Şimdi Ara

topraklarımızı satın alıyorlar..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ofcagliyan

quote:

Orjinalden alıntı: janissary_kuzen

sen bu kanunu osmanlı paşaların çıkarmadığını söylüyorsun ama kanunlar osmanlı padişahlarının oınayı alınmadan çıkmaz benim bildiğim.demekki o zamanın başları bugünkü gibi baskılara bpyun eğip çıkardılar kanunu ve bundan yararlanan bazı milletlerde savaşarak değilde parayla satın alarak kendilerine bir devlet kurdular örn:israil

1.Cihan Harbi başlarında siyonistlerin eline büyük bir fırsat geçmişti. Eğer Osmanlı dünya harbine girer ve yenilirse isteklerini elde edebilirlerdi.( Burada lafı fazla uzatmaya gerek yok. Osmanlı 1.Cihan Harbine mason olan Enver Paşanın inatları sonucu Almanya'nın yanında girdi)

2-İsrail'in milli hedefi (Yunanistan'ın Megalo ideası gibi) Nil'den Fırat'a Büyük İsrail'dir. BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) bir hedefin bir nevi faaliyetidir.

1-cihan harbine ilk olarak almanyanın yanında depil ingiltere tarafında girmek için osmanlı yönetimi talepte bulundu ama bu talep ing.
    menfaatlerine ters düştüğü için kabul görmedi.daha sonra almanya nın yanında savaşa girildi

2-her milletin bir hedefi (hayali )vadır.bizimde var bunu unutma türk birliğini sağlamak.

birde yönetim ittihat ve terrakki deyken çıktı kanun diyorsun ama yönetimde onlarda olmasa yine osmanlı padişahlarının otoritesi olsa
    ben inanıyorum ki yine o kanun çıkardı.

• quote:

1-cihan harbine ilk olarak almanyanın yanında depil ingiltere tarafında girmek için osmanlı yönetimi talepte bulundu ama bu talep ing.
    menfaatlerine ters düştüğü için kabul görmedi.daha sonra almanya nın yanında savaşa girildi

Enver Paşa'nın Alman hayranlığı ve Almanya'nın bu savaşı kazanacağından zerre kadar kuşku duymaması sonucu Almanyanın yanında girdik. Sonuçta bu karar, siyonistlerin işine geldi.

quote:

2-her milletin bir hedefi (hayali )vadır.bizimde var bunu unutma türk birliğini sağlamak.

İyi de ben "bizim hedefimiz yok" demedim ki.

quote:

birde yönetim ittihat ve terrakki deyken çıktı kanun diyorsun ama yönetimde onlarda olmasa yine osmanlı padişahlarının otoritesi olsa
    ben inanıyorum ki yine o kanun çıkardı.

Daha önceki mesajımda yazmıştım. Theador Herlz bazı vaatler (Osmanlının Avrupalı devletlere olan borçlarından bir miktar ödemek, bir takım yahudi sermayelerini Osmanlı'ya yöneltmek gibi) karşılığı Filistin topraklarına giriş izni istedi. Fakat 2.Abdülhamid Han
    "Biz bu toprakları kan ile aldık, para ile satmayız" cevabını verdi.

Eğer izin verme gibi bir niyyetleri olsaydı, bu vaatler karşılığı verilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofcagliyan -- 6 Ekim 2004, 10:05:20 >

• ya beyler ben sizi anlamıyorum yabancı toprağını senden zorla almıyoki parasıyla alıyo. hem dışardan gelir elde ediyosun hemde bir savaş durumda "biz senin arazini yidik" diyebiliyosun. bu kadar bencil olmayın ya, almanyada 1.5 milyon türk var onların aldığı toprakları düşünün yabancıların bizden aldığının kat kat üstünde. 1970 ten beri de almanyada bir türk devleti kurulduğunu görmedim anlamıyorum bu endişeniz niye
  • Bizim almanya topraklarına yerleşip orada bir Türkiye kurmak gibi gayemiz yokda ondan.
    Sen olaya çok pembe bakıyosun.
    Adamların hedefi topraklarımızı satın alıp, buraya tatile gelmek yada ekip biçmek değil.Konaklamak değil.
  • Siz satmayın.Bizim orda satılık bir sürü arsa toprak var.Müşteleri bizi yollarsanız gayet mennun oluruz.Adres:Muğla ve ilçeleri
    Ha Türk almış Ha İngiliz Alaman.Ne fark eder ki.
    Boş durcana alsınlar.

Şöyle bir mantık yürütelim:
    Farzet ki Yunanistan'da Bir evin var ve kirası 5 lira
    ABD'de bir dönerci dükkanın var.

Soru şu;Yunanistan'a nucleer füze atılmasını ister misin yoksa evinin kirası 10 liraya mı çıkmasını veya Dönerci müşterilerinin artmasını mı?
  • katılıyorum yani bu neo milliyetci hareketinizi anlamadım ben
    alsan nolur almasan nolur sanki adam bahcesinde atom bombası üretcek
    niye tozpembe bakıyımki madalyonun öteki yuzunu dusun almanyadaki türkler yaz kıs prda en azından buraya yabancılar sadece yazın geliyo
    hem almanyadaki 1.5 milyon türk ayaklanma çıakrabilir silahlansa devrim bile yapabilir ama türkiye de 100.000 yabancı bile osla bi bok yiyemez türk ordusu var
  • ben her yaz 10-15 yabancı karının işini bitiriyorum siz merak etmeyin..
  • pm e gel konsualım tunedpipe
  • bizim topraklarımızdaki yabancı emellerini herkes biliyor.....bu yüzden bu olayları normal bi alışveriş olarak görmek yanlış olur....
  • abi herkesin her yerde emeli var
    biz değilmiyiz taa orta asyalardan gelipte elin yunanını , makedonunu, bosnak nı, bulgar ını , arap ını vs vs.. toprağından eden zamanında?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunedpipe

ben her yaz 10-15 yabancı karının işini bitiriyorum siz merak etmeyin..

intikam almak için guzel bir yol
    devam
  • allah size akıl fikir versin. detayında ne olduğunu bilmediğiniz veya bildiğiniz halde işinize gelmediği için böyle şeyler yazıp sadece insanları gaza getirmeye çalışıyorsunuz.

bu toprak alan yabancılar toplam kaç kişidir?
    toplamda kaç metre kare, kaç, dönüm, kaç hektarlık... alan almışlardır ?
    siz türkiye topraklarının para ile satın alınarak ele geçirilebileceğini düşünecek kadar aptalmısınız?
    siz bu ülkede yaşayan her vatandaşın aslının türk olduğunu düşünecek kadar akılsızmısınız?

çok garipsiniz çok... atın şu gözlerinizdeki at gözlüklerinide bir çevrenize bakın bakalım ne göreceksiniz
  • www.ilkhaber.com.tr ve kuva-yı gaztede bu haberler ayrıntılarıyla var alioz@myway.com mail atın ücretsiz derginizi isteyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: genesis007

allah size akıl fikir versin. detayında ne olduğunu bilmediğiniz veya bildiğiniz halde işinize gelmediği için böyle şeyler yazıp sadece insanları gaza getirmeye çalışıyorsunuz.

bu toprak alan yabancılar toplam kaç kişidir?
    toplamda kaç metre kare, kaç, dönüm, kaç hektarlık... alan almışlardır ?
    siz türkiye topraklarının para ile satın alınarak ele geçirilebileceğini düşünecek kadar aptalmısınız?
    siz bu ülkede yaşayan her vatandaşın aslının türk olduğunu düşünecek kadar akılsızmısınız?

çok garipsiniz çok... atın şu gözlerinizdeki at gözlüklerinide bir çevrenize bakın bakalım ne göreceksiniz

sen çok zekisin. O zaman beni şu konuda aydınlat.
    Bu yasa çıktıktan sonra ülkemizde ençok toprak satılan yerlerden biride Kars.
    Şu anda Kars topraklarının %15 i büyük çoğunluğunu ermenilerin oluşturduğu kişilerce alınmış.

Sen bana açıkla şimdi,
    Neden başka kişiler değilde Ermeniler o bölgeye ilgi gösteriyor.
    Neden gelip istanbuldan almıyorlarda gidip Kars tan Urfa' dan Hatay dan toprak alıyo bu yabancılar.

• parası olan herkes dünyanın istediği her yerinden istediği toprağı alır abi bunu engelleyemessin
    sen zitrilyarder olsan gidip amerikadan toprak alırısn
    türkiye ucuz bi ülke etrafındaki komşularına göre (batı) o yüzden rum un geli pburdan toprak alması, alman ın toprak alması cokta normal
  • konu Türkiye ise normal değil.
  • Allah Allah?
    Kür-şad "git bakalım alabiliyormusun?"diye sormuş ama Muazzez Abacının bile Miamide yazlığı var.
    parayı bastır al,kim sana engel oluyorki?
  • bide anlamadığım br şey var..
    bu damlar bu toprakları satın aldı diyelimm.
    bi gün çıkıp"hadiyin buranın parasını verdim,devlet kuracam buraya"mı diyecek?
    bizde "tamam abi,parasını verdiysen boşaltırız buraları"mı diyeceğiz?
    bide"yabancıların kontrolune geçen topraklar"demiş topiği açan arkadaş,yeni dikkat ettim...
    hüüüop nooluyo,ne kimin kontrolune geçiyo?
    ya bu kadar acizmi Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti?
    neler diyorsunuz siz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Diamond -- 8 Ekim 2004, 0:14:38 >
  • Merak etmeyin şu sayısal bi tutsun hepsini geri alcam allahın emriynen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.