Şimdi Ara

toplu maillerde alıcının diğer mail adresleri görmesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplu mail atarken alıcıların diğer kişilerin maillerini görmemesi için ne yapmalıyım.
    Saygılar...

• bende merak ediyorum birşey yapılıyormu görünmemesi için.
    bir kere yaptım hata yolladım toplu mail başım yandı.
  • hotmailse cevap çok basit.. to yerine değilde BCC yazan yere kopyalarsanız tüm adresleri. her adrese gidecek mail ancak her adrese sadece ona atmış gibi gidecek.böylece kişinin mail adresini korumuş olacaksınız...
  • arkadaşlar bu olay çok basit!

msn yada hotmail kullanıyosanız gönderdiğiniz mail adreslerini GİZLİ kısmına yazmanız yeterli

ingilizce mail kullananlar içinse şunu söyleyeyim

gerçi ben size bi ek vereyim orda anlayacaksınız!
  • e BCC işte. farklı bişey söylemedik ki...
  • ben yazarken sende yazmışşın msj ı gönderdiğimde gördümmm...ben sana yanlış söyledin falan yazmadığıma göre anlamalıydın

cvp yazmak için cvp yazacak halim yokya güzel kardeşim nerden bileyim ben yazarken senin cvp yolladığını alla alla yaa...
  • tşklerrr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mail yoluyla klasör yollama
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • outlook tan bahsediyorum arkadaşlar ve türkçe
  • ondada aynı arkadasım. eger bcc kısmı cıkmıyorsa "to" yazan uere bas. sonra orada bcc yi goreceksin. mailleri oraya ekle. hepsi bu kadar
  • Yahoo ve gmail kullananlar ki ben tek tek yollayın sakata gelmeyin
  • Bcc olayı hepsinde vardır zaten, sadece Hotmaille ilgili değil o.
  • Teşekkürler arkadaşlar...
  • Toplu mail firmalarindan yardım alın. En iyi inbox oranini onlarda yakalarsiniz.www.hementoplumail.com 03129110924

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toplu mail altyapılarında cc ve bcc olmadığından gönderdiğiniz toplu maillerde kişiler asla birbirlerini görmez. ayrıca ek dosya da ekleyebilirsiniz ama boyutu 1 mb geçmemelidir. aksi takdirde spam oranı artabilir.http://mailgraf.com email pazarlama hizmetlerinden her türlü danışmanlık ve uygun maliyetli hizmet alabilirsiniz. sistemleri çok hızlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.