Merhaba arkadaşlar başıma çok kötü birşey geldiki sormayın.Babam iş yerine bir adam gelmiş adma orrjinal ıphone diye bizimkine çakma ıphone çinmalı ama nasıl içi dışı aynı arkasındaki yazı aynı kutu aynı sagı solu aynı içindeki herşey aynı kasma yok ekran saglam cam gibi hasasiyeti çok iyi neyse babama demiş 500 kagıt ver veriyim. Babam uyanmış demiş hani ne 500 bu telefon 1000 tl aşşa vermezler oda demiş abi açtık biz birkere o yüzden böyle babamda hemen uyanıklık yapmış bir tane daha ver demiş birde galaxy s4 toplam 500 tl vermiş ikisine eve getirdiki sevindim ama ben hemen uyandım kutu ıphone 4 resmi kaymış böyle hafif sag yatık neyse kutuda ambalaj yok falan babam orda açmışlar dedi bende tamam dedim ıphone baktım ilk içi aynı allah alalh dedim kaça aldın dedim 500 dedi şaşırdım biraz oynayınca içinde çinlilerin yaptıgı +18 oyunlar var etek kalkıyo vs. dedim baba bu çin malı babam dedi la ne çin malı 1 gün sonra babama araştırdım gösterdim orjinali ile karşılaştırdım gösterim.Babamı kandırdılar 500 tl aldı şerefsizler içim yandı o parayı verdigine bende kullanıyorum biliyorum bozulacagını ama olsun dışı aynı içii aynı gören şaşırıyo ne zaman aldın diye.Herşeyi aynı konu hakkında bilgisi olanlara resimlerinide atıcam şaşırıcaksınız galaxyde giriş ekranı aynı sadece başlarken garip bir başlangıç sesi var ordan anllıyosun replika oldugunu ama babamı kandırmışlar.Bizim işyerine girme sebebide büyük bir yer oldugu için kendi yerimiz babamın meslegi matbaacılık babam bana dokunmaz diyo ama para paradır sonuçta 500 tl buna verene kadar git camiye ver sevap işle dedim.Üstüne fazla gitmek istemiyorum ama içim yandı beaaaaa Bu şerefsizlere kanmayın arkadaşlarr
Gerekli hakettıklerı yorumu hatta ferıstahını yaparım ama forum kurallarını cıgnemıs olurum oda yakışık almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme