Şimdi Ara

Toplam mesaj sayısı ve sayılmayan mesajlar hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Toplam mesaj sayısı ve sayılmayan mesajlar hk.

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2019)
Giriş
  • Yıla göre Rütbeler verilsin 15 yıllıklar orgeneral genel kurmay 20 senesini doldurana yukarıda yazdıgım gibi paşa denilir :)

Yararlı Konu mesajı: xxx ( şuanki yazan sayı)

Genel Sohbet Mesajı : xxx (genel konu dışı vs ile birlikte olan mesaj)

ve en altada Toplam onaylanan şikayeti yazılsın buda kişinin geçmişteki vukuatlarını gösterir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi benim fikrim şöyle;

nick altında her bölüme göre ayrı ayrı mesaj sayısı yazması, mesela Ana Sayfa Haberleri: 25, Futbol: 85, Netfix: 20 vs.
    her bölüm için böyle yapılırsa daha şık olur gibi sanki.
    genel toplam mesaj sayıları da kullanıcının profilinde yazar şimdi olduğu gibi.

kullanıcılara mesajları ile ilgili ayrı bir istatistik sayfası açın, hangi günler daha çok mesaj atmış, hangi saatler daha çok mesaj atmış, hangi bölüme en çok saat kaçta mesaj atmış vs. daha çok artırılabilir seçenekler. (örnek olarak bi sitede görmüştüm istatistik bilgilerini, eğer ilham kaynağı olması açısından işe yararsa linki paylaşabilirim.)

ayrıca bu rütbe olayını kesinlikle değiştirmeyin, eski üyeler sanırım kendilerine özel rütbe istiyorlar gibi geldi bana, yeni gelenler eziklenecektir bu şekilde ve büyük ihtimalle kaçacaklardır forumdan. bunları çok eski bir üye olarak yazıyorum, bunu da belirtmek isterim.

• mesaj sayısı traş. eksi butonu geri gelsin.
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Konu dışına yararlı bir konu açtığında bunu nereye sayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Konu dışına yararlı bir konu açtığında bunu nereye sayacağız.
    konu dışına açılan başlık yararlı sayılmayacak.

İlgili bölümünde olacak mesaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    hmm yani ben sinema bölümünde gezerken sinema mesaj sayım, konu dışında gezerken konu dışı mesaj sayım gözüksün diyorsunuz.
  • quote:

hmm yani ben sinema bölümünde gezerken sinema mesaj sayım, konu dışında gezerken konu dışı mesaj sayım gözüksün diyorsunuz.
    aynen öyle hocam
  • Katılan olur olmaz bilmem;
    Mobil sürümde arayüz biraz genişletilmeli üyenin isim ve minik fotoğrafı dışında detaylarda verilmeli
    Mobil+Bilgisayar+Tablet sürümünde üyenin kayıt olma tarihide mesajının yanında belirtilmeli. İmzaya renklendirme ve italik vs. saymadan klasik yazılar şeklinde yazanların fontu bir parça küçültülüp mümkün olabilecek satır sayısı arttırılmalı. Geçenlerde SHADOW'a attığım imzadaki olan bir hata sebebiyle HTML kodunun gösterilmesi düzeltilmeli(özellikle adminlerin imzaları öyle olunca 2 adet 5"lik telefon ekranı kadar oluyor). VE SİLİNEN MESAJLAR ÜYELİKTE BELİRTİLMELİ.
  • mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

20 yıl görev süresini tamamlayanlara Paşa denilsin

Alıntıları Göster
    Sonra da iş 'sen de paşasın, ben de paşayım, haydi hepimiz paşayız'a bağlansın...
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    nick, minik avatar ve mesaj sayısı yanına ne eklenebilir sizce ?

silinen mesajlardan kastınız mesela profile girdiğimizde istatistikler kısmında "üyenin şu kadar silinen mesajı vardır" mı yazsın ?
  • Yıllara göre rütbe verilmesi acaip saçma olur 10 sene önce açıp 5 mesaj atmış asma yarbay mı olacak?

