Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Toplama drone Satın Al 25 Temmuz 2023 14:31 1 1 Toplama drone Cihazı kendim topladım, drone 2-3 kez uçurulup sonra hiç kullanılmamıştır, cihaz çalışır durumda fakat pilim yok. Esc ve motor yeniden kalibre edilerek uçuşa hazır duruma getirilebilir.S500 bord üzerine monte edildi 4 adet motor, 4 adet esc, gps, Buzer, Arducopter kontrolücüsü, 433Mhz 3DR telemetri montajlı durumdadır.Radiolink AT9 Kumanda 3000G.T. Power Balanslı lipo şarj cihazı ekran koruyucu etiketi üzerinde sıfır gibi 1500TLYedek parçalar hepsi temiz durumda kullanılmamıştır;16 adet plastik pervane4 adet karbon pervane1 adet motor1 adet esc1 adet mini osdYedek bağlantı kablolarıTakım halinde hepsini toplu olarak satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Toplama drone 360 S7 Pro Parçaları Geforce now ve cyberpunk2077 -satıldı- Satılık Battlefield 1 TR