Bildirim
Şahin mi broadway mi
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
C -hiçbiri
Paranı koy cebine dolar yap. Büyük kriz geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence broadway neden mi?Kullanımı daha zevki,motor daha atak ve az yakıt tüketiyor.Sorun çıkarma potansiyeli şahin'den daha düşüktür.Parça ve bakım ikiside benzer.Şahin,doğan daha konforludur. -
-
açık ara broadway kriz geleceği kadar geldi zaten eskiden 90-92 temiz broadway 6bin iken şimdi 9-10 civarı ben 90 modelini 1 ay olmadı 9.250 ye verdim şimdide r9 olarak 85 model var 7.500 tl gibi satarım hatta konusu var ben boyuyorum aracı 98 civic var 26 istiyorum 23 çekti 2005 clio 1.5 var 21 istiyorum yarın gelecekler bakmaya 20 liralık focus olmuş 30bin kriz çoktan geldi kriz gene gelirse sıfır megane 140.000 eski kasa broadway 15.000 yeni kasa ise 20.000 olur :) ucuz broadway bulursan kaçırma -
Şahin gibi tenekeye para vermeyin. Şehir merkezine gidene kadar 9 yerinden arıza çıkarır.
Broadway daha uygun. Ancak dikkat edin bu arabalarla hız yaparken sakatlık olur. -
Kesinlikle broadway..
Kuzenimde var. 2 kere Erzurumdan istanbul'a gittik, araba 4. vites düşmedi.
Yakıt zaten az. Araba gazi koklayıp tekrar geri koyuyor. Geçen hafta 100km'yi 16TL'ye gittik(gazın litresi 2.30)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
broadway arabadır ama şahin ve serisi bana hiçbir zaman araba gibi gelmedi, sanki sonradan birleştirilmiş her an dağılabilir bir parçalara topluluğu ki kazalarda da öyle oluyor zaten, ayrıca temiz bakımlı broadway gerçekten kalitelidir, o seviyede bir araç alacak olsam en kötü spring alırım, ha elimde bir tane kazalı doğan var sırf zevkine topluyorum ama araba diye binmem buna açıkçası -
Ayni arayistayim broadway bakiyorum olmadi spring ama curuklere dikkat etmek gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Broadway arıyorsanız faz1 fransız olanlardan alın. En iyi malzeme kalitesi onlarda.
92 model lacivert olacak bir tane. Sis farı, cam filmi, güzel teyp hoparlör, lpg ve klima da çakacan. Off ki ne off... 15e ömürlük araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X