Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç fiyatının yüzde kaçına kadar kredi kullandırıyor Renault? Arabamı yeni sattım ama o parayı başka şekilde değerlendirmek istiyorum.1.4dci 90 bg dizel düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli arkadaşlar,

imzadaki aracımı upgrade etmenin zamanı geldi. clio 0,9 icon donanımlı almak istiyorum. fiyat ve kredi şartları konusunda güzel gelişmeler olur ise talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Arkadaşlar araç fiyatının yüzde kaçına kadar kredi kullandırıyor Renault? Arabamı yeni sattım ama o parayı başka şekilde değerlendirmek istiyorum.1.4dci 90 bg dizel düşünüyorum

1.5 sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan kuzenime bahsettim.Toplu bir alim olacak mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Konudan kuzenime bahsettim.Toplu bir alim olacak mi?

İlk hazırlanan 39 kişilik liste maise yollandı. Cevap bekliyoruz.
  • ben bu araç için "çok beklenen" bir araç olduğu için indirim yapılmayacağı görüşündeyim nedense.. bi 3-5 ay böyle fiyatlardan satılır.. bayiler liste fiyatına dokunmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

ben bu araç için "çok beklenen" bir araç olduğu için indirim yapılmayacağı görüşündeyim nedense.. bi 3-5 ay böyle fiyatlardan satılır.. bayiler liste fiyatına dokunmazlar..

Evet tahmin edilenden de çok talep var. Bayilerin elinde satabilecekleri araç yok.
  • arkadaşım aldı, 1 ay sonrasına teslim ve listeden sadece 300 TL bir indirim alabilmiş , 2 saat bastırdım pazarlık pazarlık gırla..
  • cumartesi günü bayiye gittim, test sürüşümü yaptım sonra da pazarlığa oturduk

orta donanım, 75 bg dizel, confor paketli araca 39,500 tl dedi ve bundan aşağı 1 kuruş inmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz

Çok hevesli olarak bu aracı bekledim bayiye gidip belkide ilk resimleri ben çektim

Ama arka cam mauel olayı beni araçtan soğuttu

Seat leon 1.6 tdı dsg copa paketli bir araç aldım

Hayırlı olsun. Siz s60 almamışmıydınız? Hatta golf 7 , v 40 arasında da kalmıştınız, herhalde haftada bir araç değişiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3çakal

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende almayı düşünüyorum.yukarda arkadaşların dediği gibi tek kişinin üstüne olmadığı için filo indirimi olmuyor ama 10 kişi çıkarabilirsek en az 1000 tl indirim alırız.

arkdaslarım 150 adet alacakları araçtan 37000 bin iken 30000 liraya anlaştılar araç ford 40 civarında olursa yüzde 20 kadar indirim olabilir kanımca

150 tane alınca bile %20 olmamış 40 tane ile olur diyorsunuz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz

Çok hevesli olarak bu aracı bekledim bayiye gidip belkide ilk resimleri ben çektim

Ama arka cam mauel olayı beni araçtan soğuttu

Seat leon 1.6 tdı dsg copa paketli bir araç aldım

Hayırlı olsun. Siz s60 almamışmıydınız? Hatta golf 7 , v 40 arasında da kalmıştınız, herhalde haftada bir araç değişiyorsun.

??
  • valla kasım ayına bişey kalmadı ama bence gene cok indirim beklemeyin derim esek gibi satacak bu araba tipi gayet yeterli tutmasına zaten donanımda iyi 900 cc motor yok satacak zaten bu işler böle olur talep fazla ise arz az olurki fiyat düşmesin
  • ben ocaktan itibaren güzel indirimler yapacaklarını düşünüyorum
    o zaman arka camlar da otomatik olur ve cam tavan falanda gelirse tadından yenmez
  • Araç satılmaya başlanmış. Bugün park haline bir tane plakası takılmış Clio IV gördüm. Dış görünüşü etkileyici.
  • Volvo V40'a yazılın bence. Güzel indirimle alırsınız.
  • bende clio almaktan vazgeçtim.. bugün maise gittim..

icon 1.5 dci aracı almak için.. ancak bana aralık ın başında geleceğini söylediler.. sonrasında ben beyaz renk istediğim için işte şu anda sadece 1 tane beyaz araç gözüküyor.. 1-2 gün içinde karar vermezseniz o aralık ayının başında gelecek araba da kalmaz dediler...

bende almadan çıktım... i30 almaya karar verdim.hemde 3 günde teslimat yapılıyor.. bence sizde bu arabanın full ünü alacağınıza i30 dizel 6 ileri şanzuman style modelini 48.000 tl ye alabilirsiniz.hemde clio dan sadece navigasyonu olmaması farkı var..bu da kafaya takılacak bir sebep değil..hemde c sınıfı kapı gibi araç almış olacaksınız...hem golf 6 kullanmış biri olarak i30 un golfden allta kalır hiçbir yanı yok onu da söylemeden geçmeyim..yorumlarım objektifdir.. üstelik 5 yıl garantisi de var...

türkiyede renault bayilerde gördüğüm muameleden sonra birdaha asla renault ya uğramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 15 Ekim 2012; 23:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo V40'a yazılın bence. Güzel indirimle alırsınız.

Burada insanlar 30-40 bin arasına indirimle araç almaya bakarken v40 nerden çıktı yahu?

Edit: Bu arada bugün kocaeli Ernazlar sanırım Renault' a gittim. 5 kuruş pazarlık yapmıyorlar. Ağız aramak için 40-50 kişi topluca alımda nasıl bir indirim yaparsınız diye soruyorum yani bu kadar ilgisiz, sanki araç satmak istemeyen biri olabilir. Ne cevap verebiliyor doğru düzgün ne de bir şey. Cebimde nakit param var diyorum yok yine alaka sıfır. Biz mi bu galerilere bu kadar yüz verdik anlamlandıramadım satış danışmanının hareketlerini. Yahu tek kalemde 50 araç alacağız diyorum tınlamıyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyradel -- 15 Ekim 2012; 23:30:47 >
  • Vermiyolar mı kızı? Birde ben deneyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo V40'a yazılın bence. Güzel indirimle alırsınız.

Burada insanlar 30-40 bin arasına indirimle araç almaya bakarken v40 nerden çıktı yahu?

Edit: Bu arada bugün kocaeli Ernazlar sanırım Renault' a gittim. 5 kuruş pazarlık yapmıyorlar. Ağız aramak için 40-50 kişi topluca alımda nasıl bir indirim yaparsınız diye soruyorum yani bu kadar ilgisiz, sanki araç satmak istemeyen biri olabilir. Ne cevap verebiliyor doğru düzgün ne de bir şey. Cebimde nakit param var diyorum yok yine alaka sıfır. Biz mi bu galerilere bu kadar yüz verdik anlamlandıramadım satış danışmanının hareketlerini. Yahu tek kalemde 50 araç alacağız diyorum tınlamıyor bile.

Yeni reno taktigi

Dogustan ogrendiler ama tutmuycak bu taktik eminim buna

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.