Şimdi Ara

Toros mu, Broadway mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
32.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu benim ilk mesajım ve hepinize merhaba diyorum, bugün pazarda iki araç arasında kaldım, fikirlerinizi almak istedim?
    Biri Toros, biri Broadway
    hangisi daha az yakar, hangisinin ikinci eli daha iyi gider? Bu açılardan değerlendirirseniz iyi olur, ayrıca hangisi sağlamdır? Hangisi iyi kaçar? Hangisini daha kolay satarım? Ayrıca eklemek istediğiniz iki aracın + larını ve - lerini yazarsanız iyi olur? Çünkü ikisinin de fiyatı aşağı yukarı aynıydı
    Sizce hangisi o parayı hak ediyor
    hepinize şimdiden teşekkür ederim
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulbaris -- 13 Ocak 2008; 17:13:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toros mu, Broadway mi?

Giriş:

"Toros mu, Broadway mi?" sorusu, Türkiye'de uzun yıllardır tartışılan bir konudur. İki araç modeli de kendi avantajları ve dezavantajları ile dikkat çekmektedir. Bu metinde, Toros ve Broadway modellerinin özelliklerini, performanslarını ve maliyetlerini karşılaştırarak sizlere bilinçli bir karar vermeniz için yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Performans Karşılaştırması:

Toros, dayanıklılığı ve arazi koşullarındaki başarısıyla bilinirken, Broadway daha çok şehir içi kullanımı için tasarlanmıştır. Toros'un güçlü motoru ve sağlam şasisi, zorlu yol şartlarında güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Broadway ise daha hafif ve aerodinamik bir tasarıma sahip olduğu için şehir içi trafikte daha çevik ve ekonomiktir.

Yakıt Tüketimi:

"Toros mu Broadway mi az yakar?" sorusunun cevabı, sürüş koşullarına ve araçların teknik özelliklerine bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, Broadway, daha küçük motor hacmi ve optimize edilmiş aerodinamik yapısı sayesinde Toros'a göre daha düşük yakıt tüketimine sahiptir. Ancak, şehir dışı ve arazi koşullarında Toros'un daha güçlü motoru daha fazla yakıt gerektirir.

Fiyat Karşılaştırması:

1994 yılı Toros fiyatları, modele ve donanıma göre değişmektedir. İkinci el piyasasında, 1994 model bir Toros'u yaklaşık 50.000 TL ile 100.000 TL arasında bulabilirsiniz. Broadway modelleri ise genellikle daha uygun fiyatlıdır ve ikinci el piyasasında 30.000 TL ile 70.000 TL arasında bulunabilir.

Sonuç:

Toros ve Broadway, farklı ihtiyaçlara hitap eden iki araç modelidir. Toros, arazi ve zorlu yol şartları için dayanıklı ve güçlü bir seçenekken, Broadway şehir içi kullanımı için daha ekonomik ve çeviktir. Yakıt tüketimi ve fiyat açısından Broadway daha avantajlı olsa da, sürüş koşullarınıza ve bütçenize göre en uygun seçimi yapmak sizin için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Toros kaldımı ya

bence brodway al . ama dikkat et babam brodway in sert devriyajı ve yumuşak koltuğu yüzünden bel fıtığı oldu
  • Valla dağ bayır olayın varsa toros tavsiye ederim 91 model torosumuz var bakımlarını eksik etmezsen sorun yaşamazsın en azından biz daha hiç yaşamadık denebiir.
    Ama direksiyonu çok sert onuda belirteyim.Kış günü arabayı ilk çalıştırdığında o direksiyon dönüyor(dönmüyor daha doğrusu) ya kas yapıyorum kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 13 Ocak 2008; 17:18:10 >
  • şehirde iseniz brodway, taşrada iseniz toros kolay satabilir desemde brodway her zaman daha iyi satar!
    brodway daha konforludur,daha az yakar, kibardır,ikinci eli daha iyidir
    bence brodway
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

şehirde iseniz brodway, taşrada iseniz toros kolay satabilir desemde brodway her zaman daha iyi satar!
    bence brodway
    öğrenciyim ama dağ bayır durumları da var, yani bu aynı zamanda aile arabası olacak yazın köye gittiğimde, ama şehirdeyken de öğrenci olarak binecem, bir de piyasası başa baş gidiyor, hasat zamanı arabayı değiştirme durumum var, yani anlayacağınız bir an önce satacağım şimdilik geçici bir araç olsun diye diyorum, hangisi kolay satılır peki? soldier arkadaş ikinci eli güzel demişsin aslında ama toros her haliyle hiçbir konfor bulundurmamasına rağmen neden broadway den daha pahalı gidiyor? Yani merak ettiğimden sordum yanlış anlamayın sakın?
  • quote:

şehirde iseniz brodway, taşrada iseniz toros kolay satabilir desemde brodway her zaman daha iyi satar!
    bence brodway
    toroslar tam bir kütük, broadway biraz yontulmuº hali. yinede torosun station wagonlusu iºe yarar. binek olacaksa broadway al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulbaris

öğrenciyim ama dağ bayır durumları da var, yani bu aynı zamanda aile arabası olacak yazın köye gittiğimde, ama şehirdeyken de öğrenci olarak binecem, bir de piyasası başa baş gidiyor, hasat zamanı arabayı değiştirme durumum var, yani anlayacağınız bir an önce satacağım şimdilik geçici bir araç olsun diye diyorum, hangisi kolay satılır peki? soldier arkadaş ikinci eli güzel demişsin aslında ama toros her haliyle hiçbir konfor bulundurmamasına rağmen neden broadway den daha pahalı gidiyor? Yani merak ettiğimden sordum yanlış anlamayın sakın?

Alıntıları Göster
    öğrenciysen broadway derim ama genede sen bilirsin, daha az yakar şüphesiz, Toros ların köylerde alıcısı çok ondan ikinci eli daha iyi olabilir ama sen şehirde de olduğuna göre broadway i de iyi satarsın, ama el arabasına motor koysan o da Toros gibi olur yani bunu da bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksimumhız -- 15 Ocak 2008; 14:34:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    brodway mi spring mi
    19 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    taşrada daha fazla eder dediğin doğru! jip niyetine toros!
    ama istanbul(taşı toprağı altın),ankara veya şehirlerde torosu satamazsın! brodway anında gider! brodwayin potansiyel alıcısı daha fazla!
    quote:

Orjinalden alıntı: bulbaris

• quote:

taşrada daha fazla eder dediğin doğru! jip niyetine toros!
    ama istanbul(taşı toprağı altın),ankara veya şehirlerde torosu satamazsın! brodway anında gider! brodwayin potansiyel alıcısı daha fazla!
    quote:

Alıntıları Göster
    Toros'un o uzuuuun vites konu görünce kesinlikle Broadway diyeceksin eminim.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Merak etme Broadwayda dağa bayıra gidior.Broadwayın 2. elide ii torosun 2. elini bilmiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 4rm4n

quote:

Merak etme Broadwayda dağa bayıra gidior.Broadwayın 2. elide ii torosun 2. elini bilmiorum

Alıntıları Göster
    Torosu satmakta zorluk çekersin.
    Eğer broadway ihtiyaçlarını karşılayabilecekse ben Broadway derim.Ama yok bagaj lazım olur diyorsan yapacak birşey yok.Bu soruyu sorduğuna göre broadway de ihtiyaçlarına cevap verebilcek bir seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

Torosu satmakta zorluk çekersin.
    Eğer broadway ihtiyaçlarını karşılayabilecekse ben Broadway derim.Ama yok bagaj lazım olur diyorsan yapacak birşey yok.Bu soruyu sorduğuna göre broadway de ihtiyaçlarına cevap verebilcek bir seçim.

Alıntıları Göster
    başka araba bulamadınmı arkadasım ona vercegin paralara opel vectra al en azından konfor var arabalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZENBİLİSİM

başka araba bulamadınmı arkadasım ona vercegin paralara opel vectra al en azından konfor var arabalarda

Alıntıları Göster
    İkisini de alma...
    Hatta araba almaktan vazgeç.
    Durumun biraz daha düzelince klimalı bir Renault 19 Europa bak.
    Tüp taktır gez.
  • Broadway motor olarak biraz daha iyidir, şehir içi kullanım, hafif köy yollarına gelir, ama toros dağ,çamur,bayır dinlemez girer heryere, kullanım alanına bağlı, Şehir için broadway, köy, kasabalar için toros
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Broadway motor olarak biraz daha iyidir, şehir içi kullanım, hafif köy yollarına gelir, ama toros dağ,çamur,bayır dinlemez girer heryere, kullanım alanına bağlı, Şehir için broadway, köy, kasabalar için toros
    bence kesinlikle toros. ya brodwaylara yürüyen taput deniliyo duymuşsundur zaten şeytan atı gibi bişey. ama tosos daha ağır araba ve daha sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_a_m_a_r_a

bence kesinlikle toros. ya brodwaylara yürüyen taput deniliyo duymuşsundur zaten şeytan atı gibi bişey. ama tosos daha ağır araba ve daha sağlam

Alıntıları Göster
    biz 92 yılında ilk arabamız torosu satıp broadway aldıgımızda , nasıl gelmişti biliyormusunuz, anlatamam ya yaşanır o duygu , o broadwayın direksıyonunun hafifliği, o konforu, o ön konsoldaki , cam açma kapama düğmeleri felan
    dag bayır kullanıcaksan, bagajını tıka basa doldurucaksan, paldır küldür gidiceksen, toros al derim sana,

• quote:

Alıntıları Göster
    ikisinide uzunca süre kullanma şamsım oldu toros arazi aracı gibi hiçbirşey olmuyor ama ben kesinlikle broadway derim en azından içinde birşeyler var

• quote:

Alıntıları Göster
    Ya Broadway alıcaksın 1,4 Rni keyfine bakıcaksın , bu kadar basit...Kolay elinden çıkartırsın parasının hakkını veren bir araba....Burdan Broadway düşmanlarına koca bir

• quote:

Orijinalden alıntı: eR_HaN355

Ya Broadway alıcaksın 1,4 Rni keyfine bakıcaksın , bu kadar basit...Kolay elinden çıkartırsın parasının hakkını veren bir araba....Burdan Broadway düşmanlarına koca bir

Alıntıları Göster
    Beyaz ve Station ise Toros'un ikinci eli çok çok iyi. Hatta en iyisi,pazara çıktığın gün istediğin fiyata satarsın.

Broadway'inde ikinci eli iyidir. Sağlamlık yönünden ikiside hemen hemen aynı,Toros tarlaya bayıra daha iyi gider.

Köyde,avda falan kullanmayacaksan Broadway daha iyi seçim olur. En azından biraz daha modern içi falan. Elektrikli cam bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

İkisini de alma...
    Tüp taktır gez.

Alıntıları Göster
    bu da bir görüş...mantıklı....
    quote:

Orjinalden alıntı: robespierre

İkisini de alma...
    Tüp taktır gez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.