Şimdi Ara

TOPLAMA PC SORUN ÇIKARTIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc toplayacağım Acaba herhangi bir sorun yaşarmıyım toplarsam iyi bi sistem toplicam ama alırsam orta bi sistem alıcam hazır pc lerden bahsediyorum sizce ne yapayım bütce 2000-2300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O bütçeyle harika bir sistem toplamak varken hazır belasına bulaşma. Şimdi sana bütçeye monitör dahil mi diye sorayım ve toplama işini yarın sabaha bırakayım iyi geceler.
  • hocam dahil ama 100-150daha kat daha iyi bişe al diyosan bütceyi artırabilirim

• Bekir.emin B kullanıcısına yanıt
    Ya hocam kaçıncı konu açışın bi toplasan da rahatlasak artık forum olarak
  • hocam gerçekten öyle ya bende utanıyorum artık aç aç kaçıncı oldu bu

• yahu hazır sistem alıyorsunuz saçma sapan anakart komikli bir ram ve windowsa 300 500 lira bayılıyorsunuz sonra gidip kardeşim donanımdan çakmıyorsan al burdan tavsiyeyi parçaları git al vatandan sana temiz birleştirip versinler yorma kafanı bu kadar
  • Kardeşim zaten toplayacağım umarım sorun yaşamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekir.emin B kullanıcısına yanıt
    çıkmaz inşallah da garantisi var her parçanın vatandan toplarsanız biraz kazıklanırsanız ama servisle uğraşmazsınız sorun çıkarsa gider kafalarına atarsınız
  •  TOPLAMA PC SORUN ÇIKARTIRMI
    Buyur eksenbilgisayar'dan topladım. Kadıköy'den elden alabilirsin.
  • Yaklaşık 2 hafta önce eksen bilgisayardan aşağıdaki sistemi topladım. Senin tam olarak sitemi ne için kullanacağını bilmediğimden işine yarar mı bilmem ama ben ağırlıklı olarak strateji oyunu oynadığımdan benim işim fazlasıyla görüyor. Sadece ekran kartını bir tık kısıp işlemciyi i5 alsa mıydım diye düşünüyorum. (Onu da bir sene sonra i5 olarak upgrade edebilirim)

Sistem bu;

Bence kesinlikle sistemi kendin topla. Hazır sistemler iyi bile olsa sistemini kendine göre özelleştirme ve yükseltme imkanın kısıtlanıyor. Ve tabi ki verdiğin paraya değmiyor. Bu işlerden hiç anlamıyorsan ( ben de çok anlamıyorum) chip gibi technopat gibi ya da tom's hardware gibi sitelerin sistem tavsiyelerini takip edebilirsin. Ya da gidersin vatan vb. gibi yerlere oradaki satış danışmanlarına toplatırsın sistemini.  TOPLAMA PC SORUN ÇIKARTIRMI

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir.emin

Pc toplayacağım Acaba herhangi bir sorun yaşarmıyım toplarsam iyi bi sistem toplicam ama alırsam orta bi sistem alıcam hazır pc lerden bahsediyorum sizce ne yapayım bütce 2000-2300

DDR-DDR2 sistemlerde Zamanında Çok Sorun yaşamıştım sürekli değişik arızalar çıkıyordu Ancak DDR3'lü sistemlerde 3 yıl olacak topladığım sistem banamısın demiyor çok şükür Sana'da tavsiye ederim hazır sistemlere boşa fazladan para veriyorsun performans manasında hiçbir fazlası yok Oyun için ise hiç bulaşma toplama sistemler günümüzün baş tacı o derece diyeyim sen anla...
  • dream0n kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sistem gayet iyi ben sadece 2x8ram alıcam 2.300falan yapıyo galiba artık bi süre televizyona bağlicam sistemi

• klement kullanıcısına yanıt
    Ddr4 alacağım galiba hocam onlar daha iyimi sizce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.