Şimdi Ara

600-650 bin arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yukarıda da belirttiğim gibi 600-650 bin arası bir araç almayı düşünüyorum.

Araçtan beklentilerim;
    -Güvenlik
    -Çok fazla arıza sıkıntı çıkartmaması
    -Mümkünse konfor
    -tercihen otomatik vites, ancak iyi bir araç denk gelirse manuel de düşünebilirim

Egea, clio tarzı araçları pek düşünmüyorum ve istemiyorum doğrusu. Aklımdaki modeller daha çok H veya J kasa astra, auris, i20 vb araçlar. Sizin bu aralıkta tavsiyeniz veya tecrübeniz var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hyundai Accent blue 2017 yada 2018

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Alabileceğin en mantıklı araba 2021 üstü 1.4 fire easy egea olur.

• bobbylone B kullanıcısına yanıt
    Hocam egea clio 301 tarzı arabaları hiç düşünmüyorum ya

• ben bu bütçe bandında geçen ay J kasa astra hb lere bakıyordum

Al takke ver külah derken bütçeyi artırıp Astra K dizel otomatik aldım. Artıramasam j kasa netti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Çok fazla arıza sıkıntı çıkartmaması

600-650 bin TL fiyat bandında, otomatik vites, C segment Japon araçları ihtiyacınızı karşılar.

• j kasa astra alacak iseniz 1.6 dizel olanı almaya çalışın en sorunsuz olanı odur. diğerleri sürekli problem çıkarır.

• burak5005 B kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın kesinlikle ama orada da sırf toyota logosu geldim mi en az +50k koyuyor. Denk getirirsem önceliğim kesinlikşe auris corollo gibi bir japon zaten

• Heradod kullanıcısına yanıt
    1.3 cdti nasıldır hocam?

• Focus 3 1.6 benzinli trendx paketler bulunabilir o fiyatlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CK JBMCO C kullanıcısına yanıt

bende 1.6 atmosferik vardı çok problem yaşadım facede gruptaydım sürekli problem paylaşıyordu insanlar sadece 1.6 dizellerde sıkıntı yaşayan yoktu öyle söyleyeyim ve arkadaşımda var 1.6 dizel otomatik 5 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı ama opel dendiğinde insanların aklına sorun geliyor haksızda değiller bu yüzden piyasası biraz yavaştır ve diğer arabalar 5 artarken opel 2-3 artar satıcı için bu eksi olurken alıcı için artıdır.

• Heradod kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.3 cdti düşünüyorum zaten ya da 1.6 dizel benzinliler hem çok yakıyor hem de lpg sıkıntı deniliyor sübap eritmesi vs konularından

• Astra j tavsiye ederim. Astra j nin iç mekan ve bagaj hacmi küçük gelir derseniz Astra h kasalara bakabilirsiniz. Belirttiğiniz fiyatlara çok temiz Astra H ler mevcut. Yol tutuşu, donanım durumu vs güzel bir araç.

• CK JBMCO C kullanıcısına yanıt
    1.6 dizelden daha da sorunsuz ama biraz ağır kanlı gelir o kasaya.
    1.6cdti o kadar sorunsuz değil. Bir zincir değişimi 2 gün sürüyor veı motor baştan sona sökülüp toplanıyor.
    Sanayideki opel ustaları 1.3 dizel almanı önerir. En azından sorun çıksa da rahatça yapılır. Fiat motorudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.