Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

cevap varmı maisden

Liste daha bugün( pazartesi) 14.30 gibi gitti, cevap henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCl0

Bütçem oldukça kısıtlı i20 1.4 crdi ile joy 1.5 dci 75 hp arasında gidip geliyorum... Uygun bir indirim olursa beni de ekleyebilirsiniz.

Tekrar talep olursa ikinci bir liste hazırlayabiliriz.
  • Cevap hala gelmedi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Cevap hala gelmedi sanırım

Gelmedi arkadaşım.
  • Öğleden sonra 0.90 TCe motor Clio 4 ü ben de test ettim.
    Showroomlara kırmızı aracın gelmesini bekliyordum, kırmızı bu arabada çok hoş duruyor.. Canlı görüntüsünün foto ve video görüntülerinden daha alımlı olduğu aşikar. Aracın özellikle dıştan görünüşü çok şık. Ön renault amblemi büyük ancak büyük farlar ve öndeki ledlerle harmanlamışlar, göze çirkin gelmiyor. Aracın yandan görünüşünde yandaki siyah çıtalar ve beyaz kromla kombinasyonu güzel olmuş. Arkadan görünüşde dikkati çeken zarif stoplar, arka bagajdaki krom ve dar arka cam oluyor. İcon donanım koltukları test aracının (touch) koltuklarından daha iyi. Ön konsol ve kapılar piano blacklerle güzel duruyor. Bazı arkadaşlar çizilebileceğini belirtmişler ama şu haliyle daha bir hava katmış. Bakımı nasıl olur bilemiyorum. Göstergeler güzel, digital km. sayacı ve vites büyütüp küçültme kılavuzu işlevsel. Navigasyon ve ses sistemi güzel. Ancak R-linkin henüz gelmemiş olması dezavantaj. Vitesler kemikli, renaulta alışık olmayanlara sert gelecektir. Test eden çoğu arkadaşım arka koltuk mesafesinin yeterli olduğunu belirtmesine rağmen bana dar geldi.(1.86). Çok dik oturduğumda da başım değecek gibiydi. Dikiz aynasından geri görüş arka camın küçük olması nedeniyle biraz sıkıntılı. Artı ve eksileriyle sevimli ve alımlı bir araba.
    Benim için en en öenmli husus 0.90 TCe motorun verimi idi. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. 0.90 TCe motor, performans için değil tamamen ekonomi odaklı bir motor. Araçta 3 kişiydik. Klimayı da çalıştırdık, klimanın performansı iyiydi. Ses sistemi kesinlikle tatmin edici. Motora gelince, dizel araç gibi düşük devirde vites değiştirilmesini istiyor ve bu durumda yakıt sarfiyatı çok iyi. Sakin kullanımda düz yolda 80 km gibi hızlarla 3 lü rakamları gösteriyor. Biraz devirli kullanımda seri vites değiştirmelerinde 14-15 leri buluyor. Ama bayılma zorlanma olmuyor. Motor sesinin 3 silindirden dolayı sesli çalışabileceğini düşünmüştüm. Ses kabul edilebilir seviyede geldi. Yalıtımda da bir zaafiyet görmedim. Yol tutuşu konusunda araç zorlamama rağmen yolda kalmayı başardı. Evin ikinci aracı olarak kesinlikle alınabilecek ilk sıradaki araç. Bu verileri ile şehir içi kullanımda özellikle senede az km yapacaklara, sakin kullanıcılara, dizel araç yerine alınabilecek bir seçenek. Benim gözümde araç başarılydı.
    Benden sonra aracı oğlum kullandı, kullandığımız C-4 HDİ motor torkuyla kıyaslama yapınca biraz zayıf buldu. Ama aynı siklette değil zaten bunun da bilincinde olarak o da aracı beğendi..
    Gittiğim bayi çoğu arkadaşımın dediği gibi lansman fiyatından sonra satılacak satış rakamını yazmış. 1.5 Dci 90 Bg icon modele 42.490 yerine 44.190 yazmış. İnternetteki resmi rakamı söyleyince o da lafı dolandırdı. İşte biz de indirimle 42.490 a vereceğiz dedi. Yani liste fiyatından indirim yapmamak için bu yola başvuruyorlar sanırım.
    Şahsım adına aracı beğendikten sonra şimdi MAİS e gönderilen 39 kişilik alıcı listesine yapılacak olan indirimi bekliyoruz.
    Esen kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

Selamlar,
    1.2 modeli için benide listeye eklermisiniz,
    Ciddi indirim olur ise(max 26k TL) bende alabilirim.

Bu arada 1.2' ye LPG taktırabilirmiyiz ? Sıkıntı olur mu ?

bence çok zor 26k ah be ah parasızlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aracın lansmanının yeni yapılması dolayısıyla fazla bir indirim alabileceğinizi sanmıyorum hatta hiç indirim alabileceğinizi sanmıyorum ama inşallah gönlünüze göre bir indirim alırsınız
  • Eger 26k'ya düşmezde alamazsak o zaman 2.el de kolpacılardan gına gelmiş bana cezaevi yolu gözükecek çünkü yine karşıma arabası için boyasız deyip sonradan pert olduğunu öğrendiğim ,diğer 200 kolpaçıdan farksız bi dolandırıcı çıkacak!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maisten henüz cevap yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Maisten henüz cevap yok mu arkadaşlar?

Henüz bir cevap gelmedi.
  • Aracı sıfır alacak arkadaşlar sözüm size,

Lütfen aracınızı dikkatli kullanın,

3-4 ay sonra yok 2 parça boya var, yok keyfe keder bel altı boyandı, yok kazası var ama 2.000 TL masrafı anca var, yok komple orjinal gibi şeylerle uğraştırmayın bizi :) Gözünüz gibi bakın aracınıza olur mu :)

3-4 ay sonra 2. el alıcam çünkü :)
  • Şu an buyukcekmece bika plazadayim ve fiyat bekliyorum durumu anlattim 60 kisi alacaz dedim fln kiz bi heyecanlandi sonrada sacmalamaya basladi arka arkaya konvoy mu yapicaksiniz fln yok dedim ust uste cikicaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu an buyukcekmece bika plazadayim ve fiyat bekliyorum durumu anlattim 60 kisi alacaz dedim fln kiz bi heyecanlandi sonrada sacmalamaya basladi arka arkaya konvoy mu yapicaksiniz fln yok dedim ust uste cikicaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

Aracı sıfır alacak arkadaşlar sözüm size,

Lütfen aracınızı dikkatli kullanın,

3-4 ay sonra yok 2 parça boya var, yok keyfe keder bel altı boyandı, yok kazası var ama 2.000 TL masrafı anca var, yok komple orjinal gibi şeylerle uğraştırmayın bizi :) Gözünüz gibi bakın aracınıza olur mu :)

3-4 ay sonra 2. el alıcam çünkü :)

10 sene sonra ok.
  • quote:

Şu an buyukcekmece bika plazadayim ve fiyat bekliyorum durumu anlattim 60 kisi alacaz dedim fln kiz bi heyecanlandi sonrada sacmalamaya basladi arka arkaya konvoy mu yapicaksiniz fln yok dedim ust uste cikicaz :)

• listeyi hazırlayan arkadaştan bir ricam olacak...benim arkadaşım renaultta satış temsilcisi.eğer mahsuru yoksa hangi donanım ve hangi motorların alınacağı hakkında bana da bilgi verilirse bende size yardımdı olmak isterim fiyat konusunda...
    mesela kaç kişi dizel kaç kişi benzinli ve hangi donanım gibi bilgileri bana iletebilirseniz bende size fiyat konusunda yardımcı olurum...

bu forumda bu sayede pek çok arkadaşa renault marka aracı iyi bir indirimle aldırmıştım zamanında...
  • şu listeye beni de eklerseniz çok sevinirim, kesin alıcam gibi sonradan satış olmaz :)

satış temsilcisi arkadaşa da gönderilirse lütfen ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: endru

listeyi hazırlayan arkadaştan bir ricam olacak...benim arkadaşım renaultta satış temsilcisi.eğer mahsuru yoksa hangi donanım ve hangi motorların alınacağı hakkında bana da bilgi verilirse bende size yardımdı olmak isterim fiyat konusunda...
    mesela kaç kişi dizel kaç kişi benzinli ve hangi donanım gibi bilgileri bana iletebilirseniz bende size fiyat konusunda yardımcı olurum...

bu forumda bu sayede pek çok arkadaşa renault marka aracı iyi bir indirimle aldırmıştım zamanında...

Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

şu listeye beni de eklerseniz çok sevinirim, kesin alıcam gibi sonradan satış olmaz :)

satış temsilcisi arkadaşa da gönderilirse lütfen ekleyin

İlave liste olunca ekleriz arkadaşım.
  • Clio 4 ün bakır kahve rengine talep olacakmı acaba.
    Benim bu raçtaki renk seçimim kırmızı, ikinci alternatifim sarı. Arkadaşların renk tercihleri ne olur öğrenebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocean34 -- 11 Ekim 2012; 13:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.