Bu sistem gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bence kaç yıllık üye olduğu eklenebilir. 1 yıllık ise ay, 1 aylık ise gün sayısı eklenmeli. yani 12.12.2012 tarzında değilde "6 aylık üye" veya "2 yıllık üye" tarzında olabilir. Birde rütbeler biraz daha genişletilmeli bence. yani 100-300-500-1000-2000-3000-5000 gibi rütbe aralıkları böyle olmalı. Mesela 1000'de binbaşı gelirken bence tümenbaşı gelmeli vs. vs. Fakat WEB versiyonda direk tarih atılabilir. Yeterince boşluk var bence. Mesela benim yanıma 12 Ekim 2015'te kayıt oldu vs. konulabilir

Silinen mesaj konusunda kullanıcı kendi profiline girdiğinde uyarıların-banların bulunduğu bölüme kısayol(veya üst kısımdaki yerede konulabilir) olmalı. Başka kullanıcılar tarafından uyarı-ban sayısı bence gözükebilmeli. Mesela benim 1 banım 1 uyarım var diye biliyorum.
    Yıllara göre verilmesi bence biraz saçma olur. Birde banlar çok hızlı verilmiyor mu? Trolüne yazdığım küfür(olmayan kelimeye) 1 hafta verilmişti ki verildiği sırada tek uyarım bile yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 23 Ocak 2019; 17:50:28 >

• Merhaba, elbetteki toplam mesaj sayısı görünmeli. ayrıca üyelik tarihi görülmeli. Genellikle Ülke ve Dünya Gündemi forumunu kullanıyorum ve mesajlarım hiç sayılmıyor. 2 mesajım görünüyor. oysaki 2005 yılından bu yana üyeliğim var fakat muhatap kişi beni yeni kayıt olmuş trol sanıyor. Bu durumların düzeltilmesi gerekiyor.

Kolay Gelsin.
  • Açtığınız forum değişikliği önerisi konusuna sizi etiketleyip bu rütbe sorununu yazmıştım ancak tenezzül edip cevap vermediniz.

Önceleri ne mesaj ne rütbe umrumda değildi ancak düzgünce tartıştığım bir üye 7 yıllık üye olduğum halde sırf rütbeme bakıp daha dün foruma üye olan kalkmış akıl veriyor diye bel altı vurunca bu rütbe meselesi canımı çok sıkmaya başladı.

Şu an abartısız 11 yıllık üyeyim ve bu tip bir saçmalığa bir daha maruz kalmamak için bu haksızlığın çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    Tenezzül etmemek olur mu lütfen öyle düşünmeyin. O konudaki bütün fikirleri, düşünceleri inceliyorum. Siz ve diğer arkadaşlardan gelen istekler üzerine bu konuyu açtım zaten. Mesaj sayısı ve beraberinde rütbe konularında sizin görüşlerinizi birleştirerek bir sonuca varabilmek için.
  • quote:

Tenezzül etmemek olur mu lütfen öyle düşünmeyin. O konudaki bütün fikirleri, düşünceleri inceliyorum. Siz ve diğer arkadaşlardan gelen istekler üzerine bu konuyu açtım zaten. Mesaj sayısı ve beraberinde rütbe konularında sizin görüşlerinizi birleştirerek bir sonuca varabilmek için.
    Tamam hocam size güveniyorum yıllardır forum çok boşlanmaya başlamıştı ama şimdi bizzat sizin açtığınız iki konuya bakınca anlaşılıyor ki sizde bir takım olumsuzluklardan hoşnut değilsiniz ve çözümü sadece kendiniz değil üyelerle birlikte ortak bir karar doğrultusunda açıklamayı düşünüyorsunuz.

Bu bile olumlu bir gelişme umarım kimsenin gücenmeyeceği ortak bir nokta bulunur ve forum eski güzel günlerine tekrar döner.

• bence zaman önemli. zamanı da iyi değerlendirme. forumda zamanı da iyi harcamak gerek. harxamak demek de iyi işler yapmak demektir. bu noktada farklı değerlendirmeler yapmak mümkün. online süresi uzun olan üyeler için rütbe çalıştırılabilir. farklı bölümler için atılan mesajlara yönelik özel rütbeler de verilebilir. mesela konu dışına girilince bu bölümün canavarı albay diğerleri daha düşük rütbe görüntülenebilir. diyelim ki network bölümüne geçildi, bu bölümde de liderliği elinde tutan üye rütbe olarak diğerlerinden daha üst rütbede görülür. bölüm bölüm farklı rütbelendirmeler kullanılacak. mesaj sayısı veya yıla göre verilmesi pek anlamlı değil. üye olurp da ayda bir iki foruma girince eski tarihli üye için rütbe anlamsız olur. vs vs..

• The souls migration kullanıcısına yanıt
    Bu çok kompleks bi özellik olmaz mı ?
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    niye olsun ki; 2002' nin forum asp' si mi diyelim artık bilmiyorum. eski sayfaları bir incele ve kıyaslamayı yap. şu an dh sayfaları eşsiz görünüyor. hardwaremania vardı sonra bir tane daha vardı bilişim mi neydi bilmiyorum ismi bir türlü aklıma gelmiyor. . o kadar kompleks özellikler ilave edildi ki foruma, bu dediğim devede kulak kalır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.