Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kırmızı düşünüyorum.aslında favori rengim ve şuanki aracım beyaz olmasına rağmen kırmızı bu araca çok güzel gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

ben kırmızı düşünüyorum.aslında favori rengim ve şuanki aracım beyaz olmasına rağmen kırmızı bu araca çok güzel gitmiş.

Bende aynı durumdayım. Kesinlikle kırmızı çok yakışmış. Kırmızıyı şu ana kadar tabiki ferrari başta olmak üzere, leona ve bravoya yakıştırmıştım. Diğerlerinin kırmızısını beğenmemiştim. Ama Clio 4 kırmızı ile bir başka duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

quote:

ben kırmızı düşünüyorum.aslında favori rengim ve şuanki aracım beyaz olmasına rağmen kırmızı bu araca çok güzel gitmiş.

Bende aynı durumdayım. Kesinlikle kırmızı çok yakışmış. Kırmızıyı şu ana kadar tabiki ferrari başta olmak üzere, leona ve bravoya yakıştırmıştım. Diğerlerinin kırmızısını beğenmemiştim. Ama Clio 4 kırmızı ile bir başka duruyor.

Mais'ten cevap gelmedi mi daha hocam.Almayacam ama merak ettim verecekleri indirimi
  • bende icon turbo 90 bg start modelini almak istiyorum kusadasında mımara gıttım 15 ekımde bana donecekler bı kampanya fıyatı olacagını soyledı ve ben takas yapacagım clio 3 kullandıgım ıcın ayrı renault ındırımı yapacaklarını soyledı kredı ıle alacagım beklemedeyım eger alırsam burda paylasırım ama toplu alım daha faydalı oluyorsa benıde lısteye yazabılırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

quote:

Mais'ten cevap gelmedi mi daha hocam.Almayacam ama merak ettim verecekleri indirimi

aynen merak ettim ne yapacaklar sıfır alsam 30a i20 dizel veriyorlarmış

• bugun denizlideki bayi ile görüştüm abi 1 lira indirim yapamayız sırada cok kişi bekliyo fena talep var diyerek geciştirdi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

bugun denizlideki bayi ile görüştüm abi 1 lira indirim yapamayız sırada cok kişi bekliyo fena talep var diyerek geciştirdi resmen

demekki benzin fiyaları hala düşük kalmış.Maliye bakanı forumu okumasın clio için özel vergi bile çıkarır
    fransa da bile araç daha showromlara gelmeden 3000 adet ön satış yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 12 Ekim 2012; 10:25:05 >
  • quote:

bugun denizlideki bayi ile görüştüm abi 1 lira indirim yapamayız sırada cok kişi bekliyo fena talep var diyerek geciştirdi resmen

bu gidişle biz indirim beklerken fiyatları yükseltecekler,

Bu kadar çok talep varken maksimum 500 TL anca indirim yaparlar gibime geliyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

quote:

Umarım öyle küçük rakamlar yapmazlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deep1blues

quote:

Umarım öyle küçük rakamlar yapmazlar.

Bence Arz - talep meselesi, Bakacaklar talep çok, ver coşkuyu ondan sonra :D

Umarım ciddi indirim yaparlar da bende ikinci elini alırım :)

3 ay sonra 0,90 Cilo 4' ü 27-30.000 e alırmıyım :)

• bende ciddi indirim olacağını sanmıyorum
    yıl sonuna doğru iyi indirim alabilirsiniz belki
  • Moralinizi bozmak gibi olmasın ama Mais in böyle bir grup indirimi yapacağını pek düşünmüyorum. İndirim istenen araç yeni çıkanda olsa eskiden piyasada olan araçta olsa bu şekilde müracaatlara olumlu yanıt vermezler diye tahmin ediyorum.

Diyelimki kabul etti bu gruptaki herkes iyiniyetli olarak alacak dahi olsa içinizde ekonomik veya diğer gelişebilecek ani problemlerle vaz geçenlerde olacaktır :)))

İnşallah indirim alırsınız ve fire de vermezsiniz.
  • Daha piyasaya yeni sürülen bir aracın filo indirimin çok fazla olmayacağını düşünüyorum daha ön siparişler teslim edilecek, 1 araç alanların araçlarını teslim edilecek... filo indirimi alabilmek için biraz daha vakit gerekir gibi. mais' in cevabını merakla bekliyorum takipteyim. ama bu araba olacaksa kırmızı olsun 5 fazla olsun renk araca güzel bir hava katmış.
  • Evet yapılacak olan indirim umarım herkesi tatmin eder ve alacak olan varsa diğer alıcı listesine de ( başka markalar dahil ) örnek teşkil eder ve herkes dilediği aracı birleşme sayesinde daha ucuza alır.
  • Cihanair boş çıktı beyleer

adam gitti 10 senelik leon aldı . vag olsun çamurdan adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWGENERATİON-X

Cihanair boş çıktı beyleer

adam gitti 10 senelik leon aldı . vag olsun çamurdan adama

cihanair'in önceki açtığı konulara bakarsanız onu ne kadar ciddiye alacağınızı görebilirsiniz
  • Fiyat güzel olursa 0.9 dan ben de almayı düşünüyorum kime PM atacağız?
  • Fiyat gerçekten güzel gelirse listeye adını yazdırıpta almayanları burdan ifşa edelim ele güne forum ahalisine rezil olsunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Fiyat gerçekten güzel gelirse listeye adını yazdırıpta almayanları burdan ifşa edelim ele güne forum ahalisine rezil olsunlar

aynen

aman birde bakmışsın bende başka araba almış olmayım
  • Bende biraz soğudum gibi aslında çünkü 1.2 jantlı mantlı corsa easytronic'i 32000'e veriyolar 2000 lira fark var alttarafı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.