eyyy Türk gençliği silkelen ve kendine gel derin oyunlara alet olma http://www.rtuk.tv/bugun.php bu mesaj ları yazanlar kendi küçük dünyalarında büyük aynalara bakanlar
Farkettiyseniz tülin-canerin tvden kalkmasına sadece "kadınlardan" tepki gelmiş.İş, güç yok herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
Farkettiyseniz tülin-canerin tvden kalkmasına sadece "kadınlardan" tepki gelmiş.İş, güç yok herhalde
annemde akşam eve gelince abooo bi yoruldum bi yoruldum bu gün diyo şunu yaptı bunu yaptım inanmayacam bi daha abi yorumlabaksana yaa tapıyo bunlar
bunu tv kanalları kendileri fake e mail adresleriyle çalışanlarına yaptırmıştır.tulin ve caner seyreden bir ev kadınının pc kullanabileceğini hiç sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: strafer
bunu tv kanalları kendileri fake e mail adresleriyle çalışanlarına yaptırmıştır.tulin ve caner seyreden bir ev kadınının pc kullanabileceğini hiç sanmıyorum.
Kesinlikle...... Bu adamların para için yapmıyacağı şeyler yok.....
quote:
Güzel bir tespit
quote: