arkadaşlar forumda aradım baya ama tam olarak bir cevap bulamadım.
bilgisayarı topraksız prize takarak kullanmanın bir zararı var mıdır? bir zararını gören oldu mu? odada topraklı priz yok, başka odadan kablo çekmek de istemiyorum. hoş bi görüntü olmuyo:) kararsız kaldım topraksız priz kullanmakta ne dersiniz.
bi zarar olcaanı sanmıyorum.tek zararı kasa da elektrik olur dokununca hafif çarpar tak prize çalıştır sora kontrol kalemiyle kasanın herhangi bir yerine bak elektrk var mı diye.yoksa sorun olmaz.varsa da sadece hafif çarpar.ama forumda bi arkadaş kasanın bi parçasına tel dolayıp diğer tarafını duvara bantlamış ve pc yi topraklamıştı. böle bi çözüm de olabilir
eğer eviniz imalat türü çalışan işyerleri ile aynı trafo sahasında değilse ve evinizin tesisatı yeni ve kullandığınız cihazlarda nötr hattına kaçak olacak arızalar yoksa hiç problem olmaz ancak yinede topraklı prizle kullanıp işi şansa bırakmayın.bir elektrikçi yardımıyla prizinize ait kolon hattından topraklama irtibatı yapılarak garantili çalışma yolunu seçebilirsiniz
sağolun arkadaşlar bi riske girip takalım bakalım noolcak:)
sen ben,m prizi görmedin görsen ağzın açık kalır birader
dvardaki delikleri erimiş prize dandik bir uzatma takılı o uzatmayada 4 lü kısa bir uzatma takılı o dörtlü uzatmaya da hem pc hemde ufo takılı artık sen düün gerisini ama bugün dışarı çıkarsam ki sanmıyorum bu hava da elektrikçiden topraklı bir priz alayım da ayıp olmasın
Yaşadığım deneyimden yola çıkarak topraksız priz kullanıyordum. Elektrikler gidip gelince ses kartım yanmıştı. Seçim sizin .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme