Şimdi Ara

Bu olayda sizce haklı taraf kim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayvanat bahçesinde yanına çocuk düşen goril öldürüldü
    http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/05/160529_goril_kaza

evet bilen bilir haziran ayında hayvanat bahçesinde bir ailenin çocuklarına göz kulak olamaması yüzünden küçük çocuk aşağıya düşüyordu ve gorilde çoçuğun yanına gidiyordu ilk başta çocukla iyi anlaşıyor gibi ama sonra çocuğu tutup hızlıca etrafta koşturuyor (çocuk yine de zarar görmüyor)

güvenlik direk gorili ateşli Silahla öldürüyor (kardeşim niye uyuşturucu iğne ya da tranqualizer vs atmıyorsun?)

şimdi bu olaydan sonra insanların bi bölümü bekçiyi ve aileyi suçladılar bi bölümü de alınan kararın doğru olduğu savunuyor peki siz ne düşünüyorsunuz donanımhaber aydınları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kangal suçlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volviii kullanıcısına yanıt

• Bizimkiler de anca metrobüsün önüne atlasın, en fazla çıplak atlıyorlar. Halbuki ne yaratıcı insanlar var.

"Geçen hafta Şili'de iki aslan, bir adamın kafeslerine girmesi sonrası öldürülmüştü. Adamın intihar girişiminde bulunduğu belirtilmişti."

• -10 dakika gorilin yanında duruyor ama goril hiçbir zarar vermiyor

-O kadar insanın çığlık atmasına rağmen goril yine tedirgin olmayıp herhangi bir zarar vermiyor

-Korkuluklar yetersiz

-Görevli yok

Ama suçlu goril gorili öldürün
  • Baska ulkede olsa dunyayi yikarlardi...

As for me, "bana gelince" demek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donanım haber aydınlarından sonrasını okumadım
  • Mağara soğuk olmalı

• Çocuğun babasını vurmalılardı

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    dostum olayı ben ilk günden beri biliyorum forumda şimdi paylaşıyorum çabuk özür dilermisin

• Hayvanat bahçesini bir eğlence yeriymiş gibi gösteren kapitalist sistem suçludur. Hayvanların özgürlüklerinin elinden alınıp, demir kafeslerde sergilendiği bu hapishaneler bir eğlence yeri olamaz. Hayvanları seviyorum deyip hayvanat bahçesine gidenlerde büyük bir tezatlık içerisindedir.
    "Bana gelince" kelimesini "bence" olarak anlıyorsan hiç tartışmayalım zaten. Tercümanım ben bu arada.

• Sülo sen misin

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

"Bana gelince" kelimesini "bence" olarak anlıyorsan hiç tartışmayalım zaten. Tercümanım ben bu arada.

Artı

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Hayvanat bahçesini bir eğlence yeriymiş gibi gösteren kapitalist sistem suçludur. Hayvanların özgürlüklerinin elinden alınıp, demir kafeslerde sergilendiği bu hapishaneler bir eğlence yeri olamaz. Hayvanları seviyorum deyip hayvanat bahçesine gidenlerde büyük bir tezatlık içerisindedir.

Ben elimden geldiğince tüm hayvanları görmek ve arkadaşlarımla gezmek isterim.

Hayvanat bahçesi dışında nasıl görebileceğim bu hayvanları?
    Ki Türkiye'de ki çoğu hayvanat bahçede hayvanlara çok iyi bakılır.

Her doğal sürüden 2 çift alsam düzeni bozuyor muyum? Hayır.
    O hayvana onun kendisinden iyi bakacağından bakabiliyor muyum? Çiftleşme şansı sunuyor muyum?
    Eğitim veriyor muyum? Aşılarını yapıyor muyum?
    Bizim kendimize baktığımızdan iyi bakıyorlar.

O hayvanın doğada ki gibi yaşamasını istiyorsan bir bölgede ekosistem kuracaksın insanlarda o sistemin içinde gözlemleyecek hayvanı. Bir leoparın maymunları parçaladığını mı görelim? Çok mu doğal olur o zaman?

Hayır sanki hayvan bir amaca hizmet ediyorda alıkoyuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 6 Kasım 2016; 16:30:57 >

I think, in my point of view, in my opinion, according to me, according to my opinion...

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Hayvanat bahçesini bir eğlence yeriymiş gibi gösteren kapitalist sistem suçludur. Hayvanların özgürlüklerinin elinden alınıp, demir kafeslerde sergilendiği bu hapishaneler bir eğlence yeri olamaz. Hayvanları seviyorum deyip hayvanat bahçesine gidenlerde büyük bir tezatlık içerisindedir.

O hayvana onun kendisinden iyi bakacağından bakabiliyor muyum? Çiftleşme şansı sunuyor muyum?

O hayvanın doğada ki gibi yaşamasını istiyorsan bir bölgede ekosistem kuracaksın insanlarda o sistemin içinde gözlemleyecek hayvanı. Bir leoparın maymunları parçaladığını mı görelim? Çok mu doğal olur o zaman?

Sen hayvanları göreceksin diye onların özgürlüklerini elinden alamazsın. Hiçbir hayvana doğal ortamındaki yaşam kalitesini sunamazsın. Doğayı evcilleştiremezsin. Zaten bir ekosistem var ama insanlar yüzünden alt üst olmuş durumda. Leoparlar zaten baboon maymunları ile aynı bölgede yaşarlar. Ve evet bir maymunu yemesi çok doğal bir durum. Son olarak hayvanat bahçesindeki hayvanlar ticari bir amaca hizmet ediyorlar zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Sen hayvanları göreceksin diye onların özgürlüklerini elinden alamazsın. Hiçbir hayvana doğal ortamındaki yaşam kalitesini sunamazsın. Doğayı evcilleştiremezsin. Zaten bir ekosistem var ama insanlar yüzünden alt üst olmuş durumda. Leoparlar zaten baboon maymunları ile aynı bölgede yaşarlar. Ve evet bir maymunu yemesi çok doğal bir durum. Son olarak hayvanat bahçesindeki hayvanlar ticari bir amaca hizmet ediyorlar zaten.

Bende doğal bir canlıyım. Aslanın ceylanı öldürmesi onun bir kararı. Aslanı canlı tutmakta benim kararım.

Bende doğal canlıyım. Evcilleşebiyorum, evcilleştiriyorum. Demek ki doğa evcilleşebilir. Nasıl yapılacağını bilmiyor olman yapılamayacağı anlamına gelmiyor.

İstisnalar hariç bir sektörde para dönmüyorsa getirisi yoksa kaliteside olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

-10 dakika gorilin yanında duruyor ama goril hiçbir zarar vermiyor

-O kadar insanın çığlık atmasına rağmen goril yine tedirgin olmayıp herhangi bir zarar vermiyor

-Korkuluklar yetersiz

-Görevli yok

Ama suçlu goril gorili öldürün

çocuğu ne biçim sürüklüyor körmusun ayrıca vahşi hayvan o.5 saat vurmaz birden şalteri atar vurduğu gibi param parça eder.ailesi suçlu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.