Şimdi Ara

Topta menzilli şampiyonlara eziliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar topta menzilli ve tanky şampiyonlar var lulu ryze vs bunlar karşıma geldiğimde elimde jax da olsa irelia vs de olsa eziliyorum bunun önüne nasıl geçerim?

• Teemo alarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dari almıştım nidali geldi vurup geri çekiliyor, kovalamaya kalkınca aslan olup kaçıyor, illa bizde mi menzilli alalım!

• zaten ezilmen lazım anca kule altı kalıp jungle beklicen
  • kule altı kalıcaksın kill vermemeye calısakcın illa ezmen gerekmez hem jung dan yardım iste
  • irelia oynarken karşıma quinn gelmişti. bundan kötüsü olamaz, lulu felan hikaye
  • Ranged herolara karşı Doran alıyorsan alma. Rangedlara karşı Flask al ki lanede sustainin olsun rahat rahat farmına bak. Gerisi latede kendiliğinden gelir zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan topta ranged almıyorsan ezilirsin.

bu kadar.
  • Top laner olarak ranged metadan dolayı toptan soğudum diyebilirim.Fighter oynamak istiyorsan tek alternatif Irelia with Flush
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

Arkadaşlar topta menzilli ve tanky şampiyonlar var lulu ryze vs bunlar karşıma geldiğimde elimde jax da olsa irelia vs de olsa eziliyorum bunun önüne nasıl geçerim?

agrasif oyna minyon sayıları eşit veya senden yana ise hemen saldır uzun süre kovala ve geri dön.

Tekrar seni harraslamaya çalışmazlar.Çalışırsa flash kullanarak fb alabilirsin.
  • Nidalee al

• Rengar,durmadan q+pasif yapıyorsun

• flush deil flusk

• Jax vs ryze'da ki taktiği yazıyorum. Kristal matara ile başlıyorsun. Adam ne zaman sana auto attack yaparsa q ile üstüne atlıyosun. Video izlemiştim adam böyle yapın demişti. Denemek lazım.
  • ben mundo alıyorum güzel oluyor.
  • Bende bu durumdan şiakyetçiydim sebebi metanın şuanda ap off tank heroları desteklemesi.Ryze ap mana tanky kasıyor adcyi tekliyor 1lvlde lanede bir kutu götürüyor tek q ile.Bende artık soo kalırsa menzilli almaya başladım lulu ryze gibi.Üstüne adam sırf menzilli olduğu için sana farm farkı açıyor dalsanız geri ekiliyor bu sefer minyon tanklayıp can kaybediyorsunuz adam yinede karlı çıkıyor.Geçen bir ryze oynadım karşıma rengar geldi daha 2lvlde kestim adamı q ile bir kutu can götürüyordum çok rahatta farm yapılıyor. farm yapamadı 3 kere ölünce çıktı oyundan haklıda bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ağustos 2014; 16:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmbkmzc

flush deil flusk

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Crystalline_Flask
    Flask
  • Alistar Maokai alıp rahatına bakabilirsin
  • En kötü tanky çıkıp Flask alıyorum ben de, malesef metada menzilli şampiyonlar (yine hepsi değil ) üst koridora hakim.
  • menzil early de gercekten buyuk avantaj ama sen olabıldıgınce safe oynayıp,tanky kasarsan bir süre sonra karsındakı adam o avantajı yıtıyor.sonrasında agresıf olabılırsın.ama başta adama kill verip,lv de geri dusmemen lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.