< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Haşmetlimize para lazım. Vergiden muaf tutulmasını beklemeyin. Ekstra vergi gelmemesi için dua edin. İnşaat köprü yapan yancılarımıza aktarılacak para lazım.
|
Bence şöyle olmalı mesela üni mi kazandın e devletten öğrenci belgeni gösterdiğin zaman o bilgisayarı direkt dolar kuruyla çarpıp öyle satmaları lazım. Mesela 600dobarlık bilgisayar burada 6k falan onu direkt 4700 4800 civarına satmalılar öğrencilere
|
#ogrenciyeindirimyap
|
Asıl sizinki nasıl kafa? Sömürülmeye doyamadınız.
Maddi durumu kötü olan biriktirdiği para çöp olan bir öğrenciyim sesimi duyurmaya çalışıyorum sanki bedava bir şey istedik. Öğrencilere bu dönemde bilgisayar lazım eğitime nasıl devam edicez? Öğrenciye laptop bilgisayarda indirim olmalı. Microsoft bunu coronadan önce de yapıyordu. Windows10 öğrencilere bedavaydı. Bu kadar bilinçsiz olmayın. Hakkını arayanları da yerin dibine sokmaya çalışmayın. |
Arkadaşlar lütfen empati kuralım. Herkesin cidden gücü yetmiyor, kaç aydır laptop almam gerekiyor ama alamıyorum. Öğrenciler için vergi indirimi şart.
|
Hocam tamam da durum farklı biz öğrenciyiz ve derslere katılmamız gerek. Nasıl katılıcaz derslere? Gerçekten çok korkunç ama bu insanlara az bile.
Fransadaki işçiler haklarını sokağa çıkıp aldılar. Basit bir indirim bile isteyemiyor kimse. Tabii hepsi babasına aldırdığı için rahat sanırım. Herkesin ailesi de aynı değil. Kaç aydır para biriktiriyorum biriktirdiğim para hiç oldu bilgisayar altın gibi oldu. Ooof of. |
Yok öyle indirim falan.
Parası olan okur olmayan gitsin sanayide Afgan göçmenler ile beraber çalışsın. Bu ülkenin yarısı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdi ve onun politikalarını destekliyor. Demokrasiyi beğenmeyen yallah Arabistan'a. |
Ya bu olayda bile mizah yapan arkadaşlar size helal olsun keşke sizin gibi olabilsem. Ayrıca benimle dalga geçenleri de Allah’a havale ediyorum. Ben yine bir şekilde kendimi doğrultmaya çalışacağım ama siz dalga geçe geçe en dibe batacaksınız.
Bir üniversite öğrencisi laptop alamayacaksa zaten üniversite okumasın. Millet Mars’a çıkıyor bizim ülkede bilgisayar açmayı bilmeyen üniversite öğrencileri var. Bu insanlar tabiki iş bulamaz. Normal olarak iş bulamazlar. Çağın gerekliliklerini karşılamıyorlar çünkü. Kaç gündür türlü stresler çekiyorum mide ağrısından mafoldum. Millet hala mizah yapıp gülme peşinde. Ne dertsiz insanlarmışsınız meğerse ülkedeki herkesin babası milyonermiş herhalde. Çünkü bu ülkede eğer milyoner değilseniz sizi çok kötü günler bekliyor. Halkın farkındalık SIFIR. |
Bizim ülkemizde bana göre öğrenciler toptancılarla anlaşıp o bilgisayarları çatır çatır satar.Ya da o belgeleri kullanıp indirimli alıp başkasına satar. Unutmayın burası Türkiye. |
en son ne zaman indirim oldu hatırlamıyorum |
indirimmiş ulan içtiğin limonatada ötv var indirim bekliyorsun nasıl bi kafa bu sizinki. mevcut şahıslar geldiği günden beri elini halkın cebinden çıkarmadı çıkarmıyorda cep delindi bunun farkına varın bence. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |