelerde kullanmayın. İsabet ettirebileceğiniz hedeflerde kullanın boşa gitmesinler.

Ayrıca pompalı silah inanılmaz güçlü hızlı koşma,görünmezlik ve hızlı silah doldurma perkini alıp. Görünmezliği aktif edip pompalı ile adamın dibine koşarak girip bir el ateş edin ölmez ise v ile yumruk atıp öldürebilirsiniz. Koşarak ordan uzaklaşın görünmezlik dolduğunda başka adama yönelin. Teker teker çok rahat böyle adam avlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayV -- 3 Şubat 2013; 12:29:12 >

• Ben teknik bir konuda yardım istiyorum.denetim masasında firewall tamamen kapalı olmasına karşın.crysis 3 beta ya girişte oyun beni uyarıyor.Firewall ile ilgiil.Ne yapmam gerekiyor.Multide oynanıyor ama oyundaki uyarıya bakılırsa sıkıntı yaşıyorda olaibirim.Aynı durum fifa 2013 de var.Fİrewall status kırmızı renkte.Sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olailrmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Ben teknik bir konuda yardım istiyorum.denetim masasında firewall tamamen kapalı olmasına karşın.crysis 3 beta ya girişte oyun beni uyarıyor.Firewall ile ilgiil.Ne yapmam gerekiyor.Multide oynanıyor ama oyundaki uyarıya bakılırsa sıkıntı yaşıyorda olaibirim.Aynı durum fifa 2013 de var.Fİrewall status kırmızı renkte.Sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olailrmisiniz.

sorun büyük ihtimal modeminden kaynaklanıyordur modeminin sayfasına girip ordan firewall kapatmayı dene eğer firewall kapatmayı bilmiyorsan googleye modeminin markasını yaz ve nasıl yapılcağını öğren bence büyük ihtimal ondan kaynaklanıyordur çünkü origin uyarıyorsa modemden kaynaklanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayV

Bence yay silahı alışınca güzel oynamaya başlıyorsun ama biraz daha vuruşunu artırabilirler. Taktik basit patlayıcı oku adama atıyorsunuz. 2 sn sonra patlayıp tekde ölüyor. Ayrıca yanında başka adamlarda varsa onlarda gidiyor. 3 Kişiyi birden aldığım oldu öyle. Oku isabet ettirmesi zor. Yılmadan yayla oynamaya devam ederseniz headshot ile tek atmaya başlıyorsunuz. Yay kullananlara benden tavsiye yayı gerdirip 2 saat nişan almaya çalışmayın adamı gördünüzmü bırakın oku tekrar gerdirin. Yoksa 2 saat nişan almaya çalışınca adam sizi fark edip siz oku elinizden çıkartıncaya kadar sizi öldürmüş oluyor. Patlayıcı okları uzun mesafelerde kullanmayın. İsabet ettirebileceğiniz hedeflerde kullanın boşa gitmesinler.

Ayrıca pompalı silah inanılmaz güçlü hızlı koşma,görünmezlik ve hızlı silah doldurma perkini alıp. Görünmezliği aktif edip pompalı ile adamın dibine koşarak girip bir el ateş edin ölmez ise v ile yumruk atıp öldürebilirsiniz. Koşarak ordan uzaklaşın görünmezlik dolduğunda başka adama yönelin. Teker teker çok rahat böyle adam avlayabilirsiniz.

görünmez olunca hızlı koşma perki devre dışı kalıyor malesef hiç bir şeye yaramıyor daha yavaş koşuyor adam ama yay çok güzel fakat kötü bir sorun var 4te3ü kadar hasar veriyor yakından oynuyorum onun için oku geriyorum adama atıyorum sonra yumruk atıyorum hep böyle öldürüyorum ben ama onun yerinede pompalı almak daha mantıklı germe derdi isabet ettirme derdi yok hemde tek atıyor
    ve ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcanbaris -- 3 Şubat 2013; 21:59:53 >

• yay gerçekten farklı bir hava katsada Kullanması ustalık isteyen bir silah.ve crytek yay silahınI oyun iyi adapte edememiş bence.be insafsız 3 atışla adam öldürmeye neden beni mecbur bırakıyorsun ? çok saçma.zati kuIlaması Zor bir silah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi oynamışsın ama ben bu kadar zevk alamadım açıkcası

bu arada benim arkadaşın ekran kartı dx10 açar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 4 Şubat 2013; 11:41:48 >
  • pompalının tüm özelliklerini açtım çok fena oldu, son rebootu da yaparsam typhoon alacam ama o kadar emek boşa gideceği için henüz açmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

çok iyi oynamışsın ama ben bu kadar zevk alamadım açıkcası

bu arada benim arkadaşın ekran kartı dx10 açar mı ?

betada malesef dx11 istiyor
  • peki oyun çıktında ?
  • malesef dx 11 ister oyun çıksa bile çünkü bu sefer ekran kartı sattırmaya çalışıyor crytek
    ve crysis 3teki dünya 1.liğim

• hocam tebrikler valla baya iyi skor yapmışsın keşke bizim de bu kadar vaktimiz olsa :)
  • boş vaktim olduğu için oynadım ya teşekkür ederim bu arada oyundan ekle birlikte oynayalım istiyorsan :)
  • hocam şimdi oyundan çıktım.

Kusura bakma ama hile yapıyormuşsun gibi geldi.

1. Daha 8 kill deydin,(max nanosuit değildin yani) ardı ardına füze atan bir silah varya(5 kill yapıncamı çıkıyor ne) ben sana onunla 2-3 tane attım ve isabet etti ölmedin. Üzerine arkan dönüktü yumruk attım yine ölmedin. Sonra döndün beni öldürdün. Killcam'de baktım healt'ın fulldü. Ve bu elden 0 ölümle birinci oldun galiba. Sürekli kontrol ettim çünkü.

Böyle birşey olmaz.

2- Oyunun tam başında elinde ağır makine ile tam önümde bittin (5-6 metre vardı) ve tek kurşunda öldürdün. Yine killcam'de izledim okadar hızlı hareket ediyordun ki manevre özelliği aktifken bile okadar hızlı hareket edemezsin. Üzerine elinde ağır makineli var.

3- Oynadağın oyunların hiç biri birbirini tutmuyor. Kardeşin filan varda o mu oynuyor arasıra bilmiyorum ama. Bir oyunda 35 kill birinci oluyorsun. Bir oyunda 10 ile 3. oluyorsun. Bir tanesinde sıralamaya bile giremedin. Sonra tekrar 25-40 kille tekrar birinci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin goat -- 5 Şubat 2013; 16:59:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.