yüksek hızda (100 den sonra) ikisinden hangisi geçer 1.4 72 hp broadway 1.6 87 hp şahin mi
Broadway alır gider.
Broadway 5. vites 300 devirde tam 90 Şahin 5. vites 3000 devirde 95 civarı yapar.
Broadway şahin ve doğanı, 1.6 karbüratör ve enjeksiyonlu farketmez her türlü tokatlar, hem kalkış hem rolling, hem son hızda. İkiside yüksek hıza çıkılmayacak arabalardır, çok tehlikelidir, altları yüksektir.
şahin dediğimiz araba 120 den sonra kabine öyle bir titreşim verir koltuklar sallanmaya başlar, hidrolik direksiyonlu modelleri ölüm makinasıdır, hızlandıkça sertleşeceğine YUMUŞAR. broadwaylerde 3500 den sonra 2. boğazı açılan weber karbüratör bulunur.
yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.
ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan
ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.
+1 Cumartesi Doğan L yle dolaştım gölcük kalıcı konutlar civarında. Keyifli araba ama yüksek hıza hiç gelmez. Sırf nostalji olsun diye dolaşıp birazda hız yaptım yol bomboş olunca. Ama güvenli mi derseniz Allah'a emanet derim.
ikisinide kullandım .araçları sağlıklı randumanında düşündüğümüzde broadway her türlü geçer ama sanıyorum şahindeki yol tutuşu daha iyi gibi.hangisini alırsınız diye sorulsa broadway. ama beyaz bi şahininde şekli başka yahu
bende hangisi daha hızlı götürür diyer tarafa diye soruyorsun sandım
Broadway 5. vites 300 devirde tam 90 Şahin 5. vites 3000 devirde 95 civarı yapar.
Broadway şahin ve doğanı, 1.6 karbüratör ve enjeksiyonlu farketmez her türlü tokatlar, hem kalkış hem rolling, hem son hızda. İkiside yüksek hıza çıkılmayacak arabalardır, çok tehlikelidir, altları yüksektir.
şahin dediğimiz araba 120 den sonra kabine öyle bir titreşim verir koltuklar sallanmaya başlar, hidrolik direksiyonlu modelleri ölüm makinasıdır, hızlandıkça sertleşeceğine YUMUŞAR. broadwaylerde 3500 den sonra 2. boğazı açılan weber karbüratör bulunur.
Son derece haklısınız dostum. Güzel yorumunuz için teşekkürler. :
He unutmadan Hızlandıkça yumuşar yazmışsın ya ona koptum
o arabalar 100'ü geçiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
Geçiyor eskiden babamın şahini vardı 145 yapmıştım bikere
quote:
Orijinalden alıntı: Respect_vti
quote:
Geçiyor eskiden babamın şahini vardı 145 yapmıştım bikere
vay anasını
quote:
yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.
şahin arkadan itişli mi? ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum bi yorum da ben yapammı 120 den sonra cessna uçak moduna girebilir herikisi de
Şahin derim, fiat regata her trlü iyidir broadwayden
quote:
Orijinalden alıntı: bakomat
quote:
şahin arkadan itişli mi? ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum bi yorum da ben yapammı 120 den sonra cessna uçak moduna girebilir herikisi de
sorunu anlayamadım.neyi ilkdefa duyuyorsun?
quote:
aslında yazmayım yazmayım dedim ama yine rahat duramadım.
ben aslında bu tarz yorumlar gelmeden önce bir metin hazırlamış,sonra göndermekten vazgeçmiştim ama dediğim gibi forum ahalisi yine tahmin ettiğim gibi.aha o metnim:
şimdi birileri gelir,masasında pahalı araçlarının anahtarı bilgisayarının yanında parıldarken,nazik bir şekilde araçlar hakkında uyarıda ve yorumda bulunmak yerine,ezme moduna falanda girerler.bu sebepten dolayı konuyu açan arkadaşı şimdiden kafaya takma diye uyarıyorum.testi kırılmadan peşinen konuşalımda
quote:
quote:
ben aslında bu tarz yorumlar gelmeden önce bir metin hazırlamış,sonra göndermekten vazgeçmiştim ama dediğim gibi forum ahalisi yine tahmin ettiğim gibi.aha o metnim:
şimdi birileri gelir,masasında pahalı araçlarının anahtarı bilgisayarının yanında parıldarken,nazik bir şekilde araçlar hakkında uyarıda ve yorumda bulunmak yerine,ezme moduna falanda girerler.bu sebepten dolayı konuyu açan arkadaşı şimdiden kafaya takma diye uyarıyorum.testi kırılmadan peşinen konuşalımda
dalga geçmek için sormuyorum
bir arkadaş o eski araçlar zaten yıllardır yıpranıyor birde lpg li olunca 100-120 yi geçmiyor dedi ben onun yalancısıyım
quote:
quote:
quote:
dalga geçmek için sormuyorum
bir arkadaş o eski araçlar zaten yıllardır yıpranıyor birde lpg li olunca 100-120 yi geçmiyor dedi ben onun yalancısıyım
yazdıydım bişeyler ama neyyyse,tartışma yaratmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: okcuuuuu
+1
quote:
Orijinalden alıntı: okcuuuuu
Aynen
Çocukken reno 9 ların olduğu yerde top oynamazdık en ufak darbede top göçertirdi kapıyı
şahin ise aerodinamik kavramının henüz olmadığı m.ö 1200 lü yıllarda tasarlandığı için 120 den sonra havalanır ve hertürlü geçer