Şimdi Ara

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şöyle bir otomobilin nasıl hızlı gidemeyeceğini kabulleniyorsanız ve o otomobili ezmiyorsanız,tofaşlarıda öyle kabul edin ve ezmeyin.

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi

mevzu boyut falan değil,anladınız siz...
  • Merhabalar..
    Ben hangi araba olursa olsun 90-100 km yi geçmeyen bir kişiyim.
    Buna rağmen istanbuldan 4 araç beraber dönerken onlara yetişebilmek için brodway ile 140-150 yapmıştım.
    Nasıl kullandım bilmiyorum. 1986 model..
  • Tofaş kuşlarıda broadwayıda zamanında çook kullanmış birisi olarak söyleyebilirimki, kesinlikle 100 km den sonra (120 bile değil 100) güvensiz otomobillerdir.

Ama yine ikisinide çook kullanmış birisi olarak, kuşların yüksek sürat performansı 9 lardan daha iyidir rahat rahat derim. (Yüksek dediğimde 150-160)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

Tofaş kuşlarıda broadwayıda zamanında çook kullanmış birisi olarak söyleyebilirimki, kesinlikle 100 km den sonra (120 bile değil 100) güvensiz otomobillerdir.

Ama yine ikisinide çook kullanmış birisi olarak, kuşların yüksek sürat performansı 9 lardan daha iyidir rahat rahat derim. (Yüksek dediğimde 150-160)

Arkadaşa katılıyorum

ikisi ilede 100 km hız sınırını, aşmak bence hiç güvenli değil...!

• Resmen intihar, çok tehlikeli... Kaç kişi öldü o araçlarda. Bence 80 km yi geçmemek gerek o araçlarda. Yol tutuş sıfır,kaportası çok ince,araç çok hafif...
  • hangisi geçer bilmem ama,bize 93 kartal slx vardı.110 km ye çıkınca kıçı,başı ayrı oynardı ve içerde dehşet motor ve rüzgar sesi olurdu.hatta babam çok hızlı gidiyorsun diye fırça atardı.yanlış hatırlamıyorsam 1998 de Delice yakınlarında amcam 3-4 takla attı. Allahtan kimseye birşey olmadı.geçen sene başında da 105 bin km de 4900 tl ye sattık.bu araçlarla hızmı? Aman deyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

fazla yüksek hıza çıkarlarsa kesinlikle yanlarından bu araç geçer XD

http://www.webrehberi.net/upload/82388.jpg

aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Bakımlı şahin ve broadway 150-160 km yi rahat görür tabi benzinde...

Ben gazdayken broadwayle 160 yapıyorum tabii biraz yokuş aşağıyken
  • Ben forumda açılan pek çok konuyu okuyorum ve pek çoğuna verebilecek net ve kapsamlı bir cevabım olmadığından cevap yazmıyorum, okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.
    Çünkü bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunamayacağını düşünüyorum.
    Kimseye de cevap yetiştirmek değil amacım fakat eğer bu konularla ilgili bilgimiz yoksa tabi ki konunun içerisine girip soru sorabiliriz diye düşünüyorum.
    Fakat şahin arkadan itişli mi diye sorup, sonrasında da aynı cümlede 120den sonra uçak moduna geçeceğini söylemek sanki pek şık olmuyor gibi. Amacım kimseyi yargılamak ya da kırmak değil fakat sanırım daha çok okuyup dah az ve öz yazmaya ihtiyacımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beYdeNbeY -- 28 Kasım 2011; 23:54:30 >
  • Broadway Ankara otobanında 160ı ve biraz üstünü rahat görmüştü vakti zamanında. Yapmaya yapar da eee en ufak bir sorunda...
    Daha önce de dediğim gibi yok arkadaş aman diyim...
  • Uzun süre doğan slx 1.6 i.e kullandım, çok kısada olsa broadway kullandım. Performans olarak doğan slx tahminimden çok iyiydi. Her vitesde çok rahat hızlanıyordu. Birde arkadan çeker olduğu için harika bir sürüş zevki veriyordu. Eğer şahinde doğan slx'de ki aynı motor varsa şahin çok rahat geçer. Konfor olarak broadway odun gibi bir araç iken doğan slx çok daha yumuşak kolutları falan daha kaliteli biraz daha özenle yapılmış bir araç.
  • Uzun süre doğan slx 1.6 i.e kullandım, çok kısada olsa broadway kullandım. Performans olarak doğan slx tahminimden çok iyiydi. Her vitesde çok rahat hızlanıyordu. Birde arkadan çeker olduğu için harika bir sürüş zevki veriyordu. Eğer şahinde doğan slx'de ki aynı motor varsa şahin çok rahat geçer. Konfor olarak broadway odun gibi bir araç iken doğan slx çok daha yumuşak kolutları falan daha kaliteli biraz daha özenle yapılmış bir araç.
  • ikisininde pil durumuna bağlıymış.
  • bizde 97 model rn son kasa broadway varmı lpg ile otobanda 6500 devirde 190 km/h hızı gördüm 4 kişi vardı üstelik 140 felan gördüm de 3 le 135 görüyor zate :) her viteste devir sona dayanır renoda devir kesici diye birşey yok :) eskide kaldı görünce yazayım dedim 2006 da satmıştık ama unutamıyorum kalkış felan ah ahh :D
  • Kim kazanır bilmemde , 2 insan kaybederiz en az .
  • Allah ikisiylede hız yaptırtmasın!
  • Şahine eskiden yolcu olarak baya bindik fakat şoför koltuğunda sadece 1 kere oturdum Aydın-Bodrum arası 200 km yol.Ben bir arabayı kullanırken o kadar yorulduğumu hatırlamıyorum sanki 500 km yol yapmışım gibi bir yorgunluk bindi üstüme.75 model consulüm bile bu kadar yormuyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

bizde 97 model rn son kasa broadway varmı lpg ile otobanda 6500 devirde 190 km/h hızı gördüm 4 kişi vardı üstelik 140 felan gördüm de 3 le 135 görüyor zate :) her viteste devir sona dayanır renoda devir kesici diye birşey yok :) eskide kaldı görünce yazayım dedim 2006 da satmıştık ama unutamıyorum kalkış felan ah ahh :D

ben yeni kasa civicte 170 i geçmedim siz broadway la 190 görmüşsünüz. Cesaret mi desem başka birşeymi bilemedim.
  • gençlik diyelim :) tabiki deneme amaçlı o hız sürekli gidersen motoru indirirsin aaşagı :) devir göstergesinde 5500 den sonra tehlike gösteriyor broadway da en ideal hız 70 km/h o hızda 2000 devirde gider ve az yakar ;)
  • yazılanları okumadan, bodoslama dalıp, düşüncelerimi yazayım
    o hızlarda her ikiside son derece güvensiz ve tehlikeli olur.
    o tür araç alıpda yüksek hızlara çıkmayı düşünenlere allah akıl fikir versin diyorum.
    aracın marka modeli önemli değil. her türlü binek araçlar için aynı düşüncedeyim.
    lafım sadece konuyu açana değil, hızlı gitmeye niyet eden herkesedir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.