Şimdi Ara

Topluca Clio 4 alımı, filo indirimi. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
5
Favori
27.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013 3,aydan sonra R-Link Geliyor... Turkcell ile anlaşmalı internet bağlantılı navigasyon..Gelen maillerinizi arac size okuyacak, Face twitter vs..bazı sitelerde surf olanağı, video oynatma özelliği v.s
  • Bizim bir arkadaş otoshow da almayı düşünüyor da sizce mantıklı olan otoshowdan mı almak İstanbul da bir bayiden mi bayiyse hangi bayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

alıntıdır

2013 3,aydan sonra R-Link Geliyor... Turkcell ile anlaşmalı internet bağlantılı navigasyon..Gelen maillerinizi arac size okuyacak, Face twitter vs..bazı sitelerde surf olanağı, video oynatma özelliği v.s

R-link R-Nav'a göre çok daha gelişmiş bir sistem
    sesli komutlar,araç hakkında daha detaylı bilgi -hızlanma,yavaşlama ivmeleri,motor sesi seçenekleri,geri görüş kamerası..vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo V40'a yazılın bence. Güzel indirimle alırsınız.

Burada insanlar 30-40 bin arasına indirimle araç almaya bakarken v40 nerden çıktı yahu?

Edit: Bu arada bugün kocaeli Ernazlar sanırım Renault' a gittim. 5 kuruş pazarlık yapmıyorlar. Ağız aramak için 40-50 kişi topluca alımda nasıl bir indirim yaparsınız diye soruyorum yani bu kadar ilgisiz, sanki araç satmak istemeyen biri olabilir. Ne cevap verebiliyor doğru düzgün ne de bir şey. Cebimde nakit param var diyorum yok yine alaka sıfır. Biz mi bu galerilere bu kadar yüz verdik anlamlandıramadım satış danışmanının hareketlerini. Yahu tek kalemde 50 araç alacağız diyorum tınlamıyor bile.

Yeni reno taktigi

Dogustan ogrendiler ama tutmuycak bu taktik eminim buna

cihanair haftaya hangi arabayı alıyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Volvo V40'a yazılın bence. Güzel indirimle alırsınız.

Burada insanlar 30-40 bin arasına indirimle araç almaya bakarken v40 nerden çıktı yahu?

Edit: Bu arada bugün kocaeli Ernazlar sanırım Renault' a gittim. 5 kuruş pazarlık yapmıyorlar. Ağız aramak için 40-50 kişi topluca alımda nasıl bir indirim yaparsınız diye soruyorum yani bu kadar ilgisiz, sanki araç satmak istemeyen biri olabilir. Ne cevap verebiliyor doğru düzgün ne de bir şey. Cebimde nakit param var diyorum yok yine alaka sıfır. Biz mi bu galerilere bu kadar yüz verdik anlamlandıramadım satış danışmanının hareketlerini. Yahu tek kalemde 50 araç alacağız diyorum tınlamıyor bile.

Yeni reno taktigi

Dogustan ogrendiler ama tutmuycak bu taktik eminim buna

cihanair haftaya hangi arabayı alıyorsun?

Canim hangi arabayi isterse

Neyi ima ediyorsun ?

Her hafta ayrı konularda farklı araçlara sahip olduğundan bahsediyorsun.Ya markalar arasında ceylan gibi sekersek ilerliyorsun ya da test sürüşü yaptığın arabaları forumda yeni arabam diye tanıtıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• maisten haber yok mu?

bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi, adamlar bizi dikkate bile almadı demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

alıntıdır

2013 3. ay çok geç ocakta gelmesini bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

maisten haber yok mu?

bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi, adamlar bizi dikkate bile almadı demek ki

ilgilenen arkadaştan aldığım bilgiye göre
    hafta başına kadar sonuçlanacakmış.
    bu hafta bi sonuç beklemeyin bence.

ama gerçekten çok uzadı. ben bayrama yeni arabayla giderim derken yeni yıla araba yetişir mi acaba diyorum şimdi.
  • birde şu bayramla birlikte sıfır faiz yapsalar ne güzel olur
  • yeni linea dizel pop versiyon 35bin tl reklamı çıktı
    onun için filo indirimi mi yaparlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım indirim vermediler.
  • Böyle bir müracaata indirim vermeleri biraz zor diye düşünüyorum. Herhangibir firma toplu alım müracaatı yapsaydı indirim alırdı ama bu şekilde müracaatta kaç kişinin satın alacağı kaç kişinin vazgeçeceği belli olmayacağı ve bu tarz birçok değişik müracaata örnek olmaması için olumsuz yanıt vereceklerdir diye düşünüyorum.
  • Bayi Aralık ayı 1.-2. hafta teslimatları arka cam otomatik teslim edilecek kesin diyor. Listeyi bekliyorum. Listeden cevap gelmez ise bayiden indirim istemiştim. Bayiyi zorlayacağım. Teslim fiyatını da sabitleyeceğini sadece vergi değişikliklerini yansıtabileceğini iletti...
  • Clio 4 otomatik vites dizel seçeneği mevcut mu mevcut opel astra j aracımı bununla değiştirmek istiyorum?
  • selam, konuyu baltalamak gibi olmazsa ve 45 civarına çıkmak isteyenler olursa hyundai i30 için toplanma durumundayız, bilginize

http://forum.donanimhaber.com/m_67298029/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Clio 4 otomatik vites dizel seçeneği mevcut mu mevcut opel astra j aracımı bununla değiştirmek istiyorum?

opel astrayı neden değiştirmek istiyosunuz?
  • Dikkat ettim de bu clio 4'ün dizeli 8 valfli. Yeni arabaya eski motor mu koyuyorlar? Yoksa bu 8 valfli motor da yeni bir teknoloji mi var? Hiç sanmıyorum. Alacakları şimdiden uyarıyorum.
  • yıl sonunda konfor paketi eklenecek clio ya bekleyin derim ben. Şuanda ektra paralar vererek aldığınız clio ocakta konfor paketli haliyle satılacak. en önemli özelliği ize arka camlarda otomatik olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

yıl sonunda konfor paketi eklenecek clio ya bekleyin derim ben. Şuanda ektra paralar vererek aldığınız clio ocakta konfor paketli haliyle satılacak. en önemli özelliği ize arka camlarda otomatik olacak.

Arka cam otomatik olsa ne yazar. Hayatımda gördüğüm en dar arka koltuklu araba. Aynı citroen c1 gibi arka koltukları. Confor paketiyle birlikte 50 milyara dayanır. Millet gider golf alır o paraya.
  • bu arabanın otomatik seçeneği yokmu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.