Şimdi Ara

Toplum yendi beni, evlenmeye karar verdim, sebepleri içerde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni biliyosunuz bu konularda çok aktifimdir, evlenmeden rahat yüzü yok bunu anladım evim işim var, rahatım ama artık cidden sıkıldım.

Bi borca girdik insan yeri geldımı yardım beklıyo aileminde durumu fena değil ama bi. Ton laf yiyoruz millet yuva kuruyo, sen saçma sapan borçlara giriyosun falan sevmediğim bi kadında olsa evlenecem zaten yaş 40 oldu.

Düğün ile beraber kendi borçlarımıda kapatırım, gece sevilir, film izleriz sabah kahvaltı bi. Çocuk yaparız yaşar gideriz neye ihtiyacım olsa evliyim diye herkes karşılsr dırdır etmez

Sizce mantıklı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlilik = Stres

• hehehehehee evlenince başlıyo esas agaaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadın bulamazsın ki

• Hocam yapma yanarsın. Bir kere bu kafayla evliliğe dalarsan kesin hata yaparsın yani yanlış kişiyle evlenirsin. Ki bu yaştan sonra kolay kolay kimse senin kara kaşına kara gözüne evlenmez. Olduğundan çok daha genç durup karizman falan varsa bilemem. Gelen senin kendi çabalarınla ulaşmış olduğun imkanlara sahip olabilmek için gelecek büyük ihtimalle. O yüzden öyle çok cicim, romantizm falan bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 22 Ağustos 2022; 23:51:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdi yapmazsan bir daha yapamazsın kimseyi dinleme dönüşü yok ya şimdi ya hiç.

yaş kırksa çeşme de kurumaya başlar.

bunlar kıskanç kendileri bulamıyor seni de yakacaklar

ama bir konuyu öğrendiler

karı baktın para para diyor abartıyor

antianalist ol daha iyi

geri kalan yaşamını zindan eder

ama baktın iyi niyetli kaçırma ama kontrolü de kaptırma

cüzdan sende dursun tabii nafaka ya dikkat et fazla tartışma

sana gelirsek borca giriyorsan don juan olsan boynuzu yersin...dikkat

o evlilik yürümez.

şu kayrayı da evlendirsek

Toplum yendi beni, evlenmeye karar verdim, sebepleri içerde.

yarın burada

evi yıkar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Ağustos 2022; 0:21:43 >

• Başını yakarsın benden demesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu olayda sizce haklı taraf kim
    8 yıl önce açıldı
    kötü insan olmaya karar vermek
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40.000 TL neyin borcu sorması ayıp?
    Toplum ve aile baskısına dayanamayıp evleneceksen geçmiş olsun şimdiden. Affedersin de abicim 40 yaşında koskoca yetişkin bir adamsın. İşin var, evin var. Hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın ailen dahil kimsenin de zerre söz hakkı olamaz. Sırf başkalarını eyleyeceğim diye tutup biriyle evlenilmez. Kadının ne günahı var? Senin derdin para gibi. Esasında düğün ile borçlarını kapatıp ileride kendi ailenden evlendim, aile geçindiriyorum diye birşeyler isteyebilmenin yolunu yapmanın peşindesin sanki.

• allsafe A kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dediğin doğru öyle bi adam değilim ama evlenip o rahatlıkla ailemden para isteyecem ekonomik özgürlüğüm yok evlenmeden cüzdan açılmıyo dedim bile beğendiğiniz biri varsa tanıyıp 2 aya evleneyim artk. Travestimi çıkar başka bişy mi oda şans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.