Şimdi Ara

topraklarımızı satın alıyorlar..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: King_Diamond

Allah Allah?
    Kür-şad "git bakalım alabiliyormusun?"diye sormuş ama Muazzez Abacının bile Miamide yazlığı var.
    parayı bastır al,kim sana engel oluyorki?

arkadaşım sende biraz bilgi eksikliği var.
    evden villadan bahseden kim. TOPRAK
    Diğer ülkelerde mülk edinme hakkın var. Mal edinme hakkın var fakat toprakdan bahsediyoruz.
    Bu yasa çıkmadan önce, yabancılar elbette ülkemizde ev,villa alıyorlardı.
    Fakat o kadar çok biliyosunuz bana açıklayın diyorum.
    Neden kuzeydoğuda ermeniler, güneydoğuda israil asıllı kişiler toprak alıyor.
    Neden gelipde Ankaradan ne biliyim Çorumdan toprak almıyorlarda, gidip Türkiyenin stratejik bölgelerinde alıyorlar.
    Bu adamların orada çiftçilik yapmaya niyetleri yok herhalde.

quote:

bide anlamadığım br şey var..
    bu damlar bu toprakları satın aldı diyelimm.
    bi gün çıkıp"hadiyin buranın parasını verdim,devlet kuracam buraya"mı diyecek?
    bizde "tamam abi,parasını verdiysen boşaltırız buraları"mı diyeceğiz?
    bide"yabancıların kontrolune geçen topraklar"demiş topiği açan arkadaş,yeni dikkat ettim...
    hüüüop nooluyo,ne kimin kontrolune geçiyo?
    ya bu kadar acizmi Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti?
    neler diyorsunuz siz ya?

Anlatayım arkadaşım. malesef günümüzde bu işler bilgisayar oyunlarındaki gibi olmuyor.
    Bu adamlar oraya akın akın gelecekler.
    Orada aldıkları arsalara (ki Kars'ın %15 i gitmiş.)
    kendilerine özgü ne varsa getirecekler. Kilisesinden tut, okuluna hastahanesine,
    fakat bunlardan sadece kendileri yararlanabilecek.
    Bi yerde duydum. tam olarak hatırlamıyorum. İngilizler bir şehrimizdeki belediye başkanına ricada bulunmuş.
    Sadece ingiliz çocuklarının oynayabileceği bir çocuk parkı yaptıracaklarmış, tabi izin çıkmamış.

Bak buraya bu kadar dil döktüm. Eğer sen hala eee ne var kursunlar diyeceksen, o senin görüşündür.
    Bide Türkiye Cumhuriyeti aciz mi demişsin.
    Aciz olmasa o yasa çıkmazdı.
    Türk Milleti aciz mi dersen..
    HAYIR
    elbette gereken kişilere gereken cevaplar elbet sorulur. İnşallah çok geç olmaz.

• iyide sen olayları "bilgisayar oyunu"gibi anlatmışsın,ortada bir kavram kargaşası var..
    age of empires senaryosu gibi senin yazdıkların...
    korkma iki tane adam toprağımızı satın aldı diye memleket elden gitmez..
    o hatayı bi kez filistinli salak bi prens yapmış,ama adam milyonlarca dönüm toprağı satmış..
    aslında bunları söylerken kendi milletine hakaret ediyorsun ama sanırım farkında değilsin.
    bi husumet çıkarsa"sttirin gidin ulan buradan"diyecek kapasitede bu millet.ama şu an farkında değil.
    o gün gelsin konuşuruz bunları,biz gelen paraya bakalım şimdi...
  • quote:

iyide sen olayları "bilgisayar oyunu"gibi anlatmışsın,ortada bir kavram kargaşası var..
    o hatayı bi kez filistinli salak bi prens yapmış,ama adam milyonlarca dönüm toprağı satmış..
    aslında bunları söylerken kendi milletine hakaret ediyorsun ama sanırım farkında değilsin.
    bi husumet çıkarsa"sttirin gidin ulan buradan"diyecek kapasitede bu millet.ama şu an farkında değil.

