Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi öğrencilerine sağladığı ücretsiz Office 365 lisansını Haziran 2024 itibarıyla sonlandırıyor. Verilerinizi yedeklemek için son süre bu şekilde duyurulmuş.
"02.04.2024Office 365 Bilgilendirme Değerli öğrencimiz; Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenci hesaplarına ait Office 365 hizmetlerinde 30 Haziran 2024 itibari ile değişiklik gerçekleşecektir. Bu kapsamda e-Posta hizmeti dışındaki tüm hizmetler kapatılacaktır. 30 Haziran 2024 tarihi itibari ile Office 365 hizmetlerinde yeni durumda e-Posta kotası 150 MB olacaktır. Belirtilen tarihe kadar OneDrive ve e-posta kutunuzdaki verilerin yedekleme/silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 30 Haziran 2024 tarihine kadar Onedrive ve e-posta kutularınızın yeni güncellenmeye uygun hale getirilmemesi durumunda yaşanacak olan hizmet kesintileri, veri kaybı vb. durumlardan e-posta sahibi kullanıcı sorumludur. Konu ile ilgili genel bilgilendirme Office 365 | Anadolu Üniversitesi web sayfasında yayınlanmaktadır. NOT : İnternet Hesabının Silinmesi | Anadolu Üniversitesi web sayfasında belirtilen şartlara göre hesapların silineceğini ve verileriniz geri dönüşü mümkün olmayan şekilde kaybolacağını hatırlatırız." |
AÖF Office 365 Öğrenci Lisansını Sonlandırıyor

-
-
Mesaj bana da geldi. Acaba sadece aöf öğrencilerini mi kapsıyor yeni karar yoksa farklı üniversitelerin öğrencileri için de aynı durum geçerli mi merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altı ay kadar önce İstanbul Üniversitesi açıköğretim öğrencileri için Google Works üzerinde aynı kısıtlamaya gitti. Muhtmelen öğrenci sayısının fazla olması maliyetleri çok fazla arttırıyor veya Microsoft bu anlamda bir tedbir geliştirdi.
-
Halen daha kapatılmadı bilgisi olan var mı 1-2 aya falan mı gider buluttakiler?
-
Bana 2 ağustos son diye bir uyarı çıkıyor office uygulamasında. Kişiye özel mi bilmiyorum ama son tarih 2 Ağustos olabilir
-
aof office hesabım biraz önce kaydetmeye kapattı bende silip open office ve libreoffice indirdim. nasıl kullanılır baştan öğreneceğim.
-
Bende örgün hesap var ona bile kapatıldı. Sanırım artık içeriden lisans ataması yaptırılması gerekecek ya da Anadolu Ü. anlaşmasını baya kısıtlı hale getirdi sadece web çalışacak.
-
Office 365 ve 1 tb depolama alanı çok faydalı oluyordu. Bu uygulama süresiz mi uzatıldı yoksa belli bir tarihten sonra tekrardan eski uygulamaya dönerler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var mı bu konuda bi gelişme beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelişme yok, Anadolu Üniversitesi örgün öğrencilerde dahi lisansı sonlandırdı sadece özel taleple veriyor. Bu kadar finansal kaynakları geniş bir üniversiteye yakışmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet az önce denedim Onedrive yükleme yapmama izin vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X