Şimdi Ara

Toplama bilgisayar açılmıyor.(çözüldü). (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    -ekran kartını çıkarıp denedim.
    -ramleri çıkarıp denedim.
    -psu'yu çıkarıp ters taktım(fanı kasa içine bakacak şekilde) denedim.
    -20+4 ve 4+4 pinli kabloarı anakarttan çıkarıp takıp denedim.

Hala aynı...
  • yarabbim nasıl bir yorumdur bu fan konnektörü bozuk o makine bir yerden şase yapıyor tüm usb cıkıslarını dikkatlice kontrol edin tüm parçaları dışarıya çıkartın o şekilde çalıştırın ve birde ramlerinizi sökün bilgisayarın tuşuna basın bakalım düzgün calısacakmı
  • düğmeden değilde anakarttaki pinlerden kısa devre yaparak açmaya çalış açılıyorsa çözüm kolay ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

yarabbim nasıl bir yorumdur bu fan konnektörü bozuk o makine bir yerden şase yapıyor tüm usb cıkıslarını dikkatlice kontrol edin tüm parçaları dışarıya çıkartın o şekilde çalıştırın ve birde ramlerinizi sökün bilgisayarın tuşuna basın bakalım düzgün calısacakmı

çok teşekkür ederim.çözüldü.usb kablolarını ters takmışım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

yarabbim nasıl bir yorumdur bu fan konnektörü bozuk o makine bir yerden şase yapıyor tüm usb cıkıslarını dikkatlice kontrol edin tüm parçaları dışarıya çıkartın o şekilde çalıştırın ve birde ramlerinizi sökün bilgisayarın tuşuna basın bakalım düzgün calısacakmı

çok teşekkür ederim.çözüldü.usb kablolarını ters takmışım...

Rica ederim :)
  • aynı sorun bendede var start yaptıgımda pc 1-2 sn açılacak gibi oluyor fanlar hafif hızıda çalışıyor sonra hızlanır gibi yapıp kapanıyor ve psu dan kapatmadıkca sürekli bu şekilde açılmaya çalışıyor, ilk başlarda bu şekil bırakıyordum yarım saate bir saate açılmış oluyordu ve açılınca bir daha ben kapatmadan asla kapanmıyor hata vermiyor, tüm usb leri söktüm kasayı açtım ekran kartını çıkardım denedim ramleri çıkarıp denedim, pin girişlerini tüm güç kablolarını çıkar tak yaptım yıllardır sorunsuz kullanıyordum

sistem q6600, 8800gt, 2x2gb ram, ocz stealth 600 wat psu, asus p5k-e anakart, rc 690 cooler master kasa ve thermaltake işlemcı fanı var, çıldırmak üzereyim neden böyle artık uzun süre beklesemde açılmıyor ?
  • yokmu yardımcı olabilecek kimse :(
  • Ramleri söktüğünde hata biplemesi veriyosa ramleri taktığında bu ses kesiliyo ekrana görüntü gelmiyosa ram slotlarında problem var demektir bunu dene olmadı baklılır bir çağresine
  • dedigini zaten yapmıştım ama yine yaptım bir umut diye ama olmadı, psu söktüm yarın ilk önce ona baktıracam spu sorunsuzsa kasayı tamire verecem artık ama benim yaptıklarımdan başka ne yapacaklar bilmiyorum öyle iyi anlayan yerde yok, önerilere açığım halen..
  • Benim de başıma aynı şey geldi. Power tuşuna basınca 1 saniyeden az bi zamanda çalışıp hemen duruyordu. Sorunu 8 saatte çözdüm.ÇÖZÜM ise çok basitmiş.PSU nun fan kablolarının ucundaki 4 yuvalı dişi soketi anakarttaki System Fan1 yazan erkek sokete takmışım. Onu çıkartınca bilgisayarım çalıştı.
  • bizde topladık tuşa basıyoruz en ufak tepki yok neden acaba kablolama doğru b550 anakarta 5800x3d taktık bios güncellemeden ondan olabilirmi hiç tepki yok ama fan bile dönmüğyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.