Şimdi Ara

Toptan Sıfır Harici Hard Disk'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SEAGATE Marka ( orjinal )

2,5 İnç, 1 TB Backup Plus USB 3.0 / USB 2.0 Red (Kırmızı) Taşınabilir Disklerden mevcut elimde. Ürünler tamamen orjinal, garantili ve SIFIRDIR. Tek tek satmayı dusunmuyorum. Toptan olarak çok uygun bir fiyata satacagım..

Piyasa fiyat 200 ila 260 Lira arasındadır. Ürünler ihale ürünleri oldugu için fiyat bu yüzden uygun yazılmıştır. Elimde 49 Adet bu HDD ten var.

Toptan satacagım için tanesi 120 Lira'ya tekabül ediyor.

Tekrar belirtiyorum!! Tek tek satılmayacaktır. Belirli adetlerde de satmayı dusunmuyorum. 49 Adet olarak satacagım. 15 tanesi şu fiyat 10 tanesi su olur mu demeyin! 49x120 = 5880.

Bu fiyata almanız imkansız. Bilgisayarcı ya da toptancı arkadaslar kacırmasın. Saygılarımla...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Bu şartlarda bu fiyata burada alıcı çıkacağını sanmıyorum, yakınlarınızda bir tekno marketle anlaşırsanız daha hızlı satacağınızı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Bu şartlarda bu fiyata burada alıcı çıkacağını sanmıyorum, yakınlarınızda bir tekno marketle anlaşırsanız daha hızlı satacağınızı düşünüyorum

X bir firma ile anlaşma aşamasındayız. Tam adını koyduğumuz bir ticaret gelişmedi. Buradan alıcı çıkar ise seve seve ticaretin adını koyarız. Lakin siz de yazdıklarınızda haklısınız. Yine de foruma ilan açma gereğinde bulundum. Forumdaşların ihtiyacı vardır düşüncesi ile hareket ettik. Çok mesaj alıyorum keza anlaşamıyoruz :). İlgi ve bilgilendirme amaclı olan bu yorumunuz için size teşekkür ederim. İyi akşamlar ...
  • HEPSİNİ ALABILIRIM BANA ULIŞARSAN NASIL ALABILIRIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.