Sapphire Hd 7850 Fx 8350 Msi 990FXA-GD65 Corsair 1600 mhz Cl9 4x4gb Haf912(600W) Thermalteke Contac 30 Wd veya Seagete 1 Tb 64 mb cache Hdd
sitemi bu sekilde düsünüyorum , belki kasayı daha ucuz alırım , depo üniteside 1 tb olmazda 500 gb olur , sizlerin fikirleriniz nelerdir? su haliyle vatanda 1544 tl ediyor vatanda(%25 indirimle) 1300 tl ye felan cekebilirsem güzel olucak aslında
16gb ram var yanlıs gormedıysem onu dusur anakartı 1-2 alt modelını al
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
16gb ram var yanlıs gormedıysem onu dusur anakartı 1-2 alt modelını al
ana kart olarak tavsiyen var mı hocam , ramden kısmak istemiyorum acıkcası.320 gb alayım (harici var zaten 2 tb) kasayıda daha ucuz 170 180 tl lik bir sey alayım diyorum.
O ramler 16 GB mi? DDR4e geçeceğimiz şu günlerde 16 GB RAM alma gibi bir israf olmaz umarım. Onları Gskill 1600MHz 4x2 dual kit yapalım. Overclock yapacak mısınız?
O ramler 16 GB mi? DDR4e geçeceğimiz şu günlerde 16 GB RAM alma gibi bir israf olmaz umarım. Onları Gskill 1600MHz 4x2 dual kit yapalım. Overclock yapacak mısınız?
ddr 4 cıktıgı zaman islemci anakart değiştirmek gerekir mi hocam?
ddr 4 cıktıgı zaman islemci anakart değiştirmek gerekir mi hocam?
DDR4 desteklemeyen anakartınız varsa evet, ama çıktığı zaman sizin DDR4 alacağınız anlamına gelmiyor. Ayrıca overclock yapmayacaksanız biraz daha düşürebiliriz bütçeyi.
oda ıs gorur ama sadece onde 1 adet120mm fanla gelıyor galıba en azından arkayada 1 egzoz fanı almak ıyı olur sureklı sıstem acık kalacaksa
@Yigas
hocam oc felan yapmayacagım , bu ramle isimi 1 sene isimi görse yeter(ddr4 lerin cıkıstaki fiyatları zaten pahalı olucak)
@pegasus1881
cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin , anakartı düsürmeden kasayı düsürüp alıcam , sistemde sorun cıksın istemiyorum
GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 190 TL
Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın. Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın. Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
+1
Kasayı isterseniz Corsair 300R 80PLUS 600W yapalım. Bana göre daha iyi bir kasa. Onun dışında her şey tamamdır
son hali bu sekilde 170 lira kadar astık kendimizi ama olsun :) sistemde su parcalar uyumlu calısmaz diyen var mı?
hocam o 16 GB'ler gereksiz anlatamıyor muyuz acaba? Gskill Sniper 2x4 işinizi görecektir. Veya gskill ripjawsx. Ayrıca o kasada psu yok diye görüyorum ben? Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa malum saat geç oldu. O HDD'yi de Black yapmalısınız.
ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART
son hali bu sekilde 170 lira kadar astık kendimizi ama olsun :) sistemde su parcalar uyumlu calısmaz diyen var mı?
hocam o 16 GB'ler gereksiz anlatamıyor muyuz acaba? Gskill Sniper 2x4 işinizi görecektir. Veya gskill ripjawsx. Ayrıca o kasada psu yok diye görüyorum ben? Eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa malum saat geç oldu. O HDD'yi de Black yapmalısınız.
hocam ram harcayacak pc sürekli(ram ciddi problem bana oyun pc icin toplamıyorum acıkcası 20 saat acık kalacak makina günde)psu yok evet bende simdi farketttim , arkadasın topladıgı pc 1000 liraya geliyor %25 indirimle , acaba işlemciyi fx 8350 yada 8320 alsam sorun cıkartır mı peki?kusura bakmayın konuya cok yabancıyım ama ram ciddi anlamda önemli benim icin
hocam ram harcayacak pc sürekli(ram ciddi problem bana oyun pc icin toplamıyorum acıkcası 20 saat acık kalacak makina günde)psu yok evet bende simdi farketttim , arkadasın topladıgı pc 1000 liraya geliyor %25 indirimle , acaba işlemciyi fx 8350 yada 8320 alsam sorun cıkartır mı peki?kusura bakmayın konuya cok yabancıyım ama ram ciddi anlamda önemli benim icin
Ne kadar önemli olursa olsun 8GB üzeri almanız = israf. Bilgisayarın uzun süre açık kalmasıyla ramin alakasını anlayamadım ben.