şu dönemde ekonomik çarklarımızı çevircek 1 eurocuk, 1 doalrcık bile önemli
    ayrıca bırakı nyabancıları devlet isterse sizin arazinizi "SİT" alanı yapıp size "SİT" .. irin demiyo mu? tabi biraz para veriyo ama 10 da biri kadr (bizim öle 2 yer gitti ordan biliyorum)
    herhangi bir savas, ayaklanma vs cıksa bu devlet tüm yabancılara "SİT".. le baslayan bi cümle kurar kürşat sen merak etme ama ben burda kuramıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connell -- 8 Ekim 2004, 1:31:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Connell

quote:

iyide sen olayları "bilgisayar oyunu"gibi anlatmışsın,ortada bir kavram kargaşası var..

şu dönemde ekonomik çarklarımızı çevircek 1 eurocuk, 1 doalrcık bile önemli
    ayrıca bırakı nyabancıları devlet isterse sizin arazinizi "SİT" alanı yapıp size "SİT" .. irin demiyo mu? tabi biraz para veriyo ama 10 da biri kadr (bizim öle 2 yer gitti ordan biliyorum)
    herhangi bir savas, ayaklanma vs cıksa bu devlet tüm yabancılara "SİT".. le baslayan bi cümle kurar kürşat sen merak etme ama ben burda kuramıcam

Ah keşke o cümleyi kurabilecek biri gelse. İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kür-Şad -- 8 Ekim 2004, 1:45:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kür-Şad

quote:

Orjinalden alıntı: genesis007

allah size akıl fikir versin. detayında ne olduğunu bilmediğiniz veya bildiğiniz halde işinize gelmediği için böyle şeyler yazıp sadece insanları gaza getirmeye çalışıyorsunuz.

bu toprak alan yabancılar toplam kaç kişidir?
    toplamda kaç metre kare, kaç, dönüm, kaç hektarlık... alan almışlardır ?
    siz türkiye topraklarının para ile satın alınarak ele geçirilebileceğini düşünecek kadar aptalmısınız?
    siz bu ülkede yaşayan her vatandaşın aslının türk olduğunu düşünecek kadar akılsızmısınız?

çok garipsiniz çok... atın şu gözlerinizdeki at gözlüklerinide bir çevrenize bakın bakalım ne göreceksiniz

sen çok zekisin. O zaman beni şu konuda aydınlat.
    Bu yasa çıktıktan sonra ülkemizde ençok toprak satılan yerlerden biride Kars.
    Şu anda Kars topraklarının %15 i büyük çoğunluğunu ermenilerin oluşturduğu kişilerce alınmış.

Sen bana açıkla şimdi,
    Neden başka kişiler değilde Ermeniler o bölgeye ilgi gösteriyor.
    Neden gelip istanbuldan almıyorlarda gidip Kars tan Urfa' dan Hatay dan toprak alıyo bu yabancılar.

belki senden daha zeki değilim ama daha akıllı olduğum kesin

sen parasını verip toprak alarak bir ülkeyi bölünebileceğini nasıl düşünebilirsin, asıl bunu bana açıkla, ayrıca türk vatandaşları dünyanın birçok yerinden "toprak" alabilir. buna amerikada dahildir.

• yıllardır hep propagandası yapılır ama biz görmezdik bağırır-çağırır yeri göğü yıkarlar vatan toprağı elden gidiyor diye bas bas bağırırlar
    ortada bir şey yoktur.
    şu son 2001 krizinden sonra başta amerikalılar ve israilliler olmak üzere ülkemizde korkunç bir yağma furyası yaşandı. araziler fabrikalar ucuza alınıp gaspedildi.
    türk işçiler işlerinden atıldılar fabrikalarımız topraklarımız parası bol yabancı işgalcilerin eline geçti.
    yıllardır söylenenler korkunç bir furya ile gerçekleşti.
    yıllardır o bağıranlardan
    HİÇ KİMSENİN SESİ ÇIKMADI
    bir şeyden eminim artık yaygaracaılar hain ve dönek takımı ne zaman ülkede durum iyiye gidiyorsa yaygarayı basıp pislik çıkarıyorlar
    ne zaman durum kötüye giderse kendilerini kemikle besleyen efendileri ülkeyi yağma ederken işlerini bitirmelerini bekliyorlar.
    olaylara bakın siz söylenenlere değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.