Bildirim
Tornadonun Azizliği
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bir antika sadece süs içindir kullanmak için değil!!! -
yani o nu kullanan bi düşünsün !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adama neler yapar -
yardım edecek arkadaş yok heralde kimsenin ekran kartları hakkında bir bilgisi yok -
ya bak kaliteli bir ekran kartı değilse yapar öyle...vede eskiyse...Ama bunun çözümü yok malesef... -
pc nin diğer özelliklerinide yazsana buraya psunun modelini wattınıda falan yaz belki yardımcı olabiliriz -
zamanında 64mb geforce4 mx 440se AGP8Xmodeli tornado vardı amdxp 2500+ vs psu yakmıştık onunla gidip kaliteli psu almıştım ..dandik vs ama güçlü bir psu istiyor ... belki bu da aynısıdır... -
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
zamanında 64mb geforce4 mx 440se AGP8Xmodeli tornado vardı amdxp 2500+ vs psu yakmıştık onunla gidip kaliteli psu almıştım ..dandik vs ama güçlü bir psu istiyor ... belki bu da aynısıdır...
arkadaşım emin ol aynı senin söylediğin pc den benimkiside
özellikleri: amd athlonxp 2500+ , asus A7V8X-X mainboard, 256 ram ddr 400 mhz,80 gb maxtor hdd,psu 350 w
ve ekran kartı 128 mb fx 5200 aldım o günden bu güne bu sisteme anca bu kadar wezik bir ekran kartı aldım napiyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X