< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
600-650 bin arası araç tavsiyesi

-
-
Hyundai Accent blue 2017 yada 2018
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alabileceğin en mantıklı araba 2021 üstü 1.4 fire easy egea olur.
-
Hocam egea clio 301 tarzı arabaları hiç düşünmüyorum ya
ben bu bütçe bandında geçen ay J kasa astra hb lere bakıyordum
Al takke ver külah derken bütçeyi artırıp Astra K dizel otomatik aldım. Artıramasam j kasa netti.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-j-degisensiz-3700-tramer-cosmo-full-1.4-turbo-140hp-1136202057/detay/ boya ile ilgili sıkıntınız yoksa..
-
-Çok fazla arıza sıkıntı çıkartmaması
600-650 bin TL fiyat bandında, otomatik vites, C segment Japon araçları ihtiyacınızı karşılar.
-
j kasa astra alacak iseniz 1.6 dizel olanı almaya çalışın en sorunsuz olanı odur. diğerleri sürekli problem çıkarır.
-
Hocam haklısın kesinlikle ama orada da sırf toyota logosu geldim mi en az +50k koyuyor. Denk getirirsem önceliğim kesinlikşe auris corollo gibi bir japon zaten
1.3 cdti nasıldır hocam?
Focus 3 1.6 benzinli trendx paketler bulunabilir o fiyatlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 1.6 atmosferik vardı çok problem yaşadım facede gruptaydım sürekli problem paylaşıyordu insanlar sadece 1.6 dizellerde sıkıntı yaşayan yoktu öyle söyleyeyim ve arkadaşımda var 1.6 dizel otomatik 5 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı ama opel dendiğinde insanların aklına sorun geliyor haksızda değiller bu yüzden piyasası biraz yavaştır ve diğer arabalar 5 artarken opel 2-3 artar satıcı için bu eksi olurken alıcı için artıdır.
-
Hocam 1.3 cdti düşünüyorum zaten ya da 1.6 dizel benzinliler hem çok yakıyor hem de lpg sıkıntı deniliyor sübap eritmesi vs konularından
Astra j tavsiye ederim. Astra j nin iç mekan ve bagaj hacmi küçük gelir derseniz Astra h kasalara bakabilirsiniz. Belirttiğiniz fiyatlara çok temiz Astra H ler mevcut. Yol tutuşu, donanım durumu vs güzel bir araç.
-
1.6 dizelden daha da sorunsuz ama biraz ağır kanlı gelir o kasaya.
1.6cdti o kadar sorunsuz değil. Bir zincir değişimi 2 gün sürüyor veı motor baştan sona sökülüp toplanıyor.
Sanayideki opel ustaları 1.3 dizel almanı önerir. En azından sorun çıksa da rahatça yapılır. Fiat motorudur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X