sizin araba şişhane de galiba. bu arada satılık mı? araç çok temiz duruyor.yoksa bi boya mı yedi.ayrıca jandarmaların araçlarına benziyor renk dolayıdıyla. benim dedemdede toros sw var bej renkte. araç garaj aracı boyası bizim arabanın boyasından daha parlakaraç daha yeni 100000i devirdi
toros gibi arabamı var ya al bi toros bi de çorum kaloriferi taktır keyfine bak
Toros arazi şartlarına, kötü yollara broadwayden daha dayanıklıdır. Brodwayinde gidemeyeceği yol nadirdir, arada sırada memlekete gideceksen işini fazlasıyla görür. Ayrıca torosun direksiyonu çok sert, şehir içinde falan adamı bezdirir, broadway ona göre daha yumuşak bir sürüşe sahip. Tüketim olarakta broadway gerçekten az yakıyor, ama torosta eski teknoloji 1400 cc motor fazla yakar. Hatta tüketimi kuş serisine yakındır. Araçları lpg ile kullanacağın düşünülse bile broadway çok daha ekonomiktir. İki aracından ikinci eli iyi, ama broadway biraz daha öndedir.
çiftçi isen bile Broadway al ama yaşadığın yerin yollarına bağlı düz bir ova köyünde Broadway de kullanılır.Ama herhan elinden çıkarman için ikiside sorun olmaz derim.Temiz toros ve broadway fiyatlarıda 8-10 milyar arasında değişiyor.Toros konforsuz araba ama türkiyede çiftçi köylü kesim için ideal bir araba.Keşke bu torosu tasarlarken konforada önem verselermiş o zaman 15 milyar olurdu gerçi bencede broadway alırsan işini görür sanırım.Hemde seri arabadır şehir içinde felan.
Elimde toros var istersen pm atabilrsin.
2000 model 0 motor
orjinal
emsalsiz bir araç
Tüketim için Broadway derim ama yolların durumunu da düşünürsek Toros daha cazip geliyor insana. Öğrenci olduğum halde bir Renault 12 düşünüyorum ben de. Tabii param olursa Citroen alacağım.
Toros sağlamdır,broadway az yakar.Toros iyidir yıllarca kullandık fakat kışın içinde ısınmak imkansızdır,kaloriferi yok gibi birşey.
quote:
Orjinalden alıntı: Haksin
Toros sağlamdır,broadway az yakar.Toros iyidir yıllarca kullandık fakat kışın içinde ısınmak imkansızdır,kaloriferi yok gibi birşey.
Çorum kaloriferi ekleyince çok iyi ısıtır. Bir de çorum kaloriferi takmak yerine Toros' un orjinal kaloriferinin yerine Sibirya' ya gönderilen Renault 12 kaloriferi takıldığında çok iyi ısıtıyormuş. Henüz deneyemedik ancak babamı ikna ettiğimde deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme