Ramler 3 kanallı olmaz 2*2 + 2*2 ya da 4*4 şeklinde olur, triple kite herkes kafayı takmış ama X58 çipset içindir onlar, zaten dual kite göre de çok bir performans farkı yoktur.
Ramler 3 kanallı olmaz 2*2 + 2*2 ya da 4*4 şeklinde olur, triple kite herkes kafayı takmış ama X58 çipset içindir onlar, zaten dual kite göre de çok bir performans farkı yoktur.
Tek modül 4gb alıp sonradan da bir tane daha alırsınız 8gb olur.
Bu önerini dikkate alarak triple kit yerine 2*2+2*2 Rami iki adet almakla buluyorum çareyi çünkü bilgisayar dışında başka yapılacak masraflarımda var o yüzden rami şimdiden alayım sonra ram almakla uğraşmamayım.
Konuyu açan arkadaşımız.;
Sistem toplarken öncelikle bütçeye uygun ve performans değerleri birbirine eş değer parçalar kullanılırsa daha sağlam olur sizin açınızdan.
arkadaşlar ben zaten 10 yılda bir bilgisayar değiştiren bir adamım oyun oynamam ama dedim almışken yüksek bişey olsun ki bi 10 yıl daha gitsin
bu anakratı aldım bazı arkadaşlar sata 3 destegi yok diyor ama sitede var diyor bende buna dayanarak harddiski almıştım simdi bu anakarta sata 3 destegi varmı yok mu bide ram olarak nasıl bir çözüm önerirsiniz şparişi vermiştim en az 6 olsun istiyordum yanına iki daha ek mi almam lazım yoksa tek modül 6 mı olsun ama 1600 olsun istiyorum acil cevap hala şansım varken siparişlerimi değiştireyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme