Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 2'den sonra oynadığım en iyi hack n slash oyunu diyebilirim. pvp sistemi de olsa tam süper olurdu.
  • Engineer sınıfının 42. levelden sonra açılan skill'i mükemmel ya (earthquake gibi bi ismi var) ondan öncekiler gerçekten tırt neredeyse tekrar başlayacaktım oyuna hiç güzel skill yok diye. Arkadaşlar weapon(silahlarınızın) güçlerini yazar mısınız level 47yim kendi silahlarımla karşılaştırmak istiyorum da. Benim sol ve sağ elimde 0.5 saniyede 350 vuran iki tane balyoz gibi bişey var. Toplamda 700 mü vuruyorum ben şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fîrzen -- 20 Ocak 2013; 22:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Diablo 2'den sonra oynadığım en iyi hack n slash oyunu diyebilirim. pvp sistemi de olsa tam süper olurdu.

Duel var pvp olarak oyunda /pvp yazınca bayrak açılıyor karşıdaki de açarsa vurabiliyorsunuz birbirinize.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve mage'yim. Acaba oyunun temel özelliklerini anlatan klavuz vari rehber var mı acaba?
  • HERKESE MERHABA...
    ARKADAŞLAR BENİM DE BİR TORCLİGHTIM VAR. MP OYNAMAK İÇİN STEAM E YÖNLENDİRİİYOR. TARAYICIDAN GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA SÜREKLİ HATALI GİRİŞ DİYOR. BEN DE STEAM PROGRAMINA TEKRAR GİRİŞ YAPTIM BELKİ HESABI UNUTMUŞ OLABİLİRİM DİYE AMA HESAPTA Bİ SORUN YOK. NE YAPMAM GEREK. SİZDE BÖYLE Bİ SORUN OLDUMU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: konix

Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve mage'yim. Acaba oyunun temel özelliklerini anlatan klavuz vari rehber var mı acaba?

İnternette birçok build bulabilirsin

http://gamingwithscissors.com/embermage-builds/

gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface2

HERKESE MERHABA...
    ARKADAŞLAR BENİM DE BİR TORCLİGHTIM VAR. MP OYNAMAK İÇİN STEAM E YÖNLENDİRİİYOR. TARAYICIDAN GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA SÜREKLİ HATALI GİRİŞ DİYOR. BEN DE STEAM PROGRAMINA TEKRAR GİRİŞ YAPTIM BELKİ HESABI UNUTMUŞ OLABİLİRİM DİYE AMA HESAPTA Bİ SORUN YOK. NE YAPMAM GEREK. SİZDE BÖYLE Bİ SORUN OLDUMU...

Orjinal mi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

HERKESE MERHABA...

Orjinal mi oyun?

tabiki
  • quote:

quote:

quote:

HERKESE MERHABA...

Orjinal mi oyun?

tabiki

Torchlight ın sitesinde de aktif etmen gerekiyor hesabını?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

HERKESE MERHABA...

Orjinal mi oyun?

tabiki

Torchlight ın sitesinde de aktif etmen gerekiyor hesabını?

anladım ama nasıl. ben de key byok steamden aldım. steame tarayıcı üzerinden girmem gerekiyor. ama giremiyorum :( sorun bu zati

• http://www.synergiesmod.com/

Oyun için mod yapmışlar bi göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Diablo 2'den sonra oynadığım en iyi hack n slash oyunu diyebilirim. pvp sistemi de olsa tam süper olurdu.

Gerçekten de harika oyun, lol e başladım başlayalı yüzüne bakmıyorum 100 level karakterim öyle duruyor köşede
  • Sonunda bitti. Plus'a başladım. Mapworks'ü ellemeden direkt plus'a geçtim şimdi Mapworks'e giremez miyim?
  • Merhaba
    2 arkadaş multi oynarken sorun yaşıyoruz. Sorun şu: oyunu kurup başlıyoruz... towndayız fakat 2 dk sonra kopuyoruz. Ama ayrı ayrı yine oyunda oluyoruz. Arkadaş diyor sen koptun ben diyorum hayır sen koptun :). Sonra çıkıp tekrar oyun kuruyoruz yine aynı 2 dk sonra kopuyoruz. Bir de şöyle bir şey oluyor; quit diyip tekrar oyuna girerken log in olmuyor dublicate login diyor. Düzelmesi için biraz beklemek veya oyunu kapatıp açmak gerekiyor.

Runic games'in sitesinden gerekli ayarları yaptik orada bir sorun yoktur diye düşünüyorum.

Arka planda torrent falan açık değil, oyunlar orjinal.

Sorun nerde anlayamadım, sorunsuz bir şekilde multi oynayabilen varmı? Yardım lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ayrton_SENNA her ikinizin modeminde de NAT (Network Address Translation) etkin mi? Biliyorsunuzdur gerçi ama yine de sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Sonunda bitti. Plus'a başladım. Mapworks'ü ellemeden direkt plus'a geçtim şimdi Mapworks'e giremez miyim?

Girebilirsin... Waypointten Mapworkse ışınlanabiliyorsun
  • merhaba, 1 iki aydır oynuyorum. ilk oyunu bir miktar oynadım. ikincisi steamden aldım.
    Diablo 3ü hala oynuyorum. Ama sebebi zaten işten güçten az oynadığım için sıkılmaya vakit bulamamak. zaten herkesin dediği muhabbet de bu değil mi?
    genç iken bayaa sağlam oynarken iş güç aile haftada bu hack&slashe ayırdığım vakit 4-5 saat arası. onda da gerizekalı diabloya internetten bağlanamadığımda torchlight keyfi yapıyorum. engineer oynuyorum. (meslekten ötürü yakınlık hissediyorum zira kaçımız gerçek barbar :) )
    engineer oynayacak arkadaşlara tavsiyem özellikle 2-hand taşıyın, pasiflere (özellikle fire eklentisine) puanları verin ve bunun dışında sadece botlara puan verin. heal bot müthiş. gun boatta çok iyi. şu an en son robot daha açılmadı. damagım 500-800lerde. armor can vs. hatırlamıyorum evden ss koyarım belki. Ancak engineerde kesinlikle manalı skillere yatırım yapmayın. (ilk verdiği hammer skill hariç) ve pasiflere puan verin. bir arkadaşında dediği gibi bosslar olmadan dümdüz gidersiniz. şu an normaldeyim. dediğim gibi casual olunca kastıracak zaman yok. karakterlerin hepsiyle normalde bitirip en sevdiğimi üst zorluğa taşırım muhtemelen. titan questten sonra bayaa başarılı bulduğum bir oyun da bu oldu. tavsiye ederim herkese....

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Sonunda bitti. Plus'a başladım. Mapworks'ü ellemeden direkt plus'a geçtim şimdi Mapworks'e giremez miyim?

Girebilirsin... Waypointten Mapworkse ışınlanabiliyorsun

Tamamdır. Yahu bana arada adamlar gelip öküz gibi itemlar veriyolar hileli de değil diyorlar ama çok sağlam itemlar oldukları için hileli olmadıklarına inanamıyorum Nereden anlayabilirim hileli mi değil mi diye. Bir de bugün çinli bi adam 2 tane socketable verdi 1540 hp veriyor tanesi 65 level itemlara takılabiliyor, adama dedim bunların ismi yok adam item aktarılırken ismi translate olmuyor falan dedi Ben de koydum bankaya ama ne yapayım

• Engineer sınıfındayım 66 level ve act3'deyim fakat girdiğim bölümler hep fazla level. Mesela ben 66yım girdiğim bölüm 75-77 level diyor. Bu hep böyle mi gidecek act3 de olay bu mu? Anlayamadım. Düşen araç-gereçler gemler falan da hep yüksek level istiyor eğer hep böyle gidecekse oyun gerçekten sinir bozucu hale gelmeye başladı. Normal canavarlarda (bosslar değil) bile ölebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

@Ayrton_SENNA her ikinizin modeminde de NAT (Network Address Translation) etkin mi? Biliyorsunuzdur gerçi ama yine de sorayım dedim.

Sorun zannedersem şundan dolayı ortaya çıkıyor, townda 2 dk gibi bir süre hareketsiz kalınca oyun, server ları meşgul etmemek için atıyor. Townda muhabbet etmek yerine aksiyona dalınca atmadı çünkü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.