Şimdi Ara

Toplu taşımada kart sistemini ortadan kaldıracak mobil uygulama geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyor eskişehirde ziraat kredi kartı ile kullanım vardı.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Biliyorum zaten google play yorumlarindada belirtilmis. Ayrica sadece banka karti ancak banka sayisi gibi bunlar cozulmeyecek problemler degil.

Bende denizbank karti var onunla halledebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere İstanbul'da olmaz bu iş. Yoğun saatlerde orta kapıdan, ara kapıdan binmek zorunda kalıyoruz. Nasıl yapacağız o zaman, elden ele telefonu mu uzatacağız?

Ayrıca,
    Para nasıl yüklenecek? Kredi kartıyla mı yoksa, PTT'den falan mı? Otobüste ödeme nasıl yapılacak? Nasıl hiç bitmeyecek? Eksiye mi düşecek yoksa fatura gibi ay başı ödeme mi yapacağız?
    Keşke nasıl çalışacağıda açıklansaydı, ama sanırım çok şey istiyorum :D Mobiett gibi betasını aratan bir uygulama olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Biliyorum zaten google play yorumlarindada belirtilmis. Ayrica sadece banka karti ancak banka sayisi gibi bunlar cozulmeyecek problemler degil.

Bende denizbank karti var onunla halledebiliyorum.

Bende ziraat 3npara garanti var ama işimi görmüyor. Ayrıca ben telefonum nfc özelliğini de kullanmak istiyorum. Kartımı telefona okuyabiliyorsam. Telefonla ücret ödemesi yapabilirim sonuçta.

• Zaten beta sürecinde istanbulkart uygulaması var. NFC üzerinden kartın bakiyesine bakıp istersen para (5 ve 5'in katları) yükleyebiliyorsun. Kendi akbilini kopyalamaya izin versinler (cihaz başına max 1). Hala koymamalarının sebebi tahminim bazı çakalların 65 yaş üstü akrabalarının kartını kopyalayarak bu durumu suistimal etmeye çalışmaları. Ama dedim ya, uygulamaya kaydolurken senden zaten TC kimlik numaranı alıyor. Kartı da ona göre eşleştirseler ya...

• Kartsız, akıllı telefon ile biniş yolunu düşünen bu Serdar Sümer sanırım ulaşım sektöründe hiç araştırma yapmamış. Kentkart firması bir çok ilde kaç yıldır telefonla kartsız biniş sistemini yapıyor, insanlar kullanıyor. Çok garip.

• Bununda yıllık ücreti olur kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç telefonda birikecek birikecek sonra devlet yıllar sonra faizi ile birlikte geri alacak, belki faizde indirime de gidebilir %max50 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 6 Mart 2018; 0:38:29 >
  • Kentkart yapmış bunu yıllar oldu kullanıyorlar. İnternetten yükleme de var, garanti bankasından yükleme de var. Bu mu yenilik?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna benzer uygulamalar var zaten de hani tek tip kart sistemi olcaktı? Bir sistem gelmeden yenisinin haberi geliyo bu ne

• Tüm ülkedeki toplu taşıma işlerini de bu bankaya bağlayacaklar elhamdülillah.

• Otobuse bınerken güzel,kontor düsecek.Peki metrobuste iade köntor nasıl telefona geri yuklenecek.?

• Arkadaşlar bu bankanın reklamını yapmak istemiş.

Bu dediğiniz zaten var. Kent kartınızı nfc özellikli telefona tanıtıp, telefon ile ücret ödeyip telefona biniliyor. Ayrıca Ankara da kullanılan karta kredi kartından yükleme yapılıyor.

Velhasıl bu arkadaşların dediğini zaten yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.