arkadaslar yeni bir bilgisayar topladım gigabyte m702 us3 , x4 810, 4gb ram ve hd4770 ekran kartı aldım... 550 wattlık da bir power supply var.. eski bilgisayarımdan hardisk ile dvd rom u mu aldım... bilgisayarı vatan bilgisayarda toplattım ve eve getirdim... baglantılarını yaptıktan sonra actım ve bilgisayar normal yükleniyor windows xp yazısı cıkıo ve cok az cubuk donmeye basladıktan sonra kendi kendini resetliyor... eski bilgisayarımdan aldıgım hardiskin içinde windows xp işletim sistemimim kuruluydu ordan acmayı deniyorum... boot 1. ye hardiski koydum ama yinede devamlı windows yazısında kalıyorum... ayrıca ilk basta soruyor güvenli modda mı acayım normal mi acayım filan diyee... sizden bu konuda yardım istiorum.. windowsu tekrar kurmam gerekirmi yoksa vista filanmı kurmam gerek? cevapp verirseniz sevinirim... tesekküler...
tabikide tekrardan kurman gerekir.çünkü yeni bi anakarta bağlıyosun.kurduğum işletim sistemi farketmez.ister vista kur ister xp
Sistemine kurulu olan driverlerden kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu tahmin ediyorum. Tekrar istediğin işletim sistemini kurmanı tavsiye ederim.
şimdi şaka gibi dicem toplama bilgisayar falan ama yardım etmek isterim
yeni anakart aldıysan mutlaka eski harddiski formtlayıp yeni işletim sistemi kurman gerekli iyi günler.
Arkadaşlara katılıyorum vede ekliyorum Windows 7 kur kurmuşken
Toplama bilgisayar devri kalktı ark.lar zaten normal bi bilgisayar almak istesen aynı fiyata geliyor arıza yaptığındada uğraşmıyorsunuz.