Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun Steam'de 9 dolar olmuş ve biz 3 arkadaş bu oyunu almak istiyoruz.
    Co-op olayı güzel mi kaç kişeye kadar co-op oynayabiliyoruz acaba.
    Biri gözün kapalı al demeli artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

Arkadaşlar oyun Steam'de 9 dolar olmuş ve biz 3 arkadaş bu oyunu almak istiyoruz.

6 kişiye kadar co-op yapılabiliyordu galiba.
  • Atölye desteği daha yeni gelebilmiş. Beklemekle iyi mi yaptılar? Hayır tabii ki. Onlarca mod tek bir merkezde toplanacağına saçma sapan sitelere dağıldı, dağılan sitelerden kaldırıldı vs. Tebrikler Runic Games.
  • Taze aldım bakalım nasılmış.İlk oyunun üstüne neler katmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

Arkadaşlar oyun Steam'de 9 dolar olmuş ve biz 3 arkadaş bu oyunu almak istiyoruz.

6 kişiye kadar co-op yapılabiliyordu galiba.

teşekkürler iyiymiş.
  • PvP modu var mı arkadaşlar?
  • Bu Synergies modun yeni versiyonunu nasıl yükleyeceğiz. Guts mu ne öyle birşey çıkmış modcular için o lazım diyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

PvP modu var mı arkadaşlar?

Evet
  • quote:

quote:

Evet

Ben ilk çıktığında iki hafta oynayıp bırakmıştım, sonradan geldi demek. Başka ne değişiklikler var nereden öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknamebulamadim

quote:

quote:

Evet

Ben ilk çıktığında iki hafta oynayıp bırakmıştım, sonradan geldi demek. Başka ne değişiklikler var nereden öğrenebilirim?

Oyunun kendi sitesinde falan yazar herhalde, ya da steam'deki kısımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Merhaba
    2 arkadaş multi oynarken sorun yaşıyoruz. Sorun şu: oyunu kurup başlıyoruz... towndayız fakat 2 dk sonra kopuyoruz. Ama ayrı ayrı yine oyunda oluyoruz. Arkadaş diyor sen koptun ben diyorum hayır sen koptun :). Sonra çıkıp tekrar oyun kuruyoruz yine aynı 2 dk sonra kopuyoruz. Bir de şöyle bir şey oluyor; quit diyip tekrar oyuna girerken log in olmuyor dublicate login diyor. Düzelmesi için biraz beklemek veya oyunu kapatıp açmak gerekiyor.

Runic games'in sitesinden gerekli ayarları yaptik orada bir sorun yoktur diye düşünüyorum.

Arka planda torrent falan açık değil, oyunlar orjinal.

Sorun nerde anlayamadım, sorunsuz bir şekilde multi oynayabilen varmı? Yardım lütfen.

Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz bilmiyorum ama ben de bir arkadaşımla beraber aldım oyunu indirimden.Bizde de aynı sorun vardı.Ama dikkat ettikte beni değil arkadaşı atıyordu oyundan.Onun da o sıra hem wifi açıkmış hem normal kabloyla bağlanıyormuş.Kabloyu iptal edince düzeldi , sonra bir daha atmadı.Yani denk gelmiştir belki bilmiyorumda oyuna girerken wifi veya kablodan birini iptal edin öyle oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 6 Nisan 2013; 16:38:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Merhaba
    2 arkadaş multi oynarken sorun yaşıyoruz. Sorun şu: oyunu kurup başlıyoruz... towndayız fakat 2 dk sonra kopuyoruz. Ama ayrı ayrı yine oyunda oluyoruz. Arkadaş diyor sen koptun ben diyorum hayır sen koptun :). Sonra çıkıp tekrar oyun kuruyoruz yine aynı 2 dk sonra kopuyoruz. Bir de şöyle bir şey oluyor; quit diyip tekrar oyuna girerken log in olmuyor dublicate login diyor. Düzelmesi için biraz beklemek veya oyunu kapatıp açmak gerekiyor.

Runic games'in sitesinden gerekli ayarları yaptik orada bir sorun yoktur diye düşünüyorum.

Sorun nerde anlayamadım, sorunsuz bir şekilde multi oynayabilen varmı? Yardım lütfen.

Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz bilmiyorum ama ben de bir arkadaşımla beraber aldım oyunu indirimden.Bizde de aynı sorun vardı.Ama dikkat ettikte beni değil arkadaşı atıyordu oyundan.Onun da o sıra hem wifi açıkmış hem normal kabloyla bağlanıyormuş.Kabloyu iptal edince düzeldi , sonra bir daha atmadı.Yani denk gelmiştir belki bilmiyorumda oyuna girerken wifi veya kablodan birini iptal edin öyle oynayın.

O sorunu bir daha yaşamadık. Town da uzun süre hareketsiz kalınca oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Merhaba

O sorunu bir daha yaşamadık. Town da uzun süre hareketsiz kalınca oluyordu.

Tamamdır.Kolay gelsin :)

• ben oyunu steam'den orjinal almıştım,
    epeyidir oynamıyordum şimdi bakınca mod kısmı falan eklenmiş,
    bana bununla ilgili bilgi verebilir misiniz,
    mod kullanan var mı, hangileri iyidir.?
  • Bu "Cast speed" nedir tam olarak neyin hızını artırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Bu "Cast speed" nedir tam olarak neyin hızını artırıyor?

Skilleri kullanma hızı. Cast speed yüzdesi ne kadar çoksa o derece hızlı kullanıyor skili, mesela tuşa bastıktan sonra 1 saniyede işliyorsa 0.7 saniyede olacak bu da saldırı skiliyse belli bir zamanda daha fazla sayıda vurmanı sağlayacak savunmaysa ölmeden hemen önce kalkan oluşturabilirsin(engineerlarda var bu kalkan skili)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Bu "Cast speed" nedir tam olarak neyin hızını artırıyor?

Skilleri kullanma hızı. Cast speed yüzdesi ne kadar çoksa o derece hızlı kullanıyor skili, mesela tuşa bastıktan sonra 1 saniyede işliyorsa 0.7 saniyede olacak bu da saldırı skiliyse belli bir zamanda daha fazla sayıda vurmanı sağlayacak savunmaysa ölmeden hemen önce kalkan oluşturabilirsin(engineerlarda var bu kalkan skili)

Teşekkürler çok açıklayıcı oldun :) Deneyelim bakalım o tarz bi kaç itemim var fark edecek mi gerçi beklediğim uzun skilim yok sanırım tam mage işi olsa gerek ben engineer melee olarak devam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Feezey

Single player çok sıkıcı

Bence asıl zevki single çıkıyor multi ts den falan konuştuğun arkadaşın yoksa lobby den girdiğin yabancı odalar sarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Atladığın yok şu an için :) Zaten her mekana girip dokunulacak herşeye dokununca 5 parçada bulunuyor rahatça. Ödülü de hoş baya.

Bir siteden çarptığım transmute listesi, herşey yok daha.

3 x potions of the same properties = Upgraded version of the potion
    3 x Big health potion = Giant health potion
    2 x gems and weapon without sockets = Add socket to weapon. Can only do once per weapon.
    4 x Unique Item = 1 New Random Unique Item from avg levels of the 4 unique items
    2 x set items = 1 random set item from avg levels of the 2 set items
    2 x spell scrolls = 1 random spell scroll
    3 x Set Item = 1 New Random Set Item
    2 x Common Set Items = Unique Set amulet
    3 x gems/socketables of same level = 1 random gem of same level

Biri bana 2 z gems and weapon without sockets = Add Socket to weapon can only do once per weapon"

ve 2x Common Set items = Unuqie set amulet" olayını anlatabilir mi bir türlü yapamadım bu ikisini nasıl olacak ki :/

• Ufak bi edit yaptım
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.