Şimdi Ara

Toplamayı düşündüğüm 3.5 bin liralık oyun bilgisayarı hakkında tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: sskumcu

quote:

Bu Kasa daha hoş gibi.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-r1-600le-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

İlk bu kasayı düşünüyordum, hem bu psu ile geliyor 200-300 lira kâra geçerdim ama 2 fanı varmış sanırım. Benim dediğim kasa da 4 fan.

Fan dediğimiz çok pahalı birşey değilki..

Önerdiğiniz kasaya uyumlu olacak fan önerebilir misiniz?

Edit:COOLER MASTER MEGAFLOW 200MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

Bu iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskumcu -- 15 Eylül 2015; 2:35:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu Kasa daha hoş gibi.

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-r1-600le-600w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html

İlk bu kasayı düşünüyordum, hem bu psu ile geliyor 200-300 lira kâra geçerdim ama 2 fanı varmış sanırım. Benim dediğim kasa da 4 fan.

Fan dediğimiz çok pahalı birşey değilki..

Önerdiğiniz kasaya uyumlu olacak fan önerebilir misiniz?

Edit:COOLER MASTER MEGAFLOW 200MM KIRMIZI LED SESSİZ FAN

Bu iyi midir?

Benden daha iyi anlayan arkadaşımız var ;

@OneTreeHilll
    @OneTreeHill

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sskumcu S kullanıcısına yanıt
    Dostum r1 kasanın 20cm'lik fan takma yeri yok. Ayrıca böyle küçük bir kasa alacaksan en azından güç kaynağını modüler al. Yoksa kafanı çok ağrıtır o gereksiz kablolar. Yukarda ise z11 yazmışsın eğer z11 almayı düşünürsen neo modelini almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Dostum r1 kasanın 20cm'lik fan takma yeri yok. Ayrıca böyle küçük bir kasa alacaksan en azından güç kaynağını modüler al. Yoksa kafanı çok ağrıtır o gereksiz kablolar. Yukarda ise z11 yazmışsın eğer z11 almayı düşünürsen neo modelini almalısın.

Dün kurcaladım biraz buldum bir şeyler ama yazmamışım buraya. 120mmlik 5 tane varmış, 3ü kendisi veriyor. z11'e baktım şimdi, 3 tane 120mm,2 tane 80mm kendisi veriyor, 3 tane 120mm opsiyonel. Vatanda psusuz yok o model, 700w.

ZALMAN Z11 NEO 700W ATX MidT SİYAH KASA

• bende 20000 tl var toplama bilgisaray da ne kadr lık nasıl bişi topluyabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.