Şimdi Ara

Torbasız Süpürge- electrolux euc98tmt mi rowenta silence force ro7623 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu iki makineden birini tercih etmeyi dusunuyorum? hangi marka iyidir? bunlari kullanan var mi? toz torbali onermezseniz sevinirim esim torbasiz olsun istiyor mutlaka.

tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım ben kulanımdan kaynaklanan sıkıntı nedeni ile toz torbalıyı tercih ederim.Çünki toz torbasız olanların kullanım sonrasında içinin temizliği bayağı sıkıntı oluyor ,bu nedenle iş bitimi toz torbasını alıp çöpe atmak en kolayı diyorum kalın sağlıcakla.
  • teşekkür ediyorum cevabınız için. ancak eşim özellikle torbasız istiyor ikna edemedim torbalıya. torbasız olarak bir öneriniz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

Arkadaşım ben kulanımdan kaynaklanan sıkıntı nedeni ile toz torbalıyı tercih ederim.Çünki toz torbasız olanların kullanım sonrasında içinin temizliği bayağı sıkıntı oluyor ,bu nedenle iş bitimi toz torbasını alıp çöpe atmak en kolayı diyorum kalın sağlıcakla.
    Arkadaşım eşinizin tercihine önce saygı duyulmalı ancak ben kullanıcısı olarak görüş belirtmem gerekirse temizlik sonunda toz torbasız bir elektrik süpürgesinin içinin temizliği ciddi bir sıkıntı yaratıyor evde camdan dşarı yapamassın etik olmaz tozlaşma sorunu olduğundan temizleme yapamassın,sokağa çıkman gerek veya poşet içine boşaltman gerek ama toz torbası var ise al toz torbasını at çöpe konu kapansın. kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 25 Temmuz 2018; 14:13:44 >
  • valla torbasızlarıda yıkamak gerekıyor yoksa koku yapıyomus
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

valla torbasızlarıda yıkamak gerekıyor yoksa koku yapıyomus
    (Muş) ile sonuç alınabilirmi kokunun oluşabilmesi için gereken her ne ise ? varsa elbete koku olacaktır,adı üzerinde toz torbası evde kullanılan bir elektrik süpürgesinin toz torbasının koktuğunuda ne buradaki forum satırlarında nede normal yaşamda şu ana kadar duymadım.Kullanım alanına göre değişik koku olabir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 4 Ağustos 2018; 20:29:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.