Şimdi Ara

Toplama Pc İyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yeni Bir Pc toplıycam ama iyi olmalı hem eski oyunları hem yeni oyunları oynamadım mesela gta 4 ü oynamadım yakında pcye gta 5 gelcek onuda oynamak istiyorum yani next gen oyunları bu pc kaldırırmı :

YANITLARINIZI BEKLİYORUM
     Toplama Pc İyimi

• Yardım Ederseniz Sevinirim
  • genç bazı smile'lar eksik koyulmuş onları tamamla yardım gelicektir .
  • ErayTrGg E kullanıcısına yanıt
    oyunları rahatlıkla kaldırır o konuda sıkıntı yok..

kasayı cosair 650w + z3 zalmanla degıstırırsen daha iyi olabilir...
  • düşünülebilir.
     Toplama Pc İyimi
  • Oc yapmayacağın için o kadar pahalı anakarta gerek yok. Anakartı z97 pc mate yap. İşlemci soğutucu olarak da stok fan yeterli olur. Bunlardan artan parayla ekran kartını gtx970 yaparsan çok güzel bir sistem olur.
  • İşlemci soğutuyucuya ihtiyacın yok zateno işlemcinin içinden çıkan stok soğutucu yeterli..Onun dışında sen bana tam bütçeni söyle ben daha iyi sistem yaparım..
  • GTX770 alıyorsan nVidia cısın galiba diye düşnüyüyorum (sistem ön yargısı denir)
    Ben Asus D.CuII TOP R9 280X kullanıyorum ve düşüncem kesin nVidia artık bitti bu devirde (900 serisinde ne olucak halen muamma R9 280X e rakip olur olmaz mı halen araştırmadım) Ama GTX770 den kat kat kat daha iyi ve ucuz (ben söylemiyorum benchmark lar diyor)
    Ve kasanın dış görünüşü için alıyorsan Xig. i 750W lık bir şeyi bu sistemin ben bile 500W kullanıyoryum (ki bu sistem o kadar kullanmıyor yükte bile 450W zor buluyordur diye düşnüüyom) 4570+280X için kasa olarak da Coolermaster N200 kullanıyorum.
    istersen N400 alabilirsin (benim gibi dışı endüstiriye olsun istiyorsan)
    4460 mı dersen bence alma çünkü turbosu biraz yavaş. galiba 0/1/2/2 y di turbosu. gidip az daha yatır para 4590 al en azından ileride 1 çekirdeğin daha fazla turbo su olucak. Benim CPU da ise 2/3/4/4 turbosu sayesinde(100X4=+400mhz) 3.6 ya geliyor

Kısaca gtx den kıs işlemciye yatır. diğer ürünler güzel

• benim yaklaşık bütçem 2700 tl bana güzel bir ekran kartı işlemci falan önerirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.