Şimdi Ara

bugün ev arkadasımın kız arkadaşları eve geldi kendimi aşağılık gibi hissettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızların hiçbiri beni tanımıyordu zaten birden içeri girdiler geleceklerini biliyordum ama ani oldu merhaba dedim kızlarda tek tek merhaba ben x felan dedi memnum oldum dedim onlarda memnun oldum diyip oturdular muhabbete başladılar kendi aralarında

tamam buraya kadar her şey normal gözüküyor fakat o kızların hiçbirinin gözünde bana karşı gram ilgi belirtisi yoktu hiç umurlarında bile değildim aralarından 2 si güzeldi ama suratıma 1 saniye bile bakmadılar tanışma faslı dışında , resmen onların gözünde odada bulunan herhangi bir nesneden gram farkım yoktu

kendimi önemsiz bir asalak gibi hissettim fiziksel özelliklerimin o kızların hiçbirinin gram ilgisini çekmediği gerçeği beynime saplandı yüzüm çirkin boyum uzun değil (1.74) kızlar da haklı neden umurlarında olayım ki bu iğrenc tipimle

zaten hiç konuşmadım laptopa takılır gibi yaptım ama aklımda sürekli bu düşünceler geçiyordu inanın kızlarla muhabbet kurup sosyalleşesim gelmedi çünkü onların gözünde hiçbir zaman kankadan öte gidemeyecek bir kişi olacağımı o ilk bana önemsiz şekilde bakışlarından ve odada yokmuşum gibi davranmalarından anladım

burda kızlar tipe bakmıyor diye konu açmıştım yanılmışım çirkinsen veya zengin değilsen kızların hiçbir zaman umrunda olmazsın kendimi çok iprenç hissediyorum şu an

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dostum psikolojik travmaların sonucu kendine böyle aşağılayıcı davranıyorsun. Aslında düşündüğün kadar aşağılık, tipsiz veya hiçbir şeyi yolunda gitmeyen bir kurban değilsin. Sadece böyle olduğuna dair bilinçaltından gelen güçlü bir inanç var. Bu inancı kontrol edemiyorsun biliyorum.

Belki de psikoterapi almayı düşünebilirsin, ya da durumunun farkına varıp bunu kendin yapmayı.
  • ahmet kaya- safak türküsü eşliğinde bu yazdığım şeyleri okurken cok kötü oldum su an

• highest in the room kullanıcısına yanıt

lowest in the room yap nickini kurtul  

• Brutal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevilme ihtiyacı beni bitiriyor

• highest in the room kullanıcısına yanıt

seri katiller sevilme eksikliginden ortaya çıkıyomuş  

• Kapitalist sistem  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir şeyim yolumda değil ne aile hayatım ne sağlığım ne ekonomik durumum bir de böcek gibi görünüyorum kızların gözünde

• hiç olmak istiyorum sadece birazdan uyuyacağım umarım bir daha uyanmam

• .

• Dostum psikolojik travmaların sonucu kendine böyle aşağılayıcı davranıyorsun. Aslında düşündüğün kadar aşağılık, tipsiz veya hiçbir şeyi yolunda gitmeyen bir kurban değilsin. Sadece böyle olduğuna dair bilinçaltından gelen güçlü bir inanç var. Bu inancı kontrol edemiyorsun biliyorum.

Belki de psikoterapi almayı düşünebilirsin, ya da durumunun farkına varıp bunu kendin yapmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 19 Ekim 2021; 4:58:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal yıkıksın yıkıklar parti kursa iktidar olur yalnız değilsin

• Ergen atakları geçiriyor.iş bul çalış kendine gelirsin

• sacmalamissin hocam kizlar zaten oyle kolay kolay kimseye bakmaz senin onlari bir sekilde etkilemen gerekiyor su ana kadar hicbir kiz bana ilgi gostermedi hep ben ilgilerini yakaladim bu isler boyle kizlar erkekler gibi basit dusunmuyor bu konularda kafalari farkli calisiyor

• Yurttan eve çıkmışsın daha ne istiyon

• Kahrolduk. Resmen saksı muamelesi ve hiçe sayılma. Çok yazık.

• O kaşarların gözünde çöp kadar değerin bile yok ve hiç bir zaman olmayacak. Buna alışsan iyi olur.

• Yazılım öğren kendini geliştir

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    çok değil 1-2 yıla yazılımcılar da işsiz kalır bra

• bu yazdıklarını o kızlara söylesen, büyük ihtimalle sana "kardeş bi sal bizi de oturalım dışardan geldik yorulduk" diceklerdir. zaaaaaaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.