Şimdi Ara

Topluyorum artık Son rutuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az kaldı yardımlarınızla birlikte aşağıdaki hali aldı sistem. Özellikle Ekran kartı , anakart ve ram konusunda alternatif tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok kastırmadan oc yapmayı da düşünüyorum.

SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 5200+ AM2 146.0000 USD 1 146 USD + KDV
    SOKET AM2 MSI-K9N ULTRA-2F 80.0000 USD 1 80 USD + KDV
    DDR2 SDRAM VERITECH-1 GB DDR2 800 45.0000 USD 2 90 USD + KDV
    PCIE XFX-8600GT XXX ED 139.0000 USD 1 139 USD + KDV
    TFT LCD LG-L194WT-SF 232.0000 USD 1 232 USD + KDV
    DVD YAZICILAR LG-H44N 33.7500 USD 1 33.75 USD + KDV
    KASA COOLER MASTER-CENTURION 534+ BLACK 95.0000 USD 1 95 USD + KDV
    KLAVYE-MOUSE SET A4TECH-KX-2180 X7 GAME MASTER DESKTOP 22.0000 USD 1 22 USD + KDV
    HOPARLÖRLER CREATIVE-M2600 40.0000 USD 1 40 USD + KDV
    TOPLAM : 877.75 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 1 035,74 USD

• Bak eğer bütçen bu ise sana tavsiyemi söyleyeyim.

X2 5200 yerine İntel E4500 al. Az biraz Oc yaparım dersen hepsini geç ve E2160 al.

Ekran kartını XFX değil de Palit 8600GT Sonic ya da sonic+ al. Onlar 127-133$ Buradan 5$+KDv en az karın var.

DVD Yazıcıyı Samsung un Sata Arabirimli 20X hızındaki ürünü olarak değiştir. 3$+KDV gene karın olur ve daha iyi bir ürüne saip olursun.

Eğer işlemciyi E4500 alırsan monitörü değiştirebilirsin. Hyundai nin 19 inç ve hesaplı çok güzel LCD leri var. Gene neovo nun da öyle keza. Buradan artacak parayı da diğer parçalardan gelecek para ile anakarta ekle. Ve P6N SLI-FI (MSI), P35 Neo-F (MSI), P35 S3 (Gigabyte) gibi bir anakart al.

Eğer azıcık bile olsa OC ye yüklenirim diyerek E2160 alırsan (ki bu işlemci çok yüksek bir OC potansiyeline sahip.) ister monitörü gene değişir 30$ cebine kalır. İstersen öylece kalır. İşlemciden artan paranın bir kısmını gene anakarta yatırırsın.

• Hız aşırtma yaparım dersen E2160
  • Hay Allah son rutuşlar derken yine başa döndük. AMD mi İntel mi meselesi. O bütçenin biraz üstüne çıkabilirim ama en zor seçim işlemci olacak. Ben 5200 le hafif bi oc ile yakaladığım performansı 4500 ile de yakalayabilir miyim ya da 2160la. Bu 2160'ın fiyatı beni çok caydırıyor mesela. Madem 5200 veya e4500 e tercih edilecek kadar iyi niye bu kadar ucuz bu meret. Ben oc için ekstra fan veya psu almayacağım ama iyi bi anakart veya ram al derseniz onları alırım. Bu şekliyle ben 2160'ı hangi seviyeye kadar çıkartırım
  • Bence de işlemci E2160 olmalı ve anakart da tabii ki buna paralel olarak değişmeli
    Ele geçecek parayla da söylenilen gibi dvd yazıcı sata alınabilir ayrıca monitor değiştirilebilir
  • Ya arkadaşlar bana para arttırmayın dedikleriniz için ayrıca bütçe ayırıp alırım ama işlemci meselesi önemli. x2 5200 çok övüldü bu forumda, e4500 de öyle. hele e2160 yere göğe sığdırılamıyor. Ama ben oc için özel bi harcama yapmadan hangisini daha performanslı kullanabilirim?
  • bu arada rutuş değil rötuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol ya çok yardımcı oldun. Tüm soru işaretleri yok oldu kafamda
  • amd den şaşma, intel alıpta anakarttan kazık yeme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maveraa

sağol ya çok yardımcı oldun. Tüm soru işaretleri yok oldu kafamda

çok alındım, neyse biraz yardım edeyim

her ne kadar o kasa çok övülse de bence 95 usd+kdv bir kasa için çok fazla gibi, yine de sen bilirsin

dvd yazıcı için de 26 usd+kdv ye lite on alabilirsin, yazmasını bilmiyorum okuması çok iyi deniyor, bu şekilde biraz kısabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

Orjinalden alıntı: maveraa

sağol ya çok yardımcı oldun. Tüm soru işaretleri yok oldu kafamda

çok alındım, neyse biraz yardım edeyim

her ne kadar o kasa çok övülse de bence 95 usd+kdv bir kasa için çok fazla gibi, yine de sen bilirsin

dvd yazıcı için de 26 usd+kdv ye lite on alabilirsin, yazmasını bilmiyorum okuması çok iyi deniyor, bu şekilde biraz kısabilirsin

Aaa gerçekten yardım etti sağol kardeş

O kasanın power'ı 430 watt herhalde o yüzden övülüyor. O yazmasını bilmediğin dvdrw'yi de ben ilk defa duydum 5 dolar için o riske girmem herhalde. Asıl soru işaretleri işlemci tarafında şu an. Saygılar

• hocam gigatekse hic bulasma MSI-K9N ULTRA-2F araya araya bi hal oldum.3 gundur toplayamıyorum sistemi.aradım haftaya yeni mal gelecek dediler.bizde caresiz bekliyorum.senin islemci + anakart benim alacagim sıstemle aynı.neren alıyorsun banada soyle bende alayım...
  • Hocam ben exa dan alacam açıkçası k9n ultra 2f orda var mı bilmiyorum. Ama işlemci var galiba. exa olmazsa eksenden de alabilirim.
  • Bence X2 3600+ al gitsin yaklasik 80$+Kdv cebinde kalir

Anakart olarakta Biostar T690G yi al... 10$+KDv de oradan kazanirsin... 3.0Ghz garanti ben sana söyliyeyim ... İstersen 90$+Kdv yi baska bir yerde degerlendir orasi sana kalmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.