Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
16
Favori
78.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hala oynayanlar varsa multiplayer takılalım.
  • Takılı gemi nasıl çıkarıyoruz? Birde büyücüde statları nasıl dağıtalım? Critik Chance mi abanalım yoksa Weapon Damage mi? Her level atladığında şu şu şekilde ver diyebilecek var mı?
  • Veteranda büyücü ile başladım oyuna. Zor geldi. Mana hızlı dolsa da hemen bitiyor, canavarlar çok hızlı vuruyor, pot basmazsam ölüyorum. Canım azalıp bekleyince de geri dolmuyor. Embermage'i sevmedim pek, berserker deneyeceğim.
  • 5 ile 10 dolar arası indirim var mı ki bi yerde almayı düşünüyorum da ?

Bence Synergies modunu deneyin ben sırf onun çin alcam :D

Su oyunu belki de ömrünü uzatan yapılan modlar olcak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

5 ile 10 dolar arası indirim var mı ki bi yerde almayı düşünüyorum da ?

Synergies modu bildiğin ek paket olmuş. 3 tane yeni sınıf çıkarmış adamlar. En sevdiğim sınıf olan Necromancer var. Mod çok güzel gözüküyor. Oyunun asıl versiyonunu bitirdikten sonra mutlaka deneyeceğim.

• Büyücü ile cold üzerin yoğunlaşmak güzel oluyor, ice/frost wave adlı büyü ile ekranı temizleyecek duruma geliyorsunuz ama başlarda biraz uğraştırıyor.
    Engineer'ı tavsiye ederim ilk seferse uzaktanda yakında da iyi iş yapıyor. Summonları da gayet güzel.

Synergies modu sağlammış baya, bu aralar ellerim boş deneyeyim bir :)
  • Bu da benim embermagem

www.youtube.com/watch?v=8AwIhNAAr68

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: utku191

5 ile 10 dolar arası indirim var mı ki bi yerde almayı düşünüyorum da ?

Synergies modu bildiğin ek paket olmuş. 3 tane yeni sınıf çıkarmış adamlar. En sevdiğim sınıf olan Necromancer var. Mod çok güzel gözüküyor. Oyunun asıl versiyonunu bitirdikten sonra mutlaka deneyeceğim.

Ben de necro oynamak için istiyordum arpglerde summoner manyagı kişi olarak. Hatta ilk kuralımdır arpg'ye şöyle bi bakarım summoner karakter ypaılıyor mu diye?yoksa fazla oynamam cunku o summoner karakteri aslında bir çeşit build çeşitliliğine örnektir. :D

Mesela en son van helsing cikti her ne kadar oyuna guzel desem de benim icin devam ettirecek bir noktası yok.

Torchlight da engineer oynamıstım summoner olarak ama bi sure sonra mayın buildi baydı her turlu bosa sag tık yaparak bi de kite yaparak mayınları bırakıyordum fazla derinligi yoktu su an synergies modu mesela bi kişi satın aldı torchlight adına .İndirim arıyorum indirim :D . Yaz indirmleri steamin ne zaman oluyordu acep :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 29 Mayıs 2013; 22:14:14 >

• Beyler Synergies mod multiplayer'a ne gibi yenilikler katıyor? Şöyle büyk şehirler faln olsa milletin toplandığı veya arenalar güzel olurdu.
  • multiplayera fazla bişey katmıyor ek içerik gleiyor üst seviye dungeonlar geliyor zaten synergies daha zor yapıyor oyunu böylece multiyi daha zevkli kılıyor fame seviyesini 50 ye cıkarıyor fln filan
  • İlk oyun gog.com da bedava.
  • Beyler benim oyun korsan Torrenttan indirdim Single takiliyorum da acaba ben bu Synergies modu yükleyebiliyor muyum korsan olmasına rağmen

Bir de oyun 60 70'te bitiyor demişsiniz. Videolarda millet 100 levele kasmış, ne biliyim 120 level tartarus demişler falan filan. Oyun bittikten sonra o levellere cikabilmek için dolayısıyla level kasabilmek için ekstra mod indirmek falan şart mıdır ? Yoksa normal imkanlarla bu mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valagnar -- 21 Haziran 2013; 0:25:58 >
  • bitirdiğinde new game plus açılcak devam etce daha yüksek lvlli moblarla
  • torchlight2 yi steamden.alsam farkli.pc de kendi save imle oynayabili miyim?

• Purone kullanıcısına yanıt
    Evet, steam in temel olayı o zaten.
  • Arkadaşlar korsan oyuna acaba mod yüklemek mümkün oluyor mu bilginiz var mı ?
  • takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Beyler benim oyun korsan Torrenttan indirdim Single takiliyorum da acaba ben bu Synergies modu yükleyebiliyor muyum korsan olmasına rağmen

Bir de oyun 60 70'te bitiyor demişsiniz. Videolarda millet 100 levele kasmış, ne biliyim 120 level tartarus demişler falan filan. Oyun bittikten sonra o levellere cikabilmek için dolayısıyla level kasabilmek için ekstra mod indirmek falan şart mıdır ? Yoksa normal imkanlarla bu mümkün mü ?

Oyunun senaryo modu bittiğinde, senaryo modunu tekrar baştan oynamak mümkün. Aynı zamanda oyun bitince map works açılıyor. Oradan istediğiniz level aralığında, istediğiniz haritaları alıp level atlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fed

quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Beyler benim oyun korsan Torrenttan indirdim Single takiliyorum da acaba ben bu Synergies modu yükleyebiliyor muyum korsan olmasına rağmen

Oyunun senaryo modu bittiğinde, senaryo modunu tekrar baştan oynamak mümkün. Aynı zamanda oyun bitince map works açılıyor. Oradan istediğiniz level aralığında, istediğiniz haritaları alıp level atlayabilirsiniz.

Pvp mod ya da diğer modları nerden indireceğiz.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.