Şimdi Ara

Toplamayı Düşündüğüm Sistem Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum ve bunun için resimdeki sistemi düşünüyorum. Bu sistemin eksiği veya uyumsuzluk ile ilgili bir sıkıntısı var mıdır bunu merak ediyorum. (Monitör, klavye, fare vb kısımları daha sonraya bıraktım.)

Ayrıca fazladan birkaç sorum var.
    1- Vatan'dan online sipariş ile sistemi alsam bir sorun olur mu? Eğer sipariş verirsem parçalar geldikten sonra kurulum için bir mağazaya mı gitmem gerekiyor?
    2- İşletim sistemi genelde sistem tavsiyelerinde bulunmuyor. O konuda ne yapmam gerekiyor?

Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thexend -- 13 Ocak 2015; 20:57:04 >

• önerebilirim
  • bu şekilde daha iyi oldu hocam

ayırca hocam vatandan online olarak alma sakın.mutlaka mağazadan al,görerek al.kutular açılmış olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 13 Ocak 2015; 22:38:26 >
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Yalnız iki sorum var.
    1- Benim koyduğum sistemdeki sıkıntı nedir?
    2- Vatan mağazalarındaki fiyatlar internettekinden farklı mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thexend

Cevaplar için teşekkür ederim. Yalnız iki sorum var.
    1- Benim koyduğum sistemdeki sıkıntı nedir?
    2- Vatan mağazalarındaki fiyatlar internettekinden farklı mı oluyor?

hocam sizin yazdığınız sistemde bir sıkıntı yok. ben diğer arkadaşın yazdığına göre daha iyi oldu demek istemiştim.sizin seçtiğiniz siztemde o anakarta gerek yok aslında z97-a veya gigabyte gaming 3 i5-4690kya oc için rahat rahat yetiyor. zaten 2-3 sene oc yapmaya ihtiyacınız yok.fakat madem işlemciyi çarpan kilidi açık alıyorsunuz o zaman ileride oc yapacağınızı düşünerek işlemci soğutucu almanızı tavsiye ediyorum.80-120 tl arası hava soğutmalar işinizi görür.bunun dışında zotac gtx 970 en az coil whine sorunu yaşanan model.

edit:hocam internete özel ürünler mağazadakilere göre daha ucuz. o yüzden fiyatlarda fark var.bu ürünlerde belirtiyor zaten internete özel diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 13 Ocak 2015; 22:55:25 >

• cahit37 kullanıcısına yanıt
    Anladım tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.