Şimdi Ara

Toplama PC İçin ANAKART Tavsiyesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART 276 TL
    ASUS P8Z68-V/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART 417 TL
    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.)HDMI&VGA ANAKART 441 TL

işlemci: i5 2500K
    ekran kartı: Asus GTX560 Tİ

BU ANAKARTLAR ARASINDA NE FARK VAR Bİ AÇIKLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
    HANGİSİNİ ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM...

• ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKet 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART 276 TL çoklu ekran kartı kullanmayacaksanız bunu alın,fazladan para vermeye gerek yok.
  • Aradaki Fark Sadece Çoklu Ekran Kartı Mı? Evde Kullanılacak Oyun Bilgisayarı Topluyorum...
  • arkadaşlar konu güncel yardım:))
  • ASUS P8Z68-V tam crossfire desteği var.(ikinci pci ex slotu x8)
    ASUS P8Z68-V/GEN 3 hem tam crossfire desteği hem pci ex 3.0 desteği var. ileriye yönelik tam anlamıyla. gen 3'ün anlamı budur.
    ASUS P8Z68-V LX aynı anakartın. 2. pci ex slotu x4 olan, tam crossfire desteği olmayanıdır.
    PRO olanın farkı nedir bilmiyorum ama muhtemelen overclock performansı falan çok yüksektir.
  • arkadaşlar ben dün asus p8z68-v pro/gen3 anakart aldım kasa olarakta coolermaster rc690 II aldım içinde coolermaster gx 650w PSU yla birlikte geldi. fakat psu dan çıkan kablolardan biri anakart a uymuyor. psu damı sorun vardır çıkış olarak. yoksa anakartı watt olarak desteklemiyormu. biri yardımcı olabilirmi. teşekkürler şimdiden
  • hangi kablo uymuyor?
    Bence sen bi yanlislık yapiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Masaüstü için SSD Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    2600 bütçe ile PC toplama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burası için giriş yok işte uyumlu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutlos15 -- 13 Şubat 2012; 2:12:00 >
  • 8 pın guc gırısı ıste kardeş.. Nasıl yok powerd oyle bır kablo
  • valla yok. uyumsuz pin sıralamaları uymuyor. psu damı hata var acaba. çünkü aynı sıraya sahip 2 tane 12v 8pin çıkış koymuşlar. yarın gidip bi sorsam iyi olcak sanırım
  • powerda 4+4 pın seklınde cpu v12 var onu takacaksın kardeş..
    Powerda bır sorun yokk...
    Zaten baska 8 pın guc kablosu yok powerda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantagram

ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART 276 TL
    ASUS P8Z68-V/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART 417 TL
    ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.)HDMI&VGA ANAKART 441 TL

işlemci: i5 2500K
    ekran kartı: Asus GTX560 Tİ

BU ANAKARTLAR ARASINDA NE FARK VAR Bİ AÇIKLAYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
    HANGİSİNİ ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM...

ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI ANAKART 276 TL

Normal bir kullanıcı için ideal bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet2741

powerda 4+4 pın seklınde cpu v12 var onu takacaksın kardeş..
    Powerda bır sorun yokk...
    Zaten baska 8 pın guc kablosu yok powerda.

teşekkürler birde konuyu açan arkadaş. eğer ilerde anakart değiştirmek istemiyorsan ileri teknolojiyi taşıcak bir özelliktir gen3 o yüzden v-pro gen3 al derim ben. ayrıca işlemci soğutucusu olarak xigmatek darkknigt aldım ram slotu kapatma gibi bi olayı yok buda aklında bulunsun :)
  • anakartı ileriye dönük almıştım şu anda kullandığım bilgisayar da core 2 duo var core quad takılabilen bi anakartım var ee ne oldu i serileri çıktı bu işte ileriye dönük diye bişey yok ben onu çok iyi anladım teknoloji gün geçtikçe daha fazla hızlanıyor şu an almayı düşündüğüm işlemci için iyi olan anakartı alıcam boşuna para vermem bidaha...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.