Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Toplama bilgisayarıma yorumlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir bilgisayar topladım,ortalama civarı 1000 tl olan bir kasayı 700'e aldım parçalar 2.el ama.

İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 2.40Ghz(4 çekirdek)

RAM:4.00GB(32 bit olduğu için 3.50'sini kullanıyor)

SİSTEM TÜRÜ:32 BİT(sizce 64 bit attırmalımıyım?)

VE WİNDOWS 7 YÜKLEMİŞ ADAM. ( daha servie pack 1'de,kaça yükseltmeliyim?)

Ekran kartının bitini göremiyorum ama sanırsam 1 gb,AMD Radeon HD 6800 Series

Hiçbir oyunda kasma yok,call of dutty 7 black ops,Crysis 2,Need for speed hot pursuit'de denedim ve hiç kasma yok

Ve süper sessizlik,sizce bilgisayarım nasıl? kaldıramayacağı oyunları söylermisin? veya ne gibi sorunlar verir bu bilgisayar bana?

Dediğim gibi adam'ın elinden zorla aldım sayılır bu bilgisayarı,700'e anlaştık.

Ve yorumlar sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammetnml -- 11 Aralık 2012; 22:41:23 >

• neresi 1000 tl ediyor 150 işlemci 200 ekran karti 50 ram ee anakart 100 desen ( utopik ) kasa +psu100 de 600 anca eder
  • valla haklı olabilirsin,500 gb hard diski'de var,özel soğutucusu var,500w power suply'si var zaten 700'e aldım oda adam tanıdık diye indirim yaptı bana.
  • Biz sana 1000TL bundan kat kat performanslı sistem oluştururduk %25 indirim ile alabilirdin vatandan.Bu bilgisayarcı olan şahıslar neyin garantisini veriyorlar peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 10 Aralık 2012; 19:37:33 >
  • Ama bilgisayarımın iyi olduğuna inanıyorum bu özellik'leri bana yetiyor fiyatı çokmu aceba? birde garanti vermedi sadece topladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammetnml

Selam arkadaşlar ben bu forumda yeniyim.Ama birçok yerden tanınan bir site,bizim patron bile burdan telefonuna bakıyor düşünün.

Neyse arkadaşlar konunu tam nereye açılcağını bilmediğim için buraya açtım,

Ben bir bilgisayar topladım,ortalama civarı 1000 tl olan bir kasayı 700'e aldım parçalar 2.el ama.

Bilgisayarda yok yok bakın özellikleri şunlar.

İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 2.40Ghz(4 çekirdek)

RAM:4.00GB

SİSTEM TÜRÜ:32 BİT

VE WİNDOWS 7 YÜKLEMİŞ ADAM.

Ekran kartının bitini göremiyorum ama sanırsam 1 gb,AMD Radeon HD 6800 Series

Hiçbir oyunda kasma yok,call of dutty 7 black ops,Crysis 2,Need for speed hot pursuit'de denedim ve hiç kasma yok

Ve süper sessizlik aceba battlefield 3'de kasarmı?

Ve yorumlar sizde.

Mahalle bilgisayarcısı itelemiş biraz 700 liraya. Kusura bakma ama böyle.

• vallah siizn mahalllenin bilgisayarcısı seni az buçuk dolandırmış))))

fx6100 ün f/p olduğu bir ortamda 3 nesil önceki işlemciyi sana satmış))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    12 yıl önce açıldı
    Pc Toplama da yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok eski bir pc toplamış ekran kartı geçen yılın f/p serisinden kalanı çöp gibi. Ama bir fx6100 ve uyumlu orta-alt düzey anakartla beraber daha güçlü olur. Ramler ddr2 800 mhz ise şaşırmam mahalle bilgisayarcısı sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bilgisayarım çok güzel düzeyde çalışıyor,oyunlarda kasma hiç yok aceba battlefield 3 de kasarmı?
  • En azından format atıp 64-bit windows kurarsan 4GB ram in aktif olarak çalışır. 32-bit 3GB a kadar ram destekler belki bazı sistemlerde 3.5GB ama şuan Bilgisayarın 1GB ramini görmüyor.

Teşekkürler.
  • quote:

Ama bilgisayarım çok güzel düzeyde çalışıyor,oyunlarda kasma hiç yok aceba battlefield 3 de kasarmı?

Güle güle kullan. Bir dahaki sefer almadan yazarsan daha mantıklı öneri alırsın. Alınmış bir şeye yorum yapmak sıkıntılı bir iş. Aldığın aletten memnun isen sorun yok.
  • 4 gb rami olan bilgisayara bir de 32 bit kuruyorsa bunun bilgisayarcı olduğundan şüphe etmeye başladım.
  • ekran kartının tam modeli nedir? ayrıca hangi çözünürlükte kullanıyorsun?

bu arada kazık yemişsin dostum.hurda almışsın.
  • Ben dedim ki bu bilgisayar 64'bit'i destekler neden 64'bit atmadın abi dedim. Adam 64 bit atıcaktım ama bazı oyunlarda sorun yaratır senin için o yüzden atmadım dedi.

Ekran kartımın özelliklerini bilmiyorum ama kasaya bakılırsa bayağı büyük bir ekran kartı.

Ekran kartım AMD Radeon HD 6800 series ve 1115*864 çözünürlüğünde kullanıyorum

Peki bana illaki 64 bit at diyormusunuz? ona göre karar vericem zaten 32 bit'te 4gb'den 3.50'sini kullanıyor.
  • quote:

Ben dedim ki bu bilgisayar 64'bit'i destekler neden 64'bit atmadın abi dedim. Adam 64 bit atıcaktım ama bazı oyunlarda sorun yaratır senin için o yüzden atmadım dedi.

Ekran kartımın özelliklerini bilmiyorum ama kasaya bakılırsa bayağı büyük bir ekran kartı.

Ekran kartım AMD Radeon HD 6800 series ve 1115*864 çözünürlüğünde kullanıyorum

Peki bana illaki 64 bit at diyormusunuz? ona göre karar vericem zaten 32 bit'te 4gb'den 3.50'sini kullanıyor.

Mesele 32 bit mi 64 bit mi meselesi değil. Diğer özelliklerini tartışıyoruz aslında.
  • Anladım arkadaşlar hurda diyor,aslında yanlış anlamayın kızmıyorum haklı olabilirsiniz.

Ama benim bu bilgisayarı kullanışlı hale getirmem gerekiyor onun için sordum aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.