Şimdi Ara

Toplanın Erkeklerde Sakal üstü kıl çıkma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

hocam 18 yaşındayım bu yaşıma kadar bilerek jilet vurmamıştım tıraş makinesi aldım 3-4 ay kullandım bozuldu 2-3 aydır da jiletle alıyorum ve ilk önce tüyden biraz daha kalın olan kıllar şuan baya kalınlaştı ve beni sinir ediyor yeniden makine alıcam artık
    Evrim Ağacı
    Tıraş Olmak Saçları ve Sakalları Daha Hızlı ve Gür Mü Çıkarır? - Evrim Ağacı
    https://evrimagaci.org/tiras-olmak-saclari-ve-sakallari-daha-hizli-ve-gur-mu-cikarir-759

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrOneoguzhanPro

lazer epilasyondan da emin değilizki bilmem kaç seansta bitiyor tamam. sonra yılda 1-2 seans daha çıkmaması için ona da tamam. ama bazı rivayetlere göre bitirmiyor kılları ve ordaki kılları da kalınlaştırıyor
    Öyle bir şey yok. Beyaz deri ve siyah kıl varsa başarı oranı %80-90. Duruma göre değişir seans, ortalama 9-10 seans oluyor. 4-5.seanstan sonra zaten çok azalıyor, 5-7 ayda bir gidersin.

• ağda batık yapar. görüntüsü kötü çookk zor düzeliyor.

lazer ....
  • 9-10 yıldır muzdaribim, gözümün 2 cm altına kadar geliyor. İlk zamanlar ağda yaptırıyordum. Ağdayı herkes beceremediği için yaşadığım ufak bir kaza sonrasında ağdayı bıraktım. Ayrıca jilet vurmayın yazanlara katılmıyorum. Tamam sertleştiriyor ve çoğalıyor ama temizlemesi daha kolay oluyor. Acil bir işiniz varsa 1 gün gayet temiz kalıyor, her gün yaparsanız her gün temiz kalır. Onun dışında en güzel teknik cımbız. Biraz zaman alıyor ama 3-7 gün arası baby face oluyorsunuz.

• Hiç jiletle traş olmadım sakallarım gür değil bazı yerlerde boşluklar var ama şu an yumuşak güzel jiletle traş alıp kalınlaştırmak istemiyorum jiletle kesmeden nasıl gürleştirebilirim bir önerisi olan var mı yaş:17

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    ama sendekiler kıl herhalde bende tüyler var cımbızla çekilmez çekilse de bitmez herhalde
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    updullah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.