Şimdi Ara

Toplu Taşıma Araçlarında Unutamadığınız Olaylar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • otobüse binip okula gidicem neyse otobüs geldi bindim yanda bilet veren bi bayan var sakalları felan geç kaldığımdan kesmemiştim üstümde okul kıyafeti olmasına rağmen bana o müthiş soruyu sordu

BAYAN:öğrenci misin?

BEN:yok ablam genel kurmay başkanıyım tebdil-i kıyafet yaptım

şöför dahil ön sıradaki tüm insanlar duyar duymaz patladı bayan şaşkın şaşkın baka kaldı hala o günü unutmam.
  • Şimdi arkadaşlarla otobüse bindik tabii biz hemen arkalara dogru ilerliyoruz.Kalabalık birde otobüs kalabalıgı yara yara ilerledik.Neyse tam arkaya geldikki adamın teki uyuyo ve yana dogru düşmüş geçişi kapatmış.O kadar komik bir pozisyondu ki bütün otobüs kopmuştu..

2.Olay Arkadaşlarla durakta bekliyoz.neyse bizim salak arkadaş yola biraz fazla çıktı bende arkadaşla yüz yüze konuşuyorum hatta tartışıyoruz bir konuyu otobüs arkadaşa bir çarptı karşımda arkadaşın yüzü yerine otobüsün kapısı vardı ben koptum 2 gün toplayamamışlardı beni.Tabii otobüs duraga dogru yanaştıgı için yavaştı bizim dangalak arkadaş ucuz atlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamBadGuy -- 17 Eylül 2008; 17:29:36 >
  • Benimde Başıma Şöyle Bİşi GElmişti:

Bir Gün Kızlarla Okul Çıkışı Dolaşalım Diye Çıktık Bin Bi Minibüse Ben Kapıya Dayandım Kızlarla Konuşuyorum Espri Falan Yapıyorum Neyse Adam Durakın Birinde Durdu Teyze'nin Biri Kapıyı Açtı Ve Ben Nerdeyse Düşerken Tutundum TAbi Minibüs'tekiler dahil Herkez Gülmekten Koptu Okulda En az 1-2 Hafta konuşuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

İst e yeni gelmiş biri almış eline akbili otobüse bincek...Otobüs yanaşıyor adam da biniyor daha önce hiç kullanmadığı akbilin nasıl kullanılıcağı hakkında fikri yok akbil makinesine bakıyor,şöföre bakıyor,akbil makinesine bakıyor,şöföre bakıyor adamın kafa git gelde en son akbili şöfere doğru dönükken bakarken...Şöför den o muhteşem replik; lülü lülü (akbilin çıakrttığı sesi çıkartıyor) sonra geç diyo

• bilenler bilir erzurumda üniversite otobüslerinde bi 14a vardır numarası bu genelde bu otobüse 100e yakın kişi biner fakat kapasitesi 40kişidir kısa sultanlardan neyse bu otobüs durakta durmaz yavaslar o anda içeri atladın atladın durma süresi nanosaniyelerle ölçülür o derece gidiyoruz durakta durmadı şöför kapı acık yaz günü içeriiyi havalandırıyo durağa yaklaştık arka kapıdan bi baktık birşey atladı içeri ama boylu boyuna uzandı tırstık tabi köpekmi girdi lan ne bu bi baktık orta yaşlı bi abimiz boylu boyuna yatıyo muavin adama bakıyo adamda muavine adam hemen yapıştırdı cevabı
    -ne bilem gardaş duracan zannettim
  •  Toplu Taşıma Araçlarında Unutamadığınız Olaylar

• arkadaşla eskişehirden kütahya ya gidiyoruz şehirlerarası otobüsle. şöförün arkasında oturuyoruz. muavin servis yaptı. ben su almıştım arkadaş da çay mı kahve mi ne aldı ya da tam tersi tam hatırlayamıyorum. bilirsiniz çay kahve veya meşrubatları beyaz pet bardakta verirler. su da 200 ml lik şeffaf plastik bardakta olur. biz bitirdik. sonra ben su bardağını çay bardağının içine sokmaya çalıştım. atmak kolay olsun diye. tabi sığmadı. bu sırada bardaklardan haşır huşur sesler çıktı.
    sonra bi baktım önden bi el uzandı. eliyle bardağı ver yapıo. o an donakaldım. şöför bardağı ne yapsın ki. sonra yavaşça bardağı uzattım. şöför bardağı aldı. sonra bardağı beğenmedi bana geri uzattıi. biz hala şoktayız. bir kaç saniye kendimizi tutabildik. sonrasında koptuk tabi. bu olayı muvanin de gördü herhalde sonra şöförün yanına geldi. şöförle dalga geçtiğimizi düşündü. kütahyaya kadar güldük. tabi biz anlamadık nie böyle bi şey yaptığını biz uun bi süre çözemedik.
    bu olayı çözmem daha sonraki kütahya seyahatimde oldu. otobüste yer yoktu. öndeki muavin koltuğuna oturdum. sonra muavin servis yaptı en öne geldi. ben kola istedim şöför de galiba. neyse benim kola bitti bi baktım bu şöförde benden bardağı istedi. meğerse şöförün yan tarafında bardak koyulacak bi yer varmış. benim bardağımı kendi bardağını içine sokup oraya koydu.. meğer önceki şöför de aynısını yapacakmış..

bu olaya hala gülüyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: drQuark

Toplu Taşıma Araçlarında Unutamadığınız Olaylar

Bu resim türkiyeden mi pek sanmıyomda çünkü köpekleri almazlar herhalde otobüse

• geçen erikliye giderken bindik otobüse yaklaşık 4 4buçuk saat falan sürüyüor. ama şehirlerarası otobüs demeye 100 şahit lazım. sahil yolundan gittiği için direk ara yerlerde inicekler de oluyor. neyse silivri civarı falan adam gel abi gel gel diye sanki topkapı minibüsündeymişiz gibi bağırıyo. kadıncağızın biri bindi elinde poşetler valiz falan.
    muavin:abi bea ablama bi yer veriver bea? nerde incen abim?
    adam:e ee.. erikli??
    muavin:e tamam abi? ablam da orda incek az kaldı hem hadi abim güzel abim!
    adam: hee tamam o zaman=)

dedi ve kalktı. ama kalkmasıyla adam ulan silivride deilmiyiz daha???? diye isyan etti ama artık çok geçti=)
  • Konu başlığını görünce, benimde bir iki anım vardı, onları hatırladım :

* Şu anda da varmı bilmiyorum ama ODTÜ de sabah ve akşam semtlere belediye otobüs seferleri oluyordu. Hem sabah hem de akşam o körüklü otobüsler tıka basa öğrenci dolu. Bir akşam yine tıka basa öğrenci dolu, aşağıda otobüse binmeye çalışan öğrenciler isyanlarda binemedikleri için. Şöförde her akşam olduğu gibi sinirli. önce ilerleyelim hocam nidaları, olmadı otobüsün içinde bir ikaz düğmesine basıyor ve içerde zil çalıyor. Göya ilerleyinde aşağıdakilerde binsin diye. Tabi ilerleyecek yer yok millet patlıyor sıkıntıdan. Otobüsün kapısını kapatamayan şöför de gidemiyor haliyle. Şöför sürekli basıyor ikaz düğmesine. Bir oldu, iki oldu hareket yok. Bu sefer uzunca bastı zile. Arkadan bir ses " Bir dakka, banyodayım"... Otobüs koptu tabi gülmekten.

* Yine dolmuştayız, ODTÜ'den çıktık gidiyoruz Kızılay'a.. Arkadan " Hocam, şunu uzatırmısın" diye parayı veriyor öndekine. Oda alıyor eline parayı. Eviriyor çeviriyor, " Hocam, bu uzamıyor başka ver" diyor.

* Otobüsteyim, eve gidecez ODTÜ'den. Bekliyoz otobüsün hareket etmesini. Arkadaşımla muhabbet ederken (Yani geyik), oturan arkadaşıyla muhabbet eden öğrenci " Oğlum yine abaza kaldım, kızdan ayrıldık" diyo. Öbürü "ne zaman" diyor. Oda "pazartesiyi sayma, Salı, çarşamba, perşembe... üç gün oldu" diyo parmaklarını göstererek. Diğeri de "Oğlum oda bişey mi, 74 ü sayma, 75, 76 77, 78 ....." diye devam ediyor.

* Eskiden Ankara'da iki katlı otobüsler vardı malum belediye anlaşmalarını fes etti şimdi yoklar. Hanımla onlardan birinde eve gidiyoruz. Üst kattayız. Önümüzde bir kızcağız tek başına ikili koltuğun koridor kısmında oturuyor. Esat'a giderken Akay alt geçidinde otobüs sert virajı alırken koltuğun öbür ucu bir an fırlıyor havaya. Kızın o anki halini anlatamam. Eller havada, çığlıklar. Tam yere düşecekken tuttum Allahtan. Ama eve gidene kadar hanımla gülmekten gözlerimizden yaş geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

Bi keresinde yanıma top almayı unutmuşum.Binemedim toplu taşıma aracına

Binemediğine göre o araç toplu taşıma aracı değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackram

Konu başlığını görünce, benimde bir iki anım vardı, onları hatırladım :

* Yine dolmuştayız, ODTÜ'den çıktık gidiyoruz Kızılay'a.. Arkadan " Hocam, şunu uzatırmısın" diye parayı veriyor öndekine. Oda alıyor eline parayı. Eviriyor çeviriyor, " Hocam, bu uzamıyor başka ver" diyor.

* Eskiden Ankara'da iki katlı otobüsler vardı malum belediye anlaşmalarını fes etti şimdi yoklar. Hanımla onlardan birinde eve gidiyoruz. Üst kattayız. Önümüzde bir kızcağız tek başına ikili koltuğun koridor kısmında oturuyor. Esat'a giderken Akay alt geçidinde otobüs sert virajı alırken koltuğun öbür ucu bir an fırlıyor havaya. Kızın o anki halini anlatamam. Eller havada, çığlıklar. Tam yere düşecekken tuttum Allahtan. Ama eve gidene kadar hanımla gülmekten gözlerimizden yaş geldi.

bunlar güzeldi

• bir keresinde ankaradan kalın kalın anatomi kitapları aldık arkadaşla kırıkkaleye dönüyoruz ben tabi doldurdum kitapları koltukların üzerindeki rafa tıka basa. Sonra 1 saat geçti geçmedi bi gürültü oldu sonra gözümün önünden geçen yaklaşık 700 sayfalık kuşe kağıt sağlam bir kapağa sahip olan 3 kitap ardı ardna önümdeki adamın kafasına omzuna falan düştü adam sövecek sövemiyor ben demiştim diyor zavallı bende gülmemeye çalışarak özür diliyorum ama başaramıyorum adamın yüzüne kopuